Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.07.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.11.2016

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Persoana activa, foarte organizata, deschisa fata de noi provocari. Sociabil si deschis legat de lucrul in echipa.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Agricultura, Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2020 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: controlor asigurarea calitatii pe liniile (bakerolls si croissant)

Responsabilitati:

Control efective pe liniile BakeRolls și Croissant
- Pe fiecare control al celor 2 linii menționate mai sus, fiecare parametru critic este verificat, precum si punctele critice
- Controlul detectoarelor de metale
- Controlul etanseitatii
- Controlul ștampilei, al datei de fabricației și al datei de expirare, al integrității ambalajului
- Măsuratori ale pâinii, feliilor, temperatura, alți parametri critici
- Test organoleptic al texturii condimentelor și al cantității acestora
- Prelevarea probelor după fiecare control
- Analiza probelor in laborator (grăsime, umiditate, conținut de sare, analiză IR, activitatea apei, prepararea de solutii, analiză la dispozitivul toledo cu titrare automată, titrări manuale, analiza volumului)
- Analizarea sării în produsul finit și în amestecul de condimente
- Înregistrarea fiecărui control în S.A.P.
- Operațiuni back office (Controlul înregistrărilor, imprimarea documentatiei necesare pentru lucrători)
- Teste sanitare pe fiecare proces de curățare a liniei
- Teste Alergeni după producerea croissantului cu cremă de alune
- Evaluarea conformității modului de lucru al operatorilor și a echipamentelor de protectie ale acestora
- Supravegherea celor 2 linii din punct de vedere al procesului de calitate
- Efectuarea blocajelor produsului finit în cazul în care analiza nu se află în parametrii de calitate

01.09.2018 - 31.01.2019

Departament: altele

Titlu Job: consultant iso 17025 documentatie

Responsabilitati:

- managerierea documentatiei necesare
- centralizarea documentatiei si actualizarea acesteia
- asistenta in problemele intampinate

01.05.2017 - 30.09.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: student practicant

01.07.2016 - 31.01.2020

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: inginer chimie alimentara

Responsabilitati:

- Audituri de calitate, tehnice si sociale
- Implementarea de sistem integrat
- Operatiuni de backoffice
- Inginier de sistem ( Calculatoare, Softuri, Server, Backup Date..)

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Expertizarea produselor, alimentelor si materialelor la Universitatea Politehnica Bucuresti din BUCURESTI.
2014 - 2018 Facultate: Ingineria produselor alimentare la Universitatea Politehnica Bucuresti din BUCURESTI.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: BIOLOGIE-CHIMIE la Colegiul National Ion Luca Caragiale din PLOIESTI.
2002 - 2010 Școală generală: GENERAL la Scoala Andrei Muresanu nr.23 din PLOIESTI.

Premii

Calificari
Mar 2020: IN CURS - Postuniversitara-Analizator de riscuri in domeniul SSM

Mar 2020: Auditor Intern B.R.C

Jan 2020: Lead Auditor ISO 14001:2015

Nov 2019: Auditor Intern ISO 22000:2018

Mar 2019: Lead Auditor ISO 9001:2015

Feb 2019 - Feb 2019: MANAGER DE PROIECT
- Planificarea resurselor si activitatilor
- Centralizarea datelor
- Bilant economic
- Tehnici si metode de aplicare a celor studiate
Dec 2018 - Dec 2018: EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE
- alegerea unei axe in functie de nevoile si aspiratiile aplicantului
- compunerea de proiect ce include ( plan de afacere, bilant economic si cantitativ)
- cautarea si verificare legislatiei necesare
Nov 2018 - Nov 2018: PLANIFICAREA PRODUCTIEI
- Statistica productiei
- Planificarea cantitatilor de materii brute, semifinite, finite
- Prevederi statistice ale evolutiei si tendintei pietei precum si ale companiei
Oct 2016 - Oct 2016: OPERATOR IN DOMENIUL PROIECTARII ASISTATE DE CALCULATOR / AutoCAD 3D
COD COR: 351104
NOTA FINALA: 10,00
Sep 2016 - Sep 2016: OPERATOR IN DOMENIUL PROIECTARII ASISTATE DE CALCULATOR / AutoCAD 2D
COD COR: 351104
NOTA FINALA: 9,75
Aug 2013 - Aug 2013: DELF - B1
ECRIT:
-Production note: 10,25/25
-Comprehension note: 17,00/25
ORAL:
-Production note: 14,00/25
-Comprehension note: 10,50/25

NOTE FINALE:
51,75/100
Jul 2013 - Jul 2013: E.C.D.L - ( European Computer Driving Licence Core )
Microsoft Office ( Nivel Avansat ) :
- Word
- Excel
- Power Point
- Outlook
- Access
Jun 2013 - Jun 2013: CAMBRIDGE ESOL ( English for Speakers of Other Languages)
Council of Europe Level B2 ( Advanced )
Conferinte
Sep 2019 - Sep 2019: IFS 6.1 , Food defence , Food fraud



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close