Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.08.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.01.2013

obiectiv

 

Dobandirea de experienta si profesarea in domeniul specializarii educatiei nonformale. Prietenoasa cu capacitatea de a se înțelege cu toată lumea și de a lucra eficient cu membrii echipei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.12.2020

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: coordonator centrul curaj

Responsabilitati:

In calitate de coordonator al centrului Curaj, rolul meu a fost de a coordona echipa de asistenti educationali si de a intocmi planul de activitati/ateliere privind educatia nonformala si de a participa la fiecare grupa lucrand cu copiii in situatii ce tin de remediere scoalara.
Pentru o buna comunicare si imbunatatire a colaborarii intre echipa si beneficiari, la sfarsitul zilei se tinea cont de feedback-ul ambelor parti, atat cel primit la activitatile grupei, cat si cel primit intre membrii echipei.
Un alt rol a fost de a colabora cu cadrele didactice din scoala partenera (Scoala Gimnaziala "Petrache Poenaru") privind evolutia scolara a beneficiarilor; de a colabora cu parintii si tutorii legali ai copiilor privind situatia lor scoalara, cat si cea de conduita sociala si scolara.

01.09.2017 - 29.02.2020

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: coordonator

Responsabilitati:

Obiectivul activitatii desfasurat in cadrul Scolii Gimnaziale Nr.126, Sector 5-Bucuresti a fost acela de: - coordonarea activitatilor educationale si recreative pentru copii, coordonarea studentilor de la Asistenta Sociala si Psihologie, cat si a voluntarilor;
- educarea copiilor privind relatiile sociale cu persoanele din jur;
- indrumarea in vederea respectarii programului de igiena personala;

Printre activitatile desfasurate in cadrul proiectului AVI (Abilitati de Viata Independenta) se enumera: ajutor in realizarea temelor, ateliere de limba engleza, jocuri interactive si activitati extrascolare.
Prinvind relatia scoala-elev asupra succesului scolar, am facilitat legatura dintre profesor si elev prin organizarea de intalniri cu cadrele didactice pentru identificarea lacunelor plus alte deficiente. Informatiile legate de evolutia scolara e elevilor erau transmise parintilor in cadrul programului de consiliere stabilit de comun acord, cat si in cadrul sedintelor cu parintii organizate la un anumit interval de timp.
Un alt obiectiv a fost colaborarea cu conducerea scolii implicand raportarea situatiilor scolare ale elevilor, coordonarea activitatilor privind implicarea celorlalte grupe din cadrul proiectului AVI.

01.03.2017 - 31.08.2017

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: pedagog social

Responsabilitati:

In calitate de pedagog social in lucrul cu copiii defavorizati din cartierul Ferentari, am indeplinit urmatoarele sarcini:
- Ajutor la efectuarea temelor si identificarea lacunelor la materiile principale;
- Invatare prin jocuri interactive cat si fise de lucru speciale pentru invatarea limbii engleze;
- Educarea copiilor privind regulile de conduita in relatiile cu persoanele din jur;
- Indrumarea in vederea respectarii programului de igiena personala;
- Coordonarea voluntarilor care participau la centrul de zi in lucrul direct cu copiii;
- Am coordonat activitati in afara programului de la centrul de zi unde am indrumat copiii sa participe la diferite ateliere de fotografie, de olarit, ce implica dezvoltarea artistica a copilului, cat si activitati recreative (ex: vizionare de film, teatru/opera, etc.);
- O alta atributie a fost intocmirea unui raport narativ in care descriu toate activitatile ce se desfasoara la centrul de zi, impreuna cu o poveste de succes.

01.11.2016 - 30.06.2017

Departament: altele

Titlu Job: librar

Responsabilitati:

-Expunerea produselor la raft si crearea rafturilor tematice;
- Verificare zilnica privind raportul de vanzari si inlocuirea la raft a produselor vandute;
- Incasarea contravalorii produselor achizitionate de catre client;
- Ordinea si curatenia pe rafturi si in spatiile de lucru;
- Lucrari de contabilitate primara necesare la inchiderea zilei de lucru.

01.10.2016 - 28.02.2017

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: asistent social

Responsabilitati:

Obiectivul principal a fost ajutarea beneficiarilor la rezolvarea temelor si de petrecere a timpului liber intr-un format ludic si educational;
Ajutor in procesul de invatare al limbii engleze (ex: jocuri interactive, fise de lucru, vizionarea de filme animate in limba engleza si apoi se organizau conversatii pe tema desenului respectiv);
Asistenta individuala catre fiecare beneficiar la problemele pe care le intampinau;
Efectuarea dosarelor de anchete sociale ale beneficiarilor.

