Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.12.1991

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - 31.05.2020

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil primar

Responsabilitati:

- Operarea documentelor si extraselor de cont in programul SAGA;
- Mentinerea legaturii cu furnizorii si clientii sicietatii atat prin mijloace electronice cat si telefonic;
- verificarea stocurilor fizice cu cele scriptice

01.06.2018 - 28.02.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

- emiterea avizelor, declaratiilor de conformitate si a facturilor din programul SAGA;
- operarea extraselor bancare;
- emiterea situatiilor solicitate de superior;
- tinerea evidentei furnizorilor si clientilor;
- evidenta stocurilor

01.02.2016 - 31.03.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil junior, functionar administrativ, gestionar

Responsabilitati:

- