Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.12.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.09.2004

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectiv: Extinderea cunostintelor si experientei mele pe partea de Sanatate si Securitate in Munca, mizand intotdeauna pe inovatie, perseverenta si incredere.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Productie, Achizitii, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2012 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: coordonator productie

Responsabilitati:

Coordonarea intregii activitati intr-o balastiera.
Pregatire, Extractie, Procesare, Mentenanta, Achizitii, SSM, Livrare.
1.Se asigura ca politicile de SSM si Mediu, precum si cerintele legale sunt implementate si respectate in statiile de agregate, atat pentru personalul propriu, cat si pentru subcontractori.
Este responsabil pentru instruirea SSM a personalului propriu precum si a subcontractorilor conform cerintelor companiei.
2.Se asigura de obtinerea si/sau reinnoirea permiselor si autorizatiilor necesare, mentine relatii de colaborare cu autoritatile. Se asigura de aplicarea procedurilor legale incepand cu extractia si finalizand cu reabilitarea fronturilor exploatate conform cu planul aprobat.
3.Controleaza si conduce toate activitatile in statiile de agregate si asigura disponibilitatea echipamentelor de productie si a echipamentelor mobile, conform cu bugetul stabilit. Este responsabil pentru planificarea activitatilor de productie si mentenanta.
Este responsabil pentru negocierea si gestionarea contractelor cu subcontractorii in conformitate cu matricea de semnaturi.
4.Controleaza si se asigura de respectarea politicii de Calitate, precum si de implementarea si respectarea cerintelor legale in statiile de agregate.
5.Asigura gestionarea resurselor umane din punctul de lucru, cu sprijinul departamentului de Resurse umane: administrarea personalului (aprobare cereri de concediu, pontajele lunare). Instruirea si dezvoltarea individuala, evaluarea performantelor, motivarea. Asigura un climat de lucru optim. Supervizeaza respectarea CCM si R.O.I..
6.Este responsabil pentru intocmirea bugetului anual al statiei de producere agregate minerale.
7.Raspunde de transmiterea corecta si la timp a datelor, conform cu sistemul/ frecventa de raportare stabilite. Responsabil cu analiza rapoartelor (financiare, operationale, etc.), precum si cu definirea si implementarea masurilor/ actiunilor care se impun, in vederea incadrarii in buget/ forecast.
8.Urmareste si asigura implementarea procedurilor SMI (calitate, SSM, mediu), precum si revizuirea acestora atunci cand este necesar.
9.Promoveaza imaginea companiei la nivel local, stabileste si mentine contacte cu autoritatile.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: Tehnician in industria cimentului la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Alesd.
2004 - 2009 Facultate: Automatizari la Facultatea de Electrotehnica si Informatica din Oradea.

Premii

Calificari
Jan 2016: Masinist la masini pentru terasamente

Nov 2015: Inspector SSM 80 de ore

May 2014: Evaluare de risc

Feb 2014: Managementul Mentenantei

Certificari
Dec 2014 - Sep 2015: Business English ( International House )
Pre Intermediate
Dec 2013: Curs de schelar

Voluntariat
Sep 2011 - Sep 2011: Ziua Curateniei Nationale ( Let’s do it Romania)

Hobby-uri
Inot, Baschet, Bicicleta, excursiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close