Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.10.1967

obiectiv

 

Dezvoltarea carierei in domeniul financiar bancar si valorificarea aptitudinilor de comunicare si coordonare. Completarea veniturilor cu loc de munca part-time .

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: coordonator

Responsabilitati:

Implicare directa,coordonare si suport echipei de telemarketing cu scopul realizarii proiectelor si evenimentelor organizate de companie.

01.08.2016 - 30.11.2020

Departament: banci

Titlu Job: agent senior

Responsabilitati:

Realizarea obiectivelor principale ale companiei. Promovarea produselor bancare, dezvoltarea portofoliului de clienti si gestionarea serviciilor aferente creditarii.

01.01.2016 - 31.01.2017

Departament: banci

Titlu Job: consilier financiar banc post

Responsabilitati:

Utilizarea tuturor resurselor cu scopul realizarii obiectivelor. Contactarea clientilor noi sau activi , efectuarea activitatii de analiza, promovarea si vanzarea produselor financiare de creditare si a produselor de protectie asigurare si reasigurare.

01.11.2011 - 31.03.2016

Departament: imobiliare

Titlu Job: broker imobiliar

Responsabilitati:

- Identificarea nevoilor clienţilor, vanzare, consiliere, recomandari adecvate;
- Promovarea produselor şi serviciilor companiei (si cele referitoare la creditare), atât în interiorul cât şi în exteriorul sediului companiei, în cadrul campaniilor de promovare special organizate;
- Analizarea ofertelor ,a cererilor şi procesarea acestora în sistem
- Stabilirea şi menţinerea bunei relaţii cu clienţii;
- Monitorizarea portofoliului de clienti şi dezvoltarea acestuia.

01.08.1993 - 01.09.2011

Departament: management

Titlu Job: administrator societate comerciala vanzari en-detail

Responsabilitati:

Promovarea produselor firmei, consilierea clienţilor, gestionarea vânzărilor, utilizarea caselor de marcat şi a POS-urilor, facturare, recepţia mărfurilor, depuneri,plati, monitorizarea stocurilor de marfa, contabilitate primara, depunere bilant.

studii

 

Facultati:

1982 - 1987 Liceu / Școală profesională: ECONOMIE SI DREPT ADMINISTRATIV la Economic si de Drept Administrativ din Bucuresti. Economie politică, contabilitate, drept civil şi comercial, management negociere, statistică, finanţe, marketing, comerţ ,politici comerciale.

Premii

Certificari
Nov 2013 - Jan 2014: Picon Training Center
Dobandirea principiilor in contabilitatea primara si financiara pentru intocmirea, circuitul documentelor si inregistrarea sistematica si cronologica a acestora.
Certificat de absolvire cursuri contabilitate primara , financiara si fiscalitate computerizata.
Nov 2013 - Jan 2014: Centru de Formare Profesionala Albert Design
Dobandirea cunostintelor si dezvoltarea aptitudinii pentru interesele particulare si colective ale unui condominiu cu asumarea raspunderilor ce deriva din aceasta.competentele profesionale referitoare la:
Angajarea contractelor cu furnizorii / prestatorii ,elaborarea documentelor si evidentelor ,gestionarea patrimoniului condominiului,Incasarea cotelor de contributie si efectuarea platilor,coordonarea personalului administrativ.
Certificat de absolvire si acreditare pentru Administrare Imobile si utilizarea softului specializat.
Oct 2012 - Dec 2012: Asociatia Brokerilor Imobiliari
Competente necesare pentru punerea in practica a strategiilor potrivite fiecarui client.
Familiarizarea clientului cu formularistica legala si cadrul juridic a bunului imobiliar.
Dobandirea competentelor necesare unei comunicari interactive si participarea la negocieri. Dobandirea competentelor necesare pentru aplicarea managementului relatiilor cu clientii.
Finantarea tranzactiilor imobiliare – ipoteci, imprumuturi
Evaluarea imobiliara ,Cadastru si Marketing imobiliar .
Competente specifice privind utilizarea calculatorului si soft-urilor de gestiune si CRM imobiliar.
Parteneriat cu KIWI Finance- broker financiar pe piata bancara din Romania.
Certificat de absolvire ,acreditare , licenta si stampila personala in cadrul Asociatiei.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close