Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.12.1957

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.04.1990

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Perfectionare,transfer cunostiinte, mentoring.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Marketing, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Inginerie, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov, Rosiorii de Vede

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - 31.05.2019

Departament: productie

Titlu Job: coordonator atelier productie

Responsabilitati:

Organizarea, controlul, raportarea activităților specifice unui atelier de sudura inox
.

01.04.2018 - 31.10.2018

Departament: management

Titlu Job: specialist dezvoltare avicultura

Responsabilitati:

Dezvoltarea, activităților de creștere și procesare a păsărilor.

01.02.2017 - 31.03.2018

Departament: management

Titlu Job: director general adjunct

Responsabilitati:

Structurarea organizatiei, implementarea schemelor organizatorice coerente in centrele de cost, politici de personal (cresterea ponderii angajatilor cu studii superioare de specialitate absolvite prin cursuri "la zi") solutii pentru optimizarea fluxurilor decizionale, logistice, urmarire si analiza costuri, verificarea portofoliului de parteneri, statusul societatii in raport cu autoritatile si autorizatiile detinute, etc

01.09.2010 - 31.08.2015

Departament: management

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Am preluat conducerea societatii intr-o perioada dificila. Am fost nevoit sa restructurez departamente, sa disponibilizez personal, sa imi formez o noua echipa, careia sa-i dau curaj si viziune . Ne-am facut din nou cunoscuti , prin profesionalism si seriozitate, prin respectarea intocmai a contractelor si a intelegerilor.

01.09.2003 - 30.09.2010

Departament: management

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

Analiza, controlul , optimizarea si informatizarea operationala a activitatilor din domeniul avicol (fluxurile organizationale, tehnologice, de aprovizionare-gestionare pentru segmentele de activitate : ferme avicole de reproductie, statii de incubatie, ferme de crestere pui carne, FNC-uri, Abatoare). Am facut parte din echipa care a realizat reorganizarea-reautorizarea societatii dupa exigentele Comunitatii Europene in perioada de preaderare a Romaniei la CE.

01.09.2000 - 30.09.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: sef departament aprovizionare/director logistica

Responsabilitati:

Reorganizarea departamentului Logistic prin restructurarea sa, angajarea unei echipe noi, reorientarea societatii catre parteneriate cu marii jucatori din piata, cuantificarea si optimizarea activitatilor logistice de transport cereale, furaje, pasari vii, personal angajat, etc.

01.09.1999 - 30.09.2000

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sef departament bugetare analiza si control

Responsabilitati:

Am creat structura bugetara "Planificat-Realizat" pe care apoi am informatizat-o impreuna cu echipa din subordine. Fiecare centru de profit avea propria analiza, propriul buget personalizat si propriul set de indici de performanta. Am structurat echipe tenhice si financiar-contabile pentru analiza in detaliu a modului de fundamentare-executie a obiectivelor specifice.

01.09.1998 - 31.12.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: director de vanzari

Responsabilitati:

Expandarea interfetei Firma - Piata, realizarea fisei postului pentru agentii de vanzari, KA, ASM, a regulamentului de ordine interioara, normarea activitatilor specifice, stabilirea schemelor de bonificatii si penalizari, realizarea structurii informationale dintre departamentele de Vanzari, Logistic si Financiar.

01.09.1993 - 30.09.1998

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef depozite produse alimentare congelate si refrigerate

Responsabilitati:

Gestionarea directa si cu ajutorul unei echipe de gestiune pentru activitati 24/24, a unei cantitati de cca 2000 tone produse alimentare congelate, refrigerate, conservate la nivel national. Cresterea vitezei de rulare a stocurilor, optimizarea activitatilor de transport, picking, livrare, normarea si informatizarea operatiunilor, urmarirea , (si completarea) stocurilor la nivel national , (cu respectarea FIFO ) inventarierea acestor stocuri prin infiintarea unei echipe de revizori de gestiune profesionisti.

01.09.1985 - 28.02.1993

Departament: productie

Titlu Job: inginer metalurg

Responsabilitati:

Sectia de Tratamente Termice inginer productie, stagiar. Cunoasterea fluxului de productie, analiza si imbunatatirea lui, cresterea calitatii produselor finite, optimizarea timpilor de productie, scaderea consumurilor specifice de materiale, combustibili, utilitati, forta de munca.

studii

 

Facultati:

1980 - 1985 Facultate: Facultatea de Metalurgie sectia Prelucrari Metalurgice -specializare: Tratamente Termice la Institutul Politehnic / Facultatea de Metalurgie din Bucuresti.
1974 - 1979 Liceu / Școală profesională: Proiectare constructii si arhitectura la Liceul de Constructii, Arhitectura si Sistematizare din Bucuresti. Bacalaureat in desen tehnic de arhitectura si proiectare

Premii

Certificari
Mar 2008 - Nov 2008: COMPASS TRAINING- Member of American Society for Training & Development
Module :
Managementul Timpului si (al) Prioritatilor //
Leadership si Delegare //
Managementul Schimbarii si (al) Conflictelor //
Tehnici Motivationale //
Evaluarea Performantelor si Feedback //
Rezolvarea Problemelor si Gandire Creativa
Hobby-uri
Horticultura, Ecologie, Drumetie, Imagine & arte vizuale, Istorie & MemorialisticaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close