Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.11.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.10.2011

obiectiv

 

Sunt o persoana ambitioasa , energica , imi place ceea ce fac si sunt intotdeauna gata sa imi imbunatatesc activitatea profesionala.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator ssm , sef serviciu intern de prevenire si protectie

Responsabilitati:

Coordonez activitatea SSM pe santierele companiei , intocmesc PPSSM conform HG 300/2006, intocmesc documentele SSM conform cerintei legale, instruiesc lucratorii care isi desfasoara activitatea in santier, solicit si verific documentele SSM ale subcontractorilor care isi desfasoara activitatea in santierele companiei, stabilesc procedurile de securitate privind interferentele activitatilor din santier in vederea prevenirii accidentelor de munca etc.Totodata ma ocup si cu intocmirea documentelor SSM - evaluari de risc,Plan de prevenire si protectie,instructiuni proprii SSM,tematici de instruire,etc.-pentru lucratorii societatii ,Intocmirea Conventiilor SSM, SU, mediu cu subcontactorii; Instruirea si luarea in evidenta a lucratorilor subcontractorilor, prezentarea factorilor de risc si a regulilor societatii CNO TECHNO CONSTRUCT SRL obligatorii sa fie respectate; Intocmirea Planului de sanatate securitate si actualizarea lui ori de cate ori este necesar; Intocmiea Planului de prevenire si protectie si a evaluarilor de riscuri pentru locurile de munca din santier; Intocmirea regulamentului de instruire, a tematicilor de instruire pentru instructajul introductiv-general, pentru locul de munca si pentru instructajul periodic pe locuri de munca si meserii pentru lucratoriiCNO TECHNO CONSTRUCT SRL; Intocmirea instructiunilor specifice pentru fiecare loc de munca in parte; Intocmirea Normativului de acordare a echipamentului de lucru si a celui de protectie; Intocmirea instructiunilor specifice pentru fiecare faza a procesului tehnologic; Urmarirea controlului medical periodic pentru toti angajatii si urmarirea incadrarii lor pentru locul de munca mentionat de catre medicul de medicina muncii; Instruirea personalului in toate cele 3 faze ale instuirii :introductiv-general.loc de munca si periodic precum si instruirea periodica suplimentara etc.

01.05.2008 - 31.12.2018

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator ssm

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii pe santierele companiei din Bucuresti si Ilfov , instruirea lucratorilor la intrarea in santier, luarea in evidenta a subcontractorilor a documentelor SSM conform cerintei legale, supravegherea si coordonarea activitatii de pe santiere etc.In cadrul companiei am intocmit evaluari de risc pe posturi de munca, Plan de prevenire si protectie,tematici de instruire pentru lucratorii proprii companiei. In cei 10 ani de activitate am desfasurat activitati atat in constructiile civile si industriale ex.Santierul ELI-NP ,Lucrari de constructii a infrastructurii de cercetare ELI-NP Magurele , The Mark, One Charles de Gaulle, cat si la lucrarile de infrastructura Santierele de pe Autostrada Deva-Orastie respectiv Orastie-Sebes constructie poduri etc.

01.06.2007 - 31.05.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inspector ssm

Responsabilitati:

Instruirea lucratorilor societatii, asigurarea unui mediu de lucru sigur si conform, evaluarile de riscuri,planul de prevenire si protectie pe posturi de lucru , verificarea activitatii , supervizarea si supravegherea lucratorilor din santier in vederea evitarii producerii accidentelor de munca etc

01.09.1992 - 30.06.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: responsabil protectia muncii

Responsabilitati:

Coordonam activitatea a 300 angajati din cadrul companiei intocmind toate documentele SSM necesare pentru acestia, monitorizam starea de sanatate a acestora prin programarea la medicul de intreprindere , stabilirea conditiilor de munca conforme etc.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Sanatate si securitate in Munca la Universitatea Tehnica Petrosani din Petrosani.
2010 - 2013 Facultate: Inginerie Civila la Universitatea Tehnica Petrosani din Petrosani. Am obtinut in urma finalizarii cursurilor titlul de Inginer Diplomat Inginerie Civila.
2010 - 2010 Colegiu / Studii postliceale: Managementul securitatii si sanatatii in munca la INCDPM Darabont din Bucuresti.
2009 - 2009 Colegiu / Studii postliceale: Evaluare riscuri la INCDPM Darabont Bucuresti din Bucuresti.
2007 - 2007 Colegiu / Studii postliceale: Inspector SSM la CPPIM din Botosani.
1987 - 1992 Facultate: Masini si Instalatii Miniere la Universitatea Tehnica Petrosani din Petrosani. In urma absolvirii in iulie 1992 am obtinut titlul de Inginer Mecanic .

Premii

Calificari
Oct 2018: Inspector protectie civila

Jan 2018: Actualizare coordonator SSM santiere

Oct 2013: Operator RSVTI

Aug 2010: Manager de mediu

Jul 2008: Cadru Tehnic PSI

Certificari
Jan 2018 - Jan 2018: Curs acordare prim ajutor

Hobby-uri
calatorii, floriPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close