Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.11.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.02.1995

obiectiv

 

In cei 27 de ani de cariera, am acumulat experienta in jurnalism (presa scrisa si audio-vizuala) si PR/Comunicare in cele mai diverse domenii, atat in mediul privat, cat si in ONG-uri si institutii publice. Am elaborat strategii, am coordonat campanii si am organizat evenimente de amploare, am dezvoltat relatia cu mass-media, am realizat materiale de promovare. Am lucrat inclusiv in proiecte finantate din fonduri europene prin programe POS Mediu, POSDRU si POR. Am o capacitate de organizare si efort deosebita, ceea ce mi-a permis sa lucrez concomitent in mai multe proiecte, rezultatul fiind o vasta experienta profesionala si conexiuni utile in toate domeniile, precum si in mass-media. Data fiind experienta acumulata, obiectivul meu profesional este acela de a valorifica in cel mai bun mod aceasta experienta intr-un mediu profesional propice, care sa-mi permita sa ma dezvolt in continuare, sa-mi pastrez interesul si entuziasmul pentru profesia mea, sa ma simt utila si, totodata, motivata sa merg mai departe cu acelasi entuziasm. Imi doresc sa fac parte dintr-o echipa competitiva si profesionista, o echipa care sa ma stimuleze sa-mi pun in valoare talentul si calitatile de (fost) jurnalist si (actual) PR, sa pun pasiune in ceea ce fac si sa merg cu placere la munca, sa impartasesc colegilor din vasta mea experienta si sa invat de la ei ceea ce inca nu stiu, pornind de la principiul ca un bun profesionist are de invatat mereu, toata viata.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Relatii publice

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: coordonator proiecte

Responsabilitati:

Activitati de comunicare interna si externa si promovare asociatie, accesare fonduri pentru implementare proiecte, incheierea de parteneriate, coordonarea proiectelor.

01.01.2015 - 29.02.2016

Departament: relatii publice

Titlu Job: expert comunicare

Responsabilitati:

Conceperea, organizarea si promovarea a 10 campanii de informare, promovare si constientizare in doua proiecte POSDRU.

01.12.2014 - 31.12.2015

Departament: relatii publice

Titlu Job: expert pr/comunicare (part time)

Responsabilitati:

Implementarea activitatii de publicitate, promovare, informare (PR/Comunicare) in proiect POSDRU de economie sociala: elaborarea strategiei si a planului de comunicare, realizarea materialelor de promovare a proiectului (pliante, mape, brosuri, afise, site, spoturi radio si TV etc..), organizarea si coordonarea evenimentelor de promovare din proiect (conferinte, seminarii, dezbateri, concursuri etc.), realizarea si transmiterea de materiale de PR (comunicate de presa) si dezvoltarea relatiei cu mass-media, intocmirea de rapoarte in activitatea de comunicare.

01.10.2013 - 29.02.2016

Departament: relatii publice

Titlu Job: expert comunicare si publicitate proiecte pos mediu (part time)

Responsabilitati:

Elaborarea si implementarea strategiilor de comunicare si a planurilor anuale de informare si promovare a doua proiecte POS Mediu;
Realizarea materialelor de informare si promovare a proiectului, beneficiarului si partenerilor sai - cu respectarea instructiunilor Manualului de identitate vizuala ;
Organizarea si coordonarea evenimentelor angajate prin strategiile proiectelor - conferinte, concursuri, seminarii etc.;
Organizarea si coordonarea campaniilor de informare din proiecte;
Dezvoltarea relatiei cu mass-media;
Identificarea publicului-tinta al proiectelor
Capacitatea de a lucra concomitent, cu rezultate foarte bune, in doua proiecte extrem de complexe, in care campaniile de informare si constientizare a publicului-tinta au o mare importanta si o pondere insemnata in gradul de reusita al proiectelor.
Recomandari scrise de la beneficiarii proiectelor.
Oporturintatea de a invata mereu ceva nou, in ciuda experientei deja acumulate in proiecte europene. Este reteta sigura a prevenirii rutinei si plafonarii.

