Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.08.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.07.2007

obiectiv

 

Prin prisma meseriei pe care o desfășor, cea de contabilă, mă pot caracteriza ca fiind o persoană responsabilă, organizată și atentă la detalii. Sunt o fire sociabilă, deschisă la noi oportunități, pozitivă și dornică de a învăța cât mai multe lucruri noi. De asemenea menționez că sunt deschisă pentru munca în echipă deoarece consider că aș avea de învățat de la alte persoane și din experiența acestora.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Venit acceptabil, bonusuri ale firmei/companiei.

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Cercetare - dezvoltare, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia, Zlatna, Sebes, Orastie

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabilă

Responsabilitati:

La începutul jobului am realizat strict activități de contabilitate primară și operare de date. Ulterior am ajuns în stadiul de întocmire a declarațiilor fiscale, sub supravegherea și verificarea de către expertul contabil. Doresc să menționez că nu îndeplinesc calitatea de expert contabil (nu am drept de semnătură) și firma pentru care am prestat servicii de contabilitate preponderent este în domeniul transporturilor, însă nu consider asta ca fiind un inpediment în a lucra și în alte domenii de activitate, deoarece ma consider o persoană care învață destul de repede. Printre activitățiile desfășurate în cadrul societății, sunt următoarele: înregistrarea documentelor contabile; elaborarea și redactarea unor diverse situații economico- financiare; operarea datelor in REVISAL; întocmirea contractelor de muncă; salarizare ; introducerea documentelor bancare în programul de contabilitate; întocmirea registrelor contabile, respectiv a balanței de verificare; întocmirea deconturilor aferente deplasărilor externe și calculul diurnelor șoferilor; operarea în bancă a plățiilor; ținerea la zi a evidențelor pe furnizori și urmărirea efectuării plațiilor la scadență; întocmirea dosarului pentru recuperarea de TVA și Acciza extern, și colaborarea cu societățiile externe care se ocupă de recuperarea de TVA/ACCIZE extern; întocmirea declarațiilor Intrastat.

01.08.2011 - 30.09.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: gestiune/ contabilitate primara

Responsabilitati:

Realizarea activitățiilor de contabilitate primară și gestiune. Înregistrarea documentelor contabile, recepția mărfii, bonuri de consum pe produse; realizarea activitățiilor de secretariat, elaborarea și redactarea unor diverse situații economice. Operarea datelor în REVISAL , INTRASTAT. Pregătirea documentelor pentru export . Soluționarea sarcinilor la diverse instituții publice.

Domeniul în care am lucrat a fost : fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice ; (Gestiune- Contabililitate primară).

Programul de contabilitate primară a fost Econom

01.08.2008 - 31.10.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: vânzătoare

Responsabilitati:

Am desfășurat activități privind vânzarea mărfurilor într-un magazin cu specific haine de copii și jucării.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Controlul și Auditul Agenților Economici la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia din Alba Iulia.
2008 - 2011 Facultate: Marketing la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia din Alba Iulia.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Filologie bilingv Franceza la Colegiul Național Horea,Closca și Crișan Alba Iulia din Alba Iulia.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

franceză(avansat,avansat,avansat)

germană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close