Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.01.1985

Permis conducere:  Cat.A,B,C,D,E, Data obtinerii:09.02.2007

Stagiu militar: da

obiectiv

 

După trei ani de coordonare a securității în firmă privată de pază si doi ani de coordonare a unei echipe externe in depozitul unuia din cei mai mari retaileri din lume, în care am reușit să îmi fac datoria cu succes, îmi doresc o noua provocare pe plan profesional. Aș vrea să lucrez și în alte domenii, în echipe tinere și dinamice, printre colegi de la care să pot învăța și cu care să pot împărtăși din experiența mea. Sunt dornic să învăț lucruri noi și să ma implic în activități care să aibă un impact în companie.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Productie, Transport / Distributie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: coordonator

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Stabilirea si transmiterea obiectivelor si planificarilor zilnice, lunare, trimestriale, semestriale si anuale ale activitatii desfasurate in cadrul punctului de lucru; Organizarea, coordonarea si controlul activitatii desfasurate in cadrul punctului de lucru; Controlul activitatii administrative (aprovizionare, transport persoane); Repartizarea sarcinilor si responsabilitatilor pentru personalul din cadrul punctului de lucru, numirea personalului pe diferite posturi de executie; Intocmirea dispozitiilor, programelor si situatiilor de lucru, pontajului personalului din cadrul punctului de lucru; Tinerea evidentei, intocmirea rapoartelor si a altor documente destinate conducerii, referitoare la activitatea desfasurata; Coordonarea si supravegherea activitatii de revizie si reparatie a autovehiculelor, utilajelor si instalatilor aflate in dotare.

01.08.2015 - 30.11.2018

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: coordonator securitate

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Organizare, planificare, conducere si controlare activitatii urmatoarelor compartimente: paza obiective si bunuri; instruirea si echiparea personalului, planuri de paza.
Intocmire fisa postului pentru personalul subordonat;
- indeplinirea altor atributii prevazute de reglementarile in vigoare sau dispuse de director;
- informare, de indata, a directorului despre toate evenimentele deosebite inregistrate in
activitatea de paza si tinere de evidenta a acestora;
- analiza, lunar, activitatea serviciului; etc.

studii

 

Facultati:

2007 - 2008 Masterat: Drept la Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți. Diploma echivalata in Romania
2003 - 2007 Facultate: Drept la Universitatea Liberă Internațională din Moldova din Chișinău. Diploma echivalata in Romania

Premii

Hobby-uri
sport, călătorii, pescuitul, vânatulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close