Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.07.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Asigurari, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, IT Software, IT Hardware, Banci

Oras de lucru: Bistrita, Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2014 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: coordonator brokeri

Responsabilitati:

- Cunoasterea tuturor produselor de asigurare din portofoliul companiei.
- Ofer suport si coordonez agentii tuturor brokerilor de asigurare cu care colaboreaza Suc. Bistrita, pentru atingerea planului de vanzari.
- Emiterea politelor in numele brokerilor la solicitarea acestora.
- Aprob sau cer aprobare pentru diferite operatiuni cu privire la politele de asigurare in functie de limitele de competenta (reduceri, modificari, anulari)
- Confirmari polite
- Arhivare documente atat fizic cat si electronic, gestionare corespondenta.

01.02.2013 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: freelancer – editor video

Responsabilitati:

- Editare video in principal pentru clienti din SUA.
- Downloadez materialul brut si il editez conform specificatiilor clientului.

10.10.2012 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: operator calcul

Responsabilitati:

: Gestionarea retelei de agenti a brokerului. Ofertarea si emiterea diverselor produse de asigurare (RCA, CASCO, MEDICALE, CMR, ROT, ACC, PROPERTY, etc) pentru agentii din teren care nu aveau acces la platforma de emitere in acel moment, sau solicitau produse de asigurare care nu erau implementate in platforma de emitere a brokerului. Eram responsabil cu crearea de useri, instruirea acestora cum sa foloseasca aplicatia 24broker, monitorizarea acestora, blocarea lor in unele cazuri. De asemenea le ofeream asistenta telefonica, remote sau personal, tineam legatura cu coordonatorii broker din toate societatile. Sunt familiarizat cu toate aplicatiile proprii de emitere electronica ale societatilor de asigurare, si cunosc in mare parte produsele pe care acestea le ofera. Trebuia sa ma asigur ca toate politele facultative pe care agentii le emiteau, ajungeau la broker, le faceam receptia, le verificam daca sunt complete (ex: lipsa inspectie risc, cerere chestionar, stampila client, etc), le arhivam atat fizic cat si electronic. Alte responsabilitati: situatii excel, gestionare fise magazine, introducere comisioane agenti, limite, penalizari, intocmire procese verbale, crearea si monitorizarea casutelor de mail, a statiilor de lucru, etc.

01.01.2010 - 06.10.2012

Departament: asigurari

Titlu Job: tehnician it

Responsabilitati:

Mentenanta statiilor de lucru, a laptopurilor, imprimantelor, echipamentelor de retea, devirusari, creare utilizatori, adrese de mail, mentenanta si arhivarea casutelor de mail, activitati de inventariere a echipamentelor, evidenta si distribuire a tokenurilor de autentificare, asigurat asistenta locala, telefonica si remote pentru utilizatori, instruire utilizatori cum sa utilizeze aplicatii specifice de asigurari, deplasari la punctele de lucru si agentiile din judet pentru asistenta si mentenanta, Responsabil cu Managementul Calitatii, etc

01.05.2009 - prezent

Departament: altele

Titlu Job: videograf / editor video

Responsabilitati:

- Experienta de peste 7 ani in filmare si editare video de eveniment.
- Cunostinte solide in utilizarea de software avansat pentru editarea video (Sony Vegas PRO,
Adobe Premiere PRO)
- Cunostinte de corectare video, color grading, randari, diferite formate video.
- Editez materialul brut si il predau pe support DVD, USB sau BLURAY

17.07.2006 - 31.12.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: operator calcul

Responsabilitati:

Introducerea politelor de asigurare incheiate manual in sistemul informatic, introducere si verificare date diverse, intocmire situatii, raportari, gestionare casuta de mail a sucursalei, incheierea de asigurari obligatorii si facultative, generare confirmari de asigurari, scanare si arhivare dosare de dauna, Responsabil cu Managementul Calitatii, etc.

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Facultate: la din BISTRITA.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: la din BISTRITA.

Activitati extracurriculare

spirit de munca in echipa, bune abilitati de comunicare, bine organizat.
Permis de conducere: cat. B

Premii

Certificari
Aug 2009: Centrul de limbi moderne Alpha
Certificat de competenta lingvisticaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close