Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.10.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.02.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Cu o experienta in mai multe domenii de-a lungul anilor, sunt deschis oricand la noi provocari si experiente.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Altele, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Import - export, Prelucrarea lemnului / PVC, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Arad, Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Timisoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - 31.03.2019

Departament: transport / distributie

Titlu Job: coordonator transport

Responsabilitati:

Monitorizarea burselor de transport, si mentinerea legaturilor cu clientii existenti in vederea obtinerii curselor. Verificarea si controlul timpilor de conducere si de odihna ai soferilor conform normelor interne. Urmarirea in timp real a pozitiei dubelor pe ruta. Coordonarea si indrumarea soferilor. Asigurarea livrarii in deplina siguranta a marfurilor, prin calcularea celor mai bune rute pentru soferi. Preluarea si mentinerea relatiei cu clientii si subcontractorii in vederea unei bune colaborari.

01.02.2018 - 31.10.2018

Departament: transport / distributie

Titlu Job: sofer comunitate cat b

Responsabilitati:

Livrarea marfurilor in timpul de tranzit indicat, verificarea concordantei dintre marfa si documentele atasate, completarea corecta a documentelor(CMR, foi de parcurs, ETC.), intretinerea exemplara a autovehicului.

01.09.2015 - 28.02.2018

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inspector calitate

Responsabilitati:

Efectuarea măsurătorilor şi inspecţiilor vizuale în concordanţă cu cerinţele SIP şi Control Plan
utilizând aparatele de măsură şi control din aria de responsabilitate. Efectuarea si
înregistrarea rezultatelor controlului în raportul zilnic de calitate care este difuzat la finalul
schimbului persoanelor implicate. Comunicarea rezultatelor controlului imediat către operator,
șef echipă şi managerul de schimb. Efectuarea instruirilor de calitate referitoare la tipurile de
defecte pentru operatorii producţie şi ceilalţi controlori calitate.

01.11.2014 - 31.05.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant comecial/team leader d2d

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de agenti, in procesul de vanzare desfasurat pe teren. Promovarea si vanzarea produselor pre-platite Vodafone. Atragerea potentialilor clienti. Evidentierea beneficiilor produselor pre-platite si prezentarea lor. Crearea unui nou portofoliu de clienti. Mentinerea si promovarea imaginii companiei si a produselor existente. Indeplinirea obiectivelor si targetelor specifice. Respectarea programului de lucru. Acoperirea in permanenta si eficient a zonei alocate conform programului de rute zilnice .

01.03.2012 - 01.11.2014

Departament: relatii publice

Titlu Job: operator frontline

Responsabilitati:

Preluarea apelurilor in limba romana/maghiara/engleza venite de la clientii/potentialii clienti si solutionarea lor in functie de solicitarile acestora. Respectarea regulilor din departament si din companie. Atingerea standardelor de calitate stabilite la nivel de companie/departament.
Am reusit sa imi dezvolt abilitatile de comunicare, sa ma descurc in situatii dificile, si sa imi dezvolt capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp.
Am avut posibilitatea de a lucra intr-o companie mare, intr-un departament alaturi de oameni minunati.

28.12.2009 - 30.05.2011

Departament: publicitate

Titlu Job: distribuitor pliante adresate si neadresate

Responsabilitati:

Distribuirea la timp a pliantelor adresate si neadresate, completarea cu date corecte a borderourilor de livrare, returnarea borderourilor de livrare la termenele cerute de catre superiori.

01.05.2006 - 01.03.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele la anteriorul loc de muca: preluarea/ predarea situatiilor de la/la colegul de serviciu din tura paralela, preluarea apelurilor telefonice conform standardelor impuse de hotel, inregistrarea rezervarilor primite prin posta electronica sau telefon, asigurarea bunei comunicari intre receptie si celelalte departamente ale hotelului, facturarea/incasarea contravalorii serviciilor hoteliere prestate, caratul bagajelor, asigurarea linistii clientilor hotelului pe timp de noapte, informarea turistica exacta a tuturor celor care solicita acest lucru.

studii

 

Facultati:

2006 - 2010 Facultate / Colegiu: Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism la Facultatea de Protectie a Mediului din Oradea.
2002 - 2006 Liceu: Administrativ la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea.

Premii

Hobby-uri
Muzica,Tenis,Calatorii,Automobile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close