Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.12.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.02.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Aplicarea cunoștințelor și deprinderilor acumulate în timpul facultății în domeniul energetic.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, Productie, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Inginerie, Proiectare civila / industriala, Audit / Consultanta, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bacau, Bistrita, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Vatra Dornei, Gura Humorului

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2018 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator mentenanta si statii suceava

Responsabilitati:

Coordonarea formatiilor operative de lucru Mentenanta PRAM si IT, Mentenanta MT-JT si Exploatarea Statii.
Planificarea si realizarea lucrarilor de revizie tehnica RT a echipamentelor primare si secundare din statiile de transformare, PTCZ, PA. Reparatii accidentale RA, control periodic (LEA 110kV, LEA JT, PTA, Firide) din cadrul Planului anula de Mentenanta.
Exploatare si intretinerea celor 27 de statii de transformare 110/20kV din judetul Suceava, asigurarea menevrelor din cadrul acestor.
Gestiunea si intretinerea retelelor de 110kV din cadrul CORE Suceava.

01.01.2017 - 31.05.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer statgiar

Responsabilitati:

Inginer stagiar in cadrul companiei de distributie a energiei electrice DELGAZ GRID din grupul EON Romania.
FOL Mentenanţă Suceava,
Reponsabilităţi: Dezvoltarea cunoştintelor tehnice si aprofundare cunoştinţe specifice; Participarea activa în activitatile desfasurate in cadrul echipelor (PRAM; Statii; MT-Jt); Participarea la lucari de natura RA, RN, RT. Participarea la instruiri practice.
Compartimentul tehnic si monitorizare retea Suceava.
In cadrul compartimentului tehnic al Centrului operativ retea electriciatate Suceava am participat la diferite proiecte de anliza a eficientei formatiilor operative de lucru, proiecte de cresterea sigurnatei.
Echipa Acces Retea Electricitate Suceava.
Reponsabilităţi: Dezvoltarea cunoştintelor tehnice si aprofundare cunoştinte specifice;
Implicare in echipa de elaborare a avizelor tehnice de racordare, avize de amplasament, certificate de racordare. Participarea la recepţia bransamentelor.

01.04.2016 - 31.12.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant retele electrice mt si jt.

Responsabilitati:

Responsabilităţi: Coordonarea echipelor de executare a lucrăriilor de Reabilitare a rețelelor electrice exploatate de către SC DELGAZ Grid SA :Executarea, întreținerea și repararea instalațiilor electrice de joasă și medie tensiune;
Proiectare: Realizarea proiectelor de Reabilitare retele de MT si JT, INT, avizarea acestora in CTE Iasi, predari de amplasamente, obtinerea avizelor necesare autorizatilor de constructie.

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: electrician

Responsabilitati:

Stagiu de practică pe perioadă determinată de trei luni. Responsabil cu mentența electrică a aparatelor și echipamentelor electrice.

01.03.2014 - 30.04.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: practica

Responsabilitati:

Două stagii de practică a câte de 90 de ore fiecare stagiu. Cunoștințele dobândite prin efectuarea acestor stagii de practică au contribuit la familiarizarea cu motoarele electrice și automatizările din unitatea de producție, precum și mentenanța lor. Efectuarea acestui stagiu de practică a contribuit și la dezvoltarea abilităților pentru munca în echipă.

01.10.2012 - 31.07.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: student

Responsabilitati:

În timpul facultății am dobândit diferite cunoștințe și abilități prin frecventarea cursurilor, efectuarea lucrărilor de laborator și diferitelor stagii de practică. Am realizat diferite proiecte semestriale privind realizarea instalației electrice a unei clădiri administrative, proiectarea unui transformator electric, proiectarea unui schimbător de căldură și a unei stați electrice. Realizarea lucrărilor de laborator se făcea în echipă. Învățarea și utilizarea unor programe de specialitate într-un mod avansat, precum ar fii Auto CAD, Lab Wiew, Multisim, Math CAD.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Sisteme moderne de conducere a proceselor energetice. la Universitatea Stefan Cel Mare. Facultatea de Inginerie Electrica si Stinta Calculatoarelor. din Suceava. Principalele discipline: Tehnici de monitorizare a calității energiei; Alimentarea cu energie electrică a consumatorilor; Tehnici de conducere cu automate programabile a proceselor energetice; Tehnici cad în inginerie energetică; Protecții numerice în energetică; Elaborare lucrare de disertație ( Calculul, proiectarea şi execuţia reţelelor de joasă tensiune folosind transformatoare cu pierderi reduse)
2012 - 2016 Facultate: Energetică Industrială la Universitatea "Ștefan Cel Mare" din Suceava din Suceava. Student în anul IV, șeful grupei din anul I până în prezent.

Premii

Premii si Distinctii
Jul 2016: Absolvirea Facultăţi de Inginerie Electrica şi Ştinţa Calculatoarelor, spcializarea Energetica industrială cu nota 10.

Hobby-uri
Activitățile în aer liber, Sportul de toate genurile, CălătoriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close