01.10.2015 - 31.07.2016

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar (practica/voluntariat)

Responsabilitati:

In cadrul organizatiei UNICEF Asturias am participat in diferite proiecte de strangere de fonduri, prezentari despre drepturile copiilor cat si activitati recreative (exemplu: serbari tematice, Ziua Internationala a Copilului) organizate impreuna cu cadrele didactice de la o scoala ai carei elevi erau in clasele primare.
Munca mea ca voluntar in cadrul UNICEF Asturias a constat in alcatuirea si prezentarea unor proiecte pe tema "Drepturile Copilului".

01.04.2015 - 30.06.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: asistent social

Responsabilitati:

In timpul programului SDS am contribuit la imbunatatirea situatiei scolare a elevilor de etnie roma, iar cu cadrele didactice am avut o colaborare buna bazata pe respect reciproc in ceea ce priveste implicarea noastra in activitatile pentru copii. Cele mai multe lacune pe care elevii le-au intampinat si unde lucrau cu greu erau fisele de lucru de la disciplina limba romana. In majoritatea cazurilor s-a observat o imbunatatire in activitatea zilnica a elevilor.
Un aspect important este acela ca elevii au avut de invatat din activitatile extrascolare/recreative si anume, ei au invatat sa colaboreze si sa se ajute unul pe celalalt in diferite situatii.
Problemele pe care le-am intampinat au fost cele legate de comportamentul si limbajul violent al unor copii, ceea ce a constituit o provocare pentru mine. Din aceasta experienta consider ca am avut multe de invatat in lucrul cu aceasta categorie de beneficiari si ma bucur ca am luat parte la acest proiect.

01.07.2012 - 31.07.2013

Departament: functii publice

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Activităţi în domeniul recreativ;
Activităţi în domeniul educaţiei.

01.03.2012 - 30.06.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar (practica/voluntariat)

Responsabilitati:

Activitati socio-educative in cadrul Centrului de zi pentru copii din familii in dificultate;
Activitati de remediere scolara si activitati recreative de timp liber.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: "Masterat European in Drepturile Copiilor" la "Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala" din Cluj-Napoca.
2014 - 2014 Masterat: "European Master in Childhood Studies and Children's Rights" la Freie Universität Berlin din Berlin, Germania.
2010 - 2013 Facultate: Asistenta Sociala la Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din Cluj-Napoca.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Arte/ Desen, Grafica la Liceul de Arta "I. St. Paulian" din Drobeta Turnu Severin.

Premii

Calificari
Oct 2019: Program formare de formatori

Certificari
Feb 2019 - Feb 2019: Curs evaluator proiecte

Traininguri
Mar 2017 - Mar 2017: "Educatie si sanatate pentru copiii provenind din familii dezavantajate"
Atelierul "Invatarea centrata pe gandire" desfasurat in cadrul "Academiei Profesorilor".
Conferinte
Feb 2017 - Feb 2017: ARCA (Forumul Roman pentru Refugiati si Migranti) - "Migrants Job Center"

Nov 2016 - Nov 2016: Seminar de informare privind Programul de sprijin pentru repatriere voluntara umanitar asistata si reintegrare (RVAR)
In cadrul acestui seminar s-a vorbit despre repatrierea voluntara in Europa si in lume, despre fluxurile migratorii legale si ilegale in Romania. De asemenea, au fost prezentate rezultatele proiectului "Programul de sprijin pentru repatriere voluntara umanitar asistata si reintegrare (RVAR)".
Apr 2015 - Apr 2015: Conferinta Internationala Studenteasca "Participarea tinerilor - cercetare si interventie psihosociala in societatea contemporana"
Această conferință si-a propus să ofere o platformă de comunicare pentru studenții de la licență, masteranzii și doctoranzii interesați de problemele sociale, de a împărtăși din munca și viziunea lor privind problemele sociale majore cu care se confruntă tinerii și căile spre o justiție socială Europeană.
Premii si Distinctii
Nov 2014: Concurs de postere pentru prevenirea violentei intrei copii organizat cu ocazia Zilei Internationale impotriva abuzului si violentei asupra copilului

Jun 2012: Participarea la activitatile de remediere scolara si cele recreative organizate de Asociatia Caritas Eparhial Greco-Catolic in cadrul proiectului After School al Centrului de zi pentru copii din familii in dificultate.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close