Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.12.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.06.2005

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer Mecanic cu experienta atat in partea de productie cat si in partea manageriala a diferitelor proiecte din industria constructiilor si reparatiilor de nave. Intotdeauna determinat sa realizez obiectivele stabilite de companie.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Naval / Aeronautic

Oras de lucru: Galati

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2014 - 31.12.2015

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: coordonator de nava

Responsabilitati:

Am fost direct implicat in productia de nave noi si am coordonat toate departamentele de productie astfel incat sa realizez un produs calitativ in timpul si bugetul alocat respectand strategiile de constructie.
De asemenea, am fost puntea de legatura dintre departamentele de productie si Societatile de Clasificare ( Bureau Veritas , Lloyd’s Register etc) organizand si conducand inspectiile conform planurilor de inspectie, standarde etc.
Am coordonat si supravegheat firmele subcontractoare, prezenta si calitatea serviciilor oferite de acestea.
Responsabil pentru gasirea solutiilor tehnice de productie si totodata de a anticipa eventuale deficiente.
Am fost direct raspunzator de respectarea normelor de protectie a muncii pe zona de constructie si am participat personal la inspectiile HSE.

01.05.2012 - 31.01.2014

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: coordonator de probe

Responsabilitati:

Am fost implicat direct la inspectia si punerea in functiune a tuturor sistemelor prezente la bordul diverselor nave.
Am coordonat subcontractori precum Rolls-Royce, Caterpillar, Volvo, etc, astfel incat instalatiile si echipamentele sa fie predate catre Societatea de Clasificare si Client in perfecta stare de functionare. Reponsabil cu completarea documentelor necesare in vederea efectuarii probelor de santier si de mare.
Am fost insarcinat cu identificarea si solutionarea problemelor tehnice aparute in procesul de productie, asigurand totodata si garantia sistemelor dupa livarea navelor

01.05.2011 - 31.05.2012

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: assistant outfitting manager

Responsabilitati:

Am manageriat Departmentul Outfitting ce avea ca obiectiv confectionarea elementelor de lacatuserie, confectionarea tubulaturilor, a elementelor de tamplarie, etc.
Am administrat atelierele de confectionare si am gestionat resursele astfel incat sa realizez produse specifice, respectand standardele de calitate ale Companiei.
Responsabil cu executarea lucrarilor de instalare a elementelor de outfitting la bordul navelor in timpul stabilit de planning si in bugetul alocat.
Planificarea activitatilor si resurselor in departament astfel incat sa se respecte executia in timp si buget a obiectivelor importante.
Responsabil cu identificarea si anticiparea de riscuri ce pot pot afecta procesele de productie.

01.06.2008 - 31.05.2011

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: qc inspector

Responsabilitati:

Am planificat si executat inspectii la bordul navelor respectand Standardele / Regulile de Clasa / Codurile si Specificatiile pentru a asigura calitatea de executie a corpurilor de nava, a sistemelor de tubulatura si a activitatilor mecanice.
Am fost responsabil cu identificarea greselilor tehnice din documentatie si semnalarea lor catre departamente de proiectare, iar in unele cazuri venind cu propuneri tehnice.
Am intocmit rapoarte de inspectie si am administrat in documente specifice toate nonconformitatile sesizate.

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Facultate: la din Galati.

Premii

Certificari
May 2014 - May 2014: Supervisory Management Skills
 Supervisory Management Skills specializat de Spearhead Training - 2014
May 2013 - May 2013: Marine tank management
 Marine tank management specializat de Emerson - 2013
May 2011 - May 2011: Internal QMS Auditor
 Internal QMS Auditor ( based on ISO:9001:2008) specializat de LRQA - 2011
Apr 2011 - Apr 2011: CO2/ FM200 & NOVEC 1230
 CO2/ FM200 & NOVEC 1230 specializat de Ajax Chubb Varel - 2011
Traininguri
Feb 2009 - Feb 2009: Ameron
 Curs GRE Ameron - 2009Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close