Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.08.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.09.1996

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa lucrez intr-o echipa ambitioasa si impreuna sa depasim toate provocarile.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Constructii / Instalatii, Productie, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Inginerie, Import - export, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2017 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: manager tehnic

01.11.2014 - 31.07.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator proiecte de inginerie

Responsabilitati:

Responsabil de coordonarea echipei de inginerie cu scopul de a realiza toate cerințele ce se regasesc in planul de dezvoltare al produsului corelate cu fazele programului.
Responsabil pentru livrarea catre echipa de Lansare Program a proiectelor cu toate cerințele de inginerie pentru toate componentele și sistemele prevazute in proiect.
Identifica acțiunile corecte pentru a închide punctele deschise legate de program și foloseste lecțiile învățate de la alte programe pentru a evita aceleasi greseli. Este implicat in procesul de îmbunătățire continua și de managementul schimbarilor, gestioneaza problemele ridicate prin sistemul AIM pentru proiectele sale.
Utilizeaza procesul de escalare catre functiile superioare atunci când există un blocaj care nu poate avea rezoluție din partea echipei de proiect.
Este parte activă in etapele de livrare a Programului și este implicat direct in lansarea proiectelor catre echipa de manufacturiere. Participa activ la procesul de validare a componentelor din faza de prototip pana in faza de serie DV/PV/PPAP/PSW, în conformitate cu calendarul programului.

01.11.2013 - 30.11.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: manager departament inginerie

Responsabilitati:

Coordoneaza activitatile departamentului de Inginerie, implementeaza proiecte noi si este responsabil de imbunatatirea continua a proiectelor existente pentru principalii producatori auto OEM: VW, GM, PSA, Daimler, RSA. Responsabil de achizitia si validarea echipamentelor de productie, definirea statiilor si proceselor de lucru, elaborarea documentatiilor de proces, FMEA, instruire de personal, definirea capacitatii de productie in ceea ce priveste necesarul de operatori si echipamente de productie.
Participa la procesul de validare/omologare din faza de dezvoltare a produsului, coordoneaza loturile de preserie, PV, PPAP/[email protected] si este responsabil de gestionarea procesului de modificari tehnice.
Suport in atingerea obiectivelor stabilite in zona de productie si calitate, responsabil de procesul de imbunatatire continua a proceselor prin eliminarea pierderilor si implementarea sistemelor Lean manufacturing.
Coordoneaza partea de utilitati si mentenanta, implementeaza sistemul de mentenanta, gestioneaza stocul pieselor de schimb si a sculelor necesare in procesul de productie.
Participa la auditurile de proces si produs.

01.03.2010 - 30.11.2013

Departament: management

Titlu Job: manager de proiect

Responsabilitati:

Responsabil de lansarea produselor noi, de transferul de produse si de coordonarea tuturor activitatilor legate de lansarea unui produs nou pentru principalii producatori OEM:GM,PSA, RSA, HMC, TATA.
Se asigura ca sunt respectate termenele definite in proiect, planifica activitatile legate de produs si proces in faza de preserie(C sample,MQ,PV,PPAP,[email protected]) si defineste bugetul necesar fazei de lansare de produs.
Coordoneaza sedintele interdepartamentale de proiect si sedintele cu centrul tehnic, legate de validarile si omologarile de produs in faza de dezvoltare a produsului.
Este legatura dintre echipa de dezvoltare, managementul de program si unitatea de productie.
Raporteaza local si divizional faza in care se afla proiectul si punctele critice, escaleaza situatiile critice legate de proiect la nivel local si divizional.Participa la sedintele de proiect "phase gate".
Responsabil de fluxul de materiale (MBOM) si imbunatatirea continua a proceselor.
Se asigura ca sunt disponibile materialele,sculele,piesele de schimb,consumabilele,capabilitatile pentru masini,operatori instruiti, echipamente de masura,cotatii de pret,comenzi plasate,documetatii de lucru, necesare in faza de lansare si dupa SOP.
Initiaza primele sedinte de FMEA si urmareste progresul acestora.
Responsabil de managementul modificarilor tehnice de produs.
Se asigura ca sunt atinsi indicatorii de performanta ai proiectului in faza de preserie si trei luni dupa trecerea in faza de serie.
Implicare in procesele de imbunatatire continua si reducerea costurilor
Este parte din procesul de dezvoltare al produsului.

01.07.2007 - 01.03.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer calculatii

Responsabilitati:

Responsabil de FMEA-ul de proces, initiaza studii de capacitate si studii de timp cu scopul de a imbunatati timpii de ciclu, ergonomia proceselor, eficienta.
Responsabil de imbunatatirea continua a proceselor de productie prin implementarea metodelor Lean manufacturing de reducere a pierderilor.
Defineste fluxul de operatii pentru produs si actualizeaza BOM-urile de materiale.
Participa la sedintele de rezolvare a reclamatiilor de la client cu ajutorul metodelor 8D/5 Why.
Coordoneaza proiectele de modificari tehnice.

01.09.2004 - 31.07.2007

Departament: productie

Titlu Job: inginer de proces

Responsabilitati:

Defineste si pregateste posturile de lucru (layout/instructiuni de lucru/scule/poka yoke/training/flow de materiale/vizualizari).
Este responsabil de optimizari de procese de productie si de implementarea proiectului de 5S.
Participa activ la implementarea sistemelor de productivitate LEAN Manufacturing
si a modificarilor tehnice interne si de la client.
Implementeaza procese de productie noi.

studii

 

Facultati:

1998 - 2003 Facultate: Mecanica/Inginerie Economica la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava.
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Economic/Finante contabilitate la Liceul economic Dimitrie Cantemir din Suceava.

Premii

Atestat de contabil-statistician
REFA
Managementul schimbarilor
Managementul proiectelor

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close