Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.05.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.05.1995

obiectiv

 

- sa coordonez o echipa dinamica, impreuna cu care sa progresam profesional si personal astfel incat sa asiguram dezvoltarea companiei, contribuind la cresterea cotei de piata a acesteia.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Arhitectura / Design interior, Administrativ / Logistica, Achizitii, IT Software

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2012 - 12.04.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: logistics & customer service officer

Responsabilitati:

- responsabil cu monitorizarea procedurilor interne si internationale logistice in ceea ce priveste receptionarea si livrarea bunurilor; evidenta periodica a stocurilor;
- importarea zilnica a comenzilor in sistemul logistic si retransmiterea acestora catre furnizori; stabilirea termenelor de livrare si emiterea documentelor insotitoare bunurilor livrate;
- raspunzator in a pastra loialitatea clientilor prin oferirea de servicii post-vanzare competitive;
- intocmirea rapoartelor lunare de vanzari, livrari, modalitati de plata ale clientilor, stocuri s.a.; introducerea de noi produse/coduri, preturi, clienti, furnizori in ERP;
- colaborarea directa cu furnizorii interni si externi, cat si cu departamentele de vanzare, contabilitate, marketing din cadrul societatii.

01.07.2009 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: coordonator logistic

Responsabilitati:

- intocmirea hartii de asezare a marfii pe rastele in depozit; asigurarea manipularii corespunzatoare a produselor de catre personal; verificarea permanenta a stocului din depozit si evolutia vanzarilor pentru a estima corect necesarul de stocuri; intocmirea saptamanala si lunara a comenzilor de aprovizionare catre furnizorii interni in functie de comenzi, vanzari, promotii, cat si de spatiul disponibil necesar depozitarii produselor; asigurarea fluxului de informatii corecte catre personalul din vanzari despre stocuri si termene de livrare; participarea la receptionarea marfii de la furnizori pentru a solutiona eventualele probleme aparute; utilizarea sistemului eLearning cu scopul de a inlesni accesul clientilor la folosirea aplicatiei logistice Mobexpert; instruirea personalului in utilizarea programului logistic intern, cat si a scannerelor; planificarea necesarului de personal, calificarea acestora, programei de lucru si a concediilor de odihna; intocmirea comenzilor de consumabile necesare depozitului.

03.01.2008 - 01.06.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent director magazin & designer

Responsabilitati:

- organizarea si coordonarea eficienta a activitatii de vanzare in magazin; intocmirea rapoartelor de vanzari, statistici, cereri, sesizari, propuneri si alte documente; informarea designerilor despre notele interne si deciziile trimise de catre sediul central; abordarea profesionala a clientilor si identificarea nevoilor prin prezentarea completa a produselor si a beneficiilor acestora, cat si a serviciilor companiei Neoset; oferirea de consultanta in vederea realizarii designului prin programe speciale (AutoCad - Modular si Designer); cresterea eficientei activitatii de vanzare prin stabilirea unei relatii pe termen lung intre cumparator si Neoset; intocmirea documentelor necesare de finalizare a vanzarii, transmiterea comenzilor si urmarirea directa a livrarii; interactionarea directa cu departamentele de logistica, marketing, dezvoltare-training si financiar-contabil.

Realizari:

Datorita programului de bonusuri pe baza de performante implementat de companie am realizat in perioada Iulie-Decembrie 2008, cea mai mare cifra in vanzari pe designer in valoare de 113541euro. In acelasi interval am contribuit la semnarea unui acord barter intre compania Neoset si firma de publicitate Euromedia.

18.06.2007 - 31.12.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: designer

Responsabilitati:

- prezentarea completa a produselor si serviciilor companiei; abordarea profesionala a clientilor si identificarea nevoilor prin prezentarea beneficiilor produselor Neoset; oferirea de consultanta in vederea realizarii designului prin programe speciale (AutoCad - Modular si Designer); cresterea eficientei activitatii de vanzare prin stabilirea unei relatii pe termen lung intre cumparator si Neoset; intocmirea documentelor necesare de finalizare a vanzarii, transmiterea comenzilor si urmarirea directa a livrarii; interactionarea directa cu departamentele de logistica, marketing, dezvoltare-training si financiar-contabil.

Realizari:

01.08.2006 - 15.06.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

- administrarea eficienta a agendei Directorului Administrativ; sortarea, prelucrarea si predarea corespondentei intrate; redactarea si organizarea documentelor interne, a rapoartelor, informarilor, proceselor verbale si comunicarilor generale; interactionarea directa cu toate departamentele firmei; evidenta tuturor angajatilor repartizati pe departamente; intocmirea anumitor situatii referitoare la activitatea angajatilor; intocmirea listelor cu necesarul departamentelor si transmiterea lor catre furnizori; asigurarea suportului in activitatea de vanzare a magazinului prin prelucrarea etichetelor de pret in format special utilizand programul CorelDraw.

22.09.2003 - 31.07.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

- consilierea clientilor cu privire la varianta optima de mobilare; informarea clientilor despre produse, preturi, detalii tehnice, modalitati de plata, facilitati la servicii; intocmirea documentelor necesare pentru finalizarea vanzarii si livrarea produselor; alte activitati specifice postului;

10.05.1993 - 10.05.2000

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar si vanzator

Responsabilitati:

- vanzarea produselor expuse in magazin; evidenta stricta a produselor; inventarierea lunara a produselor; intocmirea actelor necesare postului;

studii

 

Premii

Curs de vanzari - Mobexpert, Neoset.
Curs AutoCad - Neoset

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close