Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.09.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.11.1992

obiectiv

 

Un loc de munca unde sa invat lucruri noi alaturi de o echipa tanara, dinamica si profesionista.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Arad, Timisoara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 15.04.2014

experienta profesionala

 

01.09.2014 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: coordonator departament vanzari retail

Responsabilitati:

1. Organizarea, planificarea, coordonarea si monitorizarea activitatii reprezentatiilor medicali pentru atingerea indicatorilor de performanta stabiliti.
2. Promovarea si vinzarea in mod proactiv a serviciilor Medlife-Genesys.
3. Prospectarea si contactarea medicilor, stabilirea de intalniri-prezentari, realizarea de parteneriate.
4. Realizarea de raportari catre nivelele de decizie superioare a vanzarilor la nivel individual si global pe echipa de reprezentanti medicali.
7. Utilizarea instrumentelor de planificare pentru cresterea performantei si a productivitatii reprezentatiilor medicali.

01.06.2014 - 31.08.2014

Departament: asigurari

Titlu Job: manager relatii clienti

Responsabilitati:

Dezvolta, coordoneaza si gestioneaza echipa de agenti pe baza obiectivelor si criteriilor de performanta stabilite impreuna cu superiorul ierarhic direct.

01.04.2011 - 30.06.2013

Departament: banci

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

1. Organizarea, planificarea, coordonarea, monitorizarea, supervizarea si implementarea activitatii intr-o Sucursala Judeteana de tip A din punct de vedere executiv, administrativ si de personal.
2. Conducerea unitatii folosind managementul performantei si initierea masurilor pentru atingerea indicatorilor de performanta stabiliti.
3. Promovarea si vinzarea in mod proactiv a produselor-serviciilor BCR si produselor-serviciilor companiilor subsidiare (BCR Asigurari, BCR Asigurari de Viata, Erste Asset Management, BCR Banca pentru Locuinte) prin asigurarea unui grad inalt de deservire al clientilor.
4. Prospectarea si contactarea clientilor, stabilirea de intalniri-prezentari, realizarea de conventii-parteneriate la nivel de angajatori.
5. Dezvoltarea si urmarirea portofoliului de clienti.
6. Realizarea de raportari catre nivelele de decizie superioare a vanzarilor la nivel individual si global pe Sucursala Judeteana.
7. Utilizarea instrumentelor de planificare pentru cresterea performantei si a productivitatii consilierilor retail, consilierilor finantari imobiliare, consilierilor micro precum si intocmirea business-planului si planului de actiune pentru punerea lui in practica.
8. Evaluarea si stabilirea nevoilor de training sau a masurilor corective la nivelul echipei.

01.02.2010 - 15.04.2011

Departament: banci

Titlu Job: manager implementare proiect sales force effectivnes

Responsabilitati:

1. Realizarea diagnosticarii unitatii din punct de vedere al Standardelor de Proiect si implementarea Proiectului in conformitate cu cerintele bancii prin realizarea unui plan de actiune.
2. Asigurarea asimilarii si responsabilizarea echipelor din unitatile teritoriale cu privire la importanta cerintelor Proiectului si asumarea responsabilitatii corectitudinii conceptelor definite de Proiect implementate.
3. Monitorizarea si evaluarea performantelor unitatilor implementate si realizarea de activitati de coaching cu managerii de unitati si personalul de executie.
4. Asigurarea sustenabilitatii respectarii cerintelor Proiectului prin realizarea si efectuarea unui plan de follow-up bine determinat.
5. Realizarea prezentarii de kick-off al Proiectului catre echipele unitatilor.
6. Realizarea de raportari periodice si la cerere privind stadiul si rezultatele implementarii.
7. Evaluarea si sesizarea asupra situatiilor de nerespectare a cerintelor Proiectului si propunerea de masuri disciplinare conforme cu procedurile interne.

01.10.2008 - 01.02.2010

Departament: banci

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Idem vezi mai sus.

01.04.2004 - 01.10.2008

Departament: banci

Titlu Job: consilier client

Responsabilitati:

1.Promovarea şi vânzarea produselor-serviciilor bancii si a Grupului RZB prin oferirea consilierii clienţilor existenţi şi potenţiali în concordanţă cu gama de produse existente.
2. Identificarea nevoilor clienţilor şi oportunităţilor de a vinde produsele şi serviciile băncii prin activitatea de vânzări încrucişate.
3. Atragerea şi păstrarea clienţilor prin oferirea de consiliere şi servicii conform standardelor de calitate ale băncii.
4. Urmărirea şi acţionarea în scopul realizării ţintelor individuale şi ale unităţii.
5. Realizarea sarcinilor şi obiectivelor, conformându-se reglementărilor legale şi interne.

01.10.1989 - 01.04.2004

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Evidenta contabila

studii

 

Facultati:

2007 - 2009 Masterat: Fiscalitate, Buget, Trezorerie la Universitatea Aurel Vlaicu Facultatea de Stiinte Economice din Arad.
2003 - 2007 Facultate: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Universitatea Aurel Vlaicu Arad, Facultatea de Stiinte Economice din Arad.

Premii

Certificari
Nov 2013 - Nov 2013: SC Estudia SRL Bucuresti
Oct 2013 - Oct 2013: SC Estudia SRL Bucuresti
Mar 2003 - Aug 2005: Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania
Premii si Distinctii
Oct 2012: Locul I in topul regional de vanzari la produsul BCR - BPL
Dec 2008: Diploma pentru rezultate exceptionale in vanzarea produsului de asigurare optionala atasat creditului Flexi
Jan 2008: Campion vanzari FlexiPlus si Mortgaget
Nov 2007: Campion vanzari Credit Card
Apr 2007: Campion vanzari Credi Card si FlexiCredit
Mar 2007: Campion vanzari Credit Card si FlexiCredit
Jan 2007: Campion vanzari FlexiCredit
Dec 2006: Campion vanzari Credit Card
Jan 2006: Premiu special Raiffeisen Banca pentru locuintePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close