Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.07.1990

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Saloane / Clinici frumusete

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2015 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: coordonator recepție spa

Responsabilitati:

Supravegherea activității receptiei.
Asigurarea calității serviciilor oferite.
Monitorizare e-mail intern si ofertare.
Oferte speciale si design grafic.
Promovare servicii pe platforma social media.

01.09.2014 - 01.03.2015

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Consultanţă juridică; asistenţă juridică în faţa organelor jurisdicţionale; urmărirea apariţiei actelor normative şi aducerea la cunoştinţă a obligaţiilor ce revin conducerii firmei; întocmirea formalităţilor prevăzute de lege în cazul modificării actului constitutiv, cu asigurarea înregistrării documentelor la Oficiul Registrului Comerţului; vizarea pentru legalitate a deciziilor emise de conducerea firmei; avizarea tuturor documentelor cu caracter de norme şi regulamente care reglementează activitatea firmei; participarea la negocierea contractelor in care firma urma a deveni parte şi elaborarea de proiecte de astfel de contracte; urmărirea respectării legalităţii în cazul încheierii, modificării şi desfacerii contractelor individuale de munca; relatia cu autoritatile in indeplinirea atributiilor specifice(ITm,ORC,Primarie,Finante....),intocmirea deciziilor de angajare, promovare, demitere a personalului ; punerea in executare silita (investirea cu formula executorie) a biletelor la ordin si a cecurilor de la clienti, refuzate de banca, intocmirea notificarilor, somatiilor de plata, adrese.

01.04.2013 - 01.09.2014

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptionera

01.06.2012 - 01.10.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptionera

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele constau in operare program de receptie,operare Microsoft Office,administrare intrari iesiri,facturari,mentinerea unei relatii amiabile si asigurarea calitatii serviciilor de informare, rezervare si cazare pentru clienti.

01.04.2011 - 01.10.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptionera

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele constau in operare program de receptie Multisoft,operare Microsoft Office,administrare intrari iesiri,facturari,mentinerea unei relatii amiabile si asigurarea calitatii serviciilor de informare, rezervare si cazare pentru clienti.
bonuri de masa.

studii

 

Facultati:

2009 - 2013 Facultate: Drept la Facultatea de Drept Ovidius,Constanta din Constanta.

Premii

Atestat in turism-tehnician in hotelarie.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close