Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.12.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.03.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

-Sa pun la dispozitia echipei cu care lucrez unele trasaturi de caracter: entuziasmul, imaginatia , dorinta de cunoastere , rabdarea si pasiunea pentru reusita totala -Sa imi folosesc experienta pentru a rezolva sarcinile de serviciu referitoare la timpul ,modul si obiectivele propuse pentru finalizarea proiectelor. -Sa rezolv sarcinile profesionale cu un randament cat mai bun. -Sa ajut la formarea persoanelor din punct de vedere profesional .

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Iasi, Oradea, Timisoara, ANGLIA - MAREA BRITANIE, AUSTRIA, BELGIA, FRANTA, GERMANIA, NORVEGIA, OLANDA

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2013 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator sudare

Responsabilitati:

Domeniu de activitate : Productia de echipamente pentru transportul si distributia gazului metan
Ex: Regulatoare de Presiune ,Statii de Reglare Masurare Predare,Instalatii de
Odorizare,Arzatoare de Gaz,Filtre Separatoare,Robineti ,Amortizoare de
Zgomot,Supape de Blocare , Supape de Descarcare
Responsabilitati :
-Analiza cerintelor referitoare la standardul de produs raportat la capabilitatea de productie a sectiei de constructii sudate.
-Analiza tehnica a cerintelor referitoare la specificatiile materialelor de baza ,amplasarea imbinarii in raport cu cerintele din proiectare,calitatea si acceptarea sudurilor .
-Analiza incadrarii echipamentelor de sudare pentru utilizarea si obtinerea parametrilor adecvati pentru sudare,(aprovizionare ,accesorii ,servicii de mentenanta,
validarea echipamentelor ,calibrarea echipamentelor.).
-Analiza planificarii productiei prin omologarea procedurilor de sudare (WPQR) ,calificarea sudorilor ,conditii de sudura referitoare la temperaturi de preincalzire ,tratamente termice postsudare,ordinea operatiilor de sudare.
-Intocmirea specificatiilor de sudare (WPS) ,si a instructiunilor de lucru conform specificatiilor de produs si a procedurilor omologate.
-Implementarea cerintelor materialelor consumabile pentru sudare referitor la compatibilitatea cu materialul de baza ,conditii de livrare si depozitare ,conditii de utilizare recomandate.
-Efectuarea inspectiilor si incercarilor inainte de sudare prin verificarea certificatelor sudorilor ,identificarea WPS-urilor utilizate ,materialelor de baza si de adaos ,
pregatirea imbinarii, evaluarea conditiilor de sudare.
-Efectuarea inspectiilor in timpul sudarii prin verificarea parametrilor de sudare ,temperaturii de preincalzire sau temperaturii intre treceri,curatarea intre straturi ,ordinea de sudare ,controlul deformatiilor.
-Efectuarea inspectiilor dupa sudare prin efectarea examinarii vizuale ,utilizarea metodelor de control nedistructive si distructive ,evaluarea formei si dimensiunilor constructiei sudate ,inregistrarea operatiilor de sudare.
-Efectuarea tratamentelor post sudare in conformitate cu specificatiile .
-Emiterea de rezolutii cu privire la modul de tratare al defectelor de sudare ,control dupa remediere ,monitorizare si propuneri de actiuni corective si preventive.
-Identificare si trasabilitatea materialelor,documentelor,utilajelor,remedierilor ,sudorilor raportat la procedurile omologate pentru contructia sudata.
-Monitorizarea activitatii sudorilor,efectuarea inregistarilor pentru prelungirea autorizatiilor respectiv efectuarea instruirilor periodice.
-Efectuarea necesarelor pentru materialele de adaos si a accesoriilor consumabile din cadrul echipamentelor de sudura.

Realizari :

-Omlogarea procedurilor de sudare pe diferite procedee de sudura (MIG-MAG ,SAW).
-Omologarea unei proceduri de sudare utilizate la sudarea unor recipienti cu grosimea de 80-90mm
-Omologarea unei proceduri de sudare utilizata in sudarea echipata a robinetilor de gaz.
-Evaluarea ofertelor si propunerea pentru achizitia de utilaje de sudare sub strat de flux (SAW).
-Calificarea si instruirea sudorilor prin finalizarea autorizarii pe procedurile de sudare omologate.
-Realizarea de instructiuni de lucru pentru remedierea cordoanelor de sudura si sudarea materialelor respectiv pentru utilizarea echipamentelor de sudura si taiere.
-Participarea la obtinerea certificarilor ISO 9001 , ISO 14001 respectiv OHSAS 18001 aprobate de catre Lloyd's Register Quality Assurance pentru sistemul
integrat de management calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala
-Participarea la obtinerea certificarilor de tip ISO /TS 29001 , API Spec Q1 respectiv API Spec 6D eliberate de catre American Petroleum Institute
-Participarea la obtinerea certificarilor de tip ASME eliberate de catre American Society of Mechanical Engineers
-Participarea la obtinerea certificarilor de tip CE pentru produsele firmei eliberate de catre ISCIR CERT