01.08.2012 - 01.10.2013

Departament: relatii publice

Titlu Job: responsabil comunicare proiecte posdru

Responsabilitati:

Elaborarea si implementarea strategiei de comunicare, a politicilor de PR, a campaniilor de informare si promovare a doua proiecte POSDRU, supervizarea si realizarea activitatilor de comunicare ale proiectelor, realizarea rapoartelor aferente activitatii de comunicare, a calendarului de activitati de comunicare;
Realizarea identitatii vizuale a proiectelor conform Manualului de identitate vizuala, realizarea si monitorizarea materialelor de promovare ale proiectelor;
Coordonarea graficianului pentru realizarea din punct de vedere grafic a materialelor de promovare si informative ale proiectelor conform Manualului de identitate vizuala;
Colaborarea cu expertul in achizitii pentru realizarea caietului de sarcini pentru materialele informative si de promovare, precum si cu furnizorii serviciilor de tiparire si ale tuturor serviciilor aferente activitatii de comunicare (organizare evenimente, negociere spatii publicitare etc.)
Stabilirea mesajelor pentru grupul-tinta si pentru publicul-tinta ale proiectelor;
Dezvoltarea relatiei cu presa, evaluare si raportare;
Activitati de Public Relations (organizare si coordonare conferinte de presa, elaborare si transmitere declaratii si comunicate de presa, realizare newsletters, realizarea continutului site-ului, supervizarea web designerului pt conceperea site-ului etc.).
Coordonare si organizare evenimente;

Realizari:

Provocarea de a prelua doua proiecte aflate la final - implementate nu prea inspirat de echipa anterioara si, de aceea, cu risc ridicat de esec - si indeplinirea, finalmente, cu succes, de catre noua echipa, a indicatorilor angajati prin cererea de finantare;
Finalizarea celor doua proiecte printr-un efort de echipa sustinut;
O experienta care ne-a pus de multe ori la incercare limitele, dar nu ne-a descurajat, ci ne-a facut sa mergem pana la capat, transformand un esec intr-o experienta profesionala din care am invatat foarte multe.

01.11.2011 - 31.12.2012

Departament: relatii publice

Titlu Job: coordonator pr proiecte posdru - part time

Responsabilitati:

Elaborarea si implementarea strategiei de comunicare, a campaniilor de informare si promovare ale proiectelor POSDRU, a politicilor de PR, a calendarului activitatilor de comunicare ale proiectului, raportare si evaluare;
Realizarea identitatii vizuale a proiectelor POSDRU conform Manualului de identitate vizuala;
Coordonarea graficianului pentru realizarea din punct de vedere grafic a materialelor de promovare a proiectelor POSDRU conform Manualului de identitate vizuala;
Stabilirea mesajelor transmise catre grupul-tinta al proiectelor;
Dezvoltarea relatiei cu presa;
Activitati de Public Relations (organizare si coordonare conferinte de presa, elaborare si transmitere comunicate si declaratii de presa, realizare newsletters etc.).

Realizari:

Realizarea cu succes a tuturor activitatilor proiectelor.
Indeplinirea indicatorilor specificati in cererile de finantare ale proiectelor.
Promovarea imaginii beneficiarului si partenerilor sai din proiect(e), a Autoritatii de Management si a Uniunii Europene, in calitate de cofinantator al proiectelor.
Informarea grupului-tinta asupra obiectivelor, activitatilor si beneficiilor proiectelor.
Informarea opiniei publice asupra activitatilor din proiect si a modului de desfasurare a acestora.

