Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.11.1964

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:16.04.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa pun in practica aptitudinile relationale si cunostintele mele manageriale pentru indeplinirea cu succes a obiectivelor propuse.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Beneficii: Pe masura posibilitatilor, doresc ca sfarsitul de saptamana sa il petrec la Focsani.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Productie, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, Petrol / Gaze, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Vaslui, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2010 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: coordonator contract

Responsabilitati:

Coordonare contract executie lucrari retele de apa si canalizare (FIDIC cartea rosie), finantare POIM.
Coordonare contract lucrari de proiectare si executie (FIDIC cartea galbena). Construire statii de pompare, statii de tratare apa, fronturi de captare, aductiuni, sedii dispecer, automatizare SCADA. Analiza (corelare cu cerintele caietelor de sarcini) si aprobare proiect tehnic. Verificare, aprobare si decontare Certificate de plata. Receptie lucrari. Proiect finantat prin programul POS Mediu, in valoare de aprox. 8 mil eur.
Coordonare contract lucrări de proiectare si executie (FIDIC cartea galbena). Automatizari statii de pompare, fronturi de captare, SCADA, supraveghere video, transmisie date, dispecerat. Analiza (corelare cu cerintele caietelor de sarcini). Verificare, aprobare si decontare Certificate de plata. Receptie lucrari. Proiect finantat prin programul POS Mediu, in valoare de aprox. 1,5 mil eur.
Abilitati dobandite:
Project Management.
Adaptabilitate; capacitate de invatare continua, maleabilitate, diplomatie, gentleman agreement.
Capacitate de observatie critica si evaluare; colectare si analiza date, intrebari si moduri de interpretare a cifrelor, faptelor, informatiilor; tragere concluzii si propunere solutii.

01.04.2008 - 28.02.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inspector investitii

Responsabilitati:

Supervizarea investitilor administratiei publice locale. Verificare si decontare situatii de lucrari. Convocare si organizare receptii la terminarea lucrarilor. Participarea la faze determinante. Inventariere stadii fizice lucrari. Colaborator la intocmirea studiului de fezabilitate - Primaria Odobesti pentru programul ,,Casa verde''.
Abilitate dobandita:
Gestionare conflicte ; abilitatea de persuadare, negociere si rezolvare a conflictelor, dezvoltarea de relatii benefice mutual in organizatie.

01.04.2002 - 31.08.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: sef agentie comerciala

Responsabilitati:

Managementul resurselor si activitatii statiilor de distributie carburanti Lukoil in Tisita-Vrancea, Focsani-Vrancea, Campulung Moldovenesc - Suceava.
Evaluare, selectie si coordonare resursa umana - operatori si sefi de tura statiii de distributie carburanti.
Obtinere Avize si Autorizatii de construire si functionare.
Receptie investitii cu denumirea: Statii Distributie Carburanti (reprezentant beneficiar).
Receptie produse petroliere si nepetroliere. Implementare si utilizare sistem integrat de gestiune.
Identificare piata, parteneri si incheiere contracte comerciale cu beneficiarii de produse petroliere. Atingerea si depasirea obiectivelor.
Rapoarte manageriale si contabile.
Abilitati dobandite:
Spirit de echipa: identificarea si intelegerea rolului fiecarui membru al echipei, adaptarea la acest mod de lucru, pentru realizarea unui obiectiv comun.
Consolidarea unor relatii: constientizarea faptului ca este nevoie de o adevarata retea de clienti, care necesita fidelizare si dezvoltare.

01.05.1986 - 30.11.1996

Departament: productie

Titlu Job: dispecer de productie

Responsabilitati:

Responsabilitatile postului dispecer de productie :
Urmarirea zilnica a functionarii in parameti a celor 6 sectii de productie, a consumurilor de materii prime si energie, intocmirea raportarii zilnice si sustinerea ei in biroul directorulu general.
Implicarea, ca factor de decizie, in optimizarea activitatii de productie si inlaturarea eventualelor probleme de natura tehnica care apareau in procesul de productie;
Intocmirea de rapoarte zilnice privind productia de tevi si profile laminate, in conformitate cu programele de fabricatie si derularea contractelor de export si interne;
Am reusit, prin implicare si dorinta continua de a invata, sa cunosc in detaliu functionarea liniilor de productie si modalitatea de lucru cu oamenii ( firma avea la acea vreme aprox 3000 de salariati).
Abilitate dobandita:
Control in situatii dificile: disponibilitate de a lua decizii si curajul de abordare a unei situatii neprevazute.

studii

 

Facultati:

2018 - 2018 Facultate: Expert Accesare Fonduri Europene la Extreme Training din Bucuresti.
2009 - 2009 Facultate: ECDL la ECDL din Bucuresti.
2009 - 2009 Facultate: Comunicare in limba engleza la Interactiv RO Consult din Bacau. Comunicare in limba engleza - Certificat de absolvire
2009 - 2009 Facultate: Management la Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica din Bucuresti. Management- Certificat de Absolvire
1987 - 1993 Facultate: Facultatea de Electrotehnica la Universitatea Tehnica Gh. Asachi din Iasi. Profilul Energetic
Specializarea Retele Electrice

Premii

Conferinte
Apr 2014 - Apr 2014: Danube Water Program - Energy Sector Management Assistance Program
EFICIENŢA ENERGETICĂ PENTRU COMPANIILE DE UTILITĂŢI - Sofia, Bulgaria.
Proiecte
May 2005 - Jan 2019: Promovarea surselor de energie verde.

Hobby-uri
Pescuit sportiv, Drumetii, Ecologizare, DIY, ciclism

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close