01.01.2005 - 30.06.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer calitate

Responsabilitati:

Domeniu de activitate : Productia de echipamente pentru transportul si distributia gazului metan
Ex: Regulatoare de Presiune ,Statii de Reglare Masurare Predare,Instalatii de
Odorizare,Arzatoare de Gaz,Filtre Separatoare,Robineti ,Amortizoare de
Zgomot,Supape de Blocare , Supape de Descarcare
Responsabilitati :

-Controlul executiei lucrarilor de pozitionare-pregatire , al elementelor de tip tevi ,fitinguri,flanse in vederea realizarii cordoanelor de sudura pentru instalatii supraterane/subterane si pentru recipientii separati
-Verificarea trasabilitatii materialelor utilizate in costructiile sudate .
-Inspectia vizuala a cordoanelor de sudura si a elementelor sudate in vederea supunerii acestora la testele hidraulice si pneumatice.
-Participarea la punerea in functiune a instalatiilor si verificarea indeplinirii normelor tehnice de efectuare a probelor pneumatice si hidraulice la recipientii si instalatiile aflate sub presiune.
-Verificarea respectarii instructiunilor si procedurilor de lucru cu privire la realizarea si testarea produsului.
-Asigurarea respectarii prevederilor din documentatia tehnica pentru probele tip si a instructiunilor privind omologarile produselor noi
-Intocmirea rapoartelor de neconformitate , conform procedurilor de identificare, separare si inregistrare a produsului neconform
-Participarea la analiza produsului neconform.
-Verificarea utilizarii corespunzatoare a echipamentului de inspectie , masurare / incercare si a standurilor de proba din dotare
-Responsabil metrolog in activitatea de control al echipamentelor de masurare si monitorizare a presiunii si temperaturii (manometre digitale/analogice;traductoare de presiune;termometre;traductoare de temperatura; contoare de gaz ;corectoare de volum PTZ)
-Responsabil metrolog in activitatea de efectuare a etalonarilor/verificarilor si eliberarea certificatului de etalonare la manometrele analogice si digitale.
–Intocmirea documentatiei tehnice aferente testarii si incercarii produselor .


Realizari :
- Participarea la executia proiectelor de Filtre Separatoare pentru magistrala de transport a gazelor naturale Cehia-Germania (Proiectul Gazelle Pipeline)
- Participarea la executia proiectelor de Statii Reglare Masurare pentru firma japoneza Tokyo Gaz
- Participarea la executia proiectelor de Statii Reglare Masurare Predare pentru firme din Kazakstan , Azerbaijan si Republica Moldova
- Participarea la executia proiectelor privind realizarea unor statii de reglare - masurare cu debite mari la CET Braila;CET IASI si CET Govora pentru societatile de distributie si transport al gazelor naturale GDF Suez Energy Romania;Transgaz ,E.ON GAZ
-Participarea la executia proiectului unei Instalatii de Separare si Refulare Trifazica folosita in testarea sondelor de gaz
-Realizarea unei instructiuni de lucru pentru etalonarea/verificarea periodica a manometrelor analogice si digitale si punerea acesteia in practica

01.09.2003 - 01.01.2005

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant /inginer tehnolog

Responsabilitati:

- Proiectare echipamente :Ex.linii de imbuteliat lichide , masini de etichetat automate, circuite pneumatice si hidraulice
- Intocmirea documentatiei tehnice referitoare la utilizarea si intretinerea produsului
- Realizarea fiselor tehnologice de executie al produsului
- Identificarea , prevenirea si gasirea de solutii optime pentru problemele din procesul tehnologic de fabricatie
- Urmărirea folosirii eficiente a materiilor prime : oteluri,materiale nemetalice ,materiale auxiliare,etc.
- Participarea la realizarea asamblarii echipamentelor respectiv la pregatirea si efectuarea testelor
- Analiza reclamatiilor si sugestiilor beneficiarului referitoare la functionarea echipamentelor ,si propunerea de solutii tehnice pentru rezolvarea acestora.

Realizari:

- Participarea la realizarea unor produse de tip prototip si mai tarziu imbunatatirea fiabilitatii acestora
prin remodelarea solutiei tehnice.
-Optimizarea procesului tehnologic de fabricatie prin eliminarea timpilor morti dintre operatii
-Initierea unui flux de fabrictie prin disciplina operatiilor de fabricatie / resurse existente /numar subansamble /numar proiecte.
-Micsorarea numarului de reclamatii in perioada de garantie prin marirea numarului de teste in faza de testare initiala si punere in functiune

studii

 

Facultati:

2003 - 2004 Masterat: Diagnoze si Expertize Tehnice In Ingineria Mecanica la Universitatea Tehnică"Ghe.Asachi" Iaşi , Facultatea de Mecanica din IASI.
1998 - 2003 Facultate / Colegiu: Autovehicule Rutiere la Universitatea Tehnică"Ghe.Asachi" Iaşi , Facultatea de Mecanica din IASI.
1993 - 1997 Liceu: Electrotehnica la Grup Scolar Industrial Dorohoi din Dorohoi.

Premii

Certificari
Oct 2014 - Mar 2015: Curs de calificare ca Inginer Sudor Internaţional/European - calificare conform cerinţelor EN ISO 14731(Licenta RO/IWE/00733; Licenta RO/EWE/0733).
Competente-In urma examenului sustinut in luna martie 2015 la ISIM Timisoara in prezenta examinatorului ASR Cert Pers,am obtinut calificarea ca
Inginer Sudor Internaţional/European (IWE/EWE).Aceasta calificare imi atribuie responsabilitati care satisfac cerintele standardului EN 1SO 14731
referitoare la pregatirea necesara pentru a fi nominalizat ca si coordonator al sudarii completate ulterior de EN ISO 3834.Acesta nominalizare poate fi
folosita si pentru supravegherea procesului de sudare conform cerintelor din seria de standarde EN 1090.
Sep 2013 - Oct 2013: Curs -operator examinari nedistructive metoda examinari vizuale(VT) conform EN ISO 9712
Organizat de ISIM Timisoara
Competente-Examinari vizuale -nivel II conform EN ISO 9712
Traininguri
Oct 2014 - Oct 2014: Curs -Masuri de securitate si protectia muncii in activitatea de sudura si taiere termica-WeldTrain HSE Leonardo da Vinci
Competente-In urma examinarii am obtinut un certificat cu licenta nr HSE/RO/0011 care atesta dobandirea de cunostinte pe domenuiul sanatatii si
securitatii in munca pentru procesul de sudura si taiere termica.
Oct 2013 - Jan 2014: Curs-responsabil tehnic cu sudura -organizat de S.C.Cuantum S.R.L. Bucuresti
Competente-In urma examenului sustinut in anul 2014 la Inspectia de stat pentru controlul cazanelor,recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat
(ISCIR) Bucuresti ,am obtinut atestatul de Responsabil Tehnic cu Sudura pentru instalatii sub presiune si instalatii de ridicat (RTS) .Acest atestat imi
atribuie responsabilitati conform prescriptiilor CR 7 si CR 9 aflate sub incidenta ISCIR ,referitoare la autorizarea sudorilor in otel ,operatorilor in
PE-HD si omologarea procedurilor de sudare (Valabilitate atestat -ianuarie 2018)
Apr 2012: Curs auditor API
Competente-Auditor pentru sistemul de management al calitatii conform
API Spec. Q1:2007/TS 29001:2007 respectiv API Spec 6D
Apr 2012: Curs metrolog
Organizat de Asociatia pentru metrologie Bacau
Sep 2010 - Oct 2010: Curs instalator
Organizat de Facultatea de Constructii si Instalatii Iasi in vederea obtinerii autorizatiei Grad IIT - eliberata de Autoritatea Nationala de Reglementare In Domeniul Energiei
Jan 2001 - Apr 2001: Curs de engleză-Şcoala de limbi străine “Hilda

Conferinte
Apr 2014 - Apr 2014: Conferinta anuala a Asociatiei de Sudura din Romania-Sibiu Aprilie 2014

Hobby-uri
excursiile,pescuitul,literatura,muzica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close