01.09.2010 - 31.08.2012

Departament: relatii publice

Titlu Job: responsabil comunicare proiect posdru - part time

Responsabilitati:

- Elaborare si implementare strategie comunicare, organizare campanii de informare si promovare proiect POSDRU;
- Realizare identitate vizuala conform Manualului de identitate vizuala;
- Coordonare grafician pentru realizarea grafica a materialelor de promovare;
- Stabilire mesaje catre grupul-tinta al proiectului;
- Dezvoltarea relatiei cu presa;
- Activitati de Public Relations (organizare si coordonare conferinte de presa, elaborare si transmitere comunicate de presa, realizare newsletters etc.).

Realizari:

Am reusit sa lucrez pentru prima data in paralel in doua proiecte europene POSDRU de tip strategic (celalalt proiect fiind cel al ONG-ului SASTIPEN), ceea ce mi-a dat prilejul sa-mi cunosc disponibilitatea la efort si capacitatea de mobilizare deosebita, cu rezultate peste asteptari. Am constientizat astfel ca pot munci in mai multe proiecte in acelasi timp, ceea ce m-a determinat sa procedez in continuare la fel, astfel incat de la prima experienta in acest sens si pana in prezent am lucrat permanent in doua sau mai multe proiecte deodata.In toate aceste proiecte rezultatele au fost foarte bune, experienta acumulata de la un proiect la altul contribuind la ridicarea standardelor mele profesionale si atingerea lor cu usurinta.

01.08.2010 - 01.11.2011

Departament: relatii publice

Titlu Job: responsabil comunicare proiect posdru (part time)

Responsabilitati:

- Elaborare si implementare strategie comunicare, organizare campanii de informare si promovare proiect POSDRU;
- Realizare identitate vizuala conform manualului;
- Coordonare grafician pentru realizarea grafica a materialelor de promovare;
- Stabilire mesaje catre grupul-tinta al proiectului;
- Dezvoltarea relatiei cu presa;
- Activitati de Public Relations (organizare si coordonare conferinte de presa, elaborare si transmitere comunicate de presa, realizare newsletters etc.).

Realizari:

Dobandirea de experienta in primul proiect POSDRU din seria celor sase proiecte POSDRU pe care le-am implementat din anul 2010 si pana in prezent. Avand in vedere ca activitatea de comunicare din cadrul proiectelor europene pentru resurse umane s-a limitat la o norma de maximum 4 ore zilnic, am avut posibilitatea sa lucrez in doua sau mai multe proiecte in acelasi timp.

01.08.2009 - 31.07.2010

Departament: relatii publice

Titlu Job: pr manager

Responsabilitati:

- dezvoltarea strategiei de comunicare;
- conceperea mesajelor;
- realizarea si implementarea de campanii de informare si promovare pentru diverse evenimente;
- dezvoltarea relatiei de comunicare cu jurnalistii si realizarea strategiei de promovare in mass-media a imaginii institutiei si a activitatii sale;
- redactarea de comunicate de presa si newsletters;
- dezvoltarea site-ului;
- crearea si gestionarea imaginii publice a beneficiarului;
- organizarea din punct de vedere mediatic a evenimentelor;
- stabilirea de parteneriate media

Realizari:

O experienta frumoasa, in care mi-am cultivat gustul pentru evenimente culturale si am pastrat pasiunea pentru astfel de evenimente, astfel incat colaborarea cu Ministerul Culturii, desi sporadica, s-a pastrat pana in prezent.

01.08.2008 - 31.07.2009

Departament: relatii publice

Titlu Job: media relations officer

Responsabilitati:

- Relaţia cu mass-media
- Elaborarea de strategii de comunicare
- Organizarea, promovarea si coordonarea de evenimente pentru clientii agentiei (ex.: Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti);
- Coordonarea din punct de vedere editorial a ziarului „euROpeanul”, editia 2008 - 2009 (publicatie dedicata diseminarii de informatie privind accesarea de fonduri structurale si implementarea de proiecte finantate din fonduri structurale).

Realizari:

Fiind perioada de tranzitie de la cariera de jurnalist la cea de PR, principala realizare a fost exercitarea noii profesii intr-un mediu britanic, de profesionisti desavarsiti.
De asemenea, stacheta asteptarilor noului angajator a fost fixata foarte sus de la inceput, ceea ce m-a obligat sa-mi fortez limitele si sa dau tot ce aveam mai bun.
Astfel, in aceasta perioada am avut responsabilitatea relatiei cu presa si organizarii (sprijinita de o echipa entuziasta) vizitei la Bucuresti a comisarului european Margaret Wallstrom, a conferintelor de presa ale comisarului european Leonard Orban si multe alte eveniment de acest nivel.

01.01.2004 - 31.07.2008

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: producator tv

Responsabilitati:

Documentare jurnalistica;
Coordonare echipa de jurnalisti pentru realizarea si transmiterea jurnalelor de stiri;
Supervizare montaj stiri;
Realizare desfasurator;
Coordonare corespondenti teritoriali;
Coordonare echipa talk-show, documentare si pregatire emisiune, realizare desfasurator, relatia cu invitatii speciali etc.

01.08.1997 - 31.12.2003

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor, sef departament cotidian national

Responsabilitati:

Documentare jurnalistica;
Scriere si publicare de materiale jurnalistice despre Divizia A de fotbal si despre echipa nationala de fotbal a Romaniei;
Coordonarea Departamentului Lifestyle, documentare, scriere si publicare de articole de gen.

Realizari:

Exercitarea profesiei de jurnalist sportiv acreditat pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei in cea mai fasta etapa din istoria sa - generatia Gica Hagi;
Coordonarea unui departament inedit, cu implicatii emotionale deosebite (Departamentul de lifestyle);
Formarea unei generatii de tineri jurnalisti, care ulterior au devenit nume sonore ale presei din Romania din cele mai diverse domenii - politic, social, economic;
Apartenenta la o generatie de jurnalisti care au devenit ulterior personalitati impunatoare in societatea romaneasca: Ionut Popescu (fost ministru de Finante), Catalin Tolontan (redactor-sef), Grigore Cartianu (redactor-sef), Radu Naum (fost director canal TV), Costi Mocanu (director trust media);
Exercitarea profesiei de jurnalist intr-o redactie care a constituit pentru generatia tanara o adevarata scoala de profesionisti, cu modele precum Ovidiu Ioanitoaia si Ioan Chirila.

01.09.1991 - 01.07.1997

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: reporter

Responsabilitati:

Documentare jurnalistica.
Scriere si publicare de materiale jurnalistice (stiri, reportaje, comentarii).

Realizari:

Ca jurnalist am marcat doua premiere in mass-media autohtone:
- am fost prima femeie jurnalist de fotbal cu activitate la cel mai inalt nivel in cadrul unui ziar de specialitate - Divizia A de fotbal si echipa nationala de fotbal a Romaniei
- am introdus in presa romaneasca jurnalismul lifestyle (a nu se confunda cu presa de scandal actuala).

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Jurnalism si comunicare/PR la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. din Bucuresti. Am absolvit inainte de introducerea sistemului Bologna.

Premii

Voluntariat
Nov 2016: Fundatia Ikaros Romania
Campanie de fundraising in proiectul "Si eu vreau sa cresc mare - cantina sociala Timotei Cipariu", care consta in obtinerea si gestionarea de fonduri pentru renovarea, dotarea si utilarea unei cantine sociale in beneficiul a 250 de elevi cu probleme sociale ai Scolii Gimnaziale de Surzi nr. 1 si ai Liceului "Timotei Cipariu" din Bucuresti.
Dec 2014 - Jan 2016: Asociatia Second Chance
Sprijin in promovarea proiectelor sociale initiate de Asociatia Second Chance (munca voluntara independenta de activitatea de PR remunerata in cadrul proiectului POSDRU "Inca o sansa").
May 2008: Hospice Casa Sperantei
Am acordat sprijin in relatia cu presa pentru promovarea campaniilor de stragere de fonduri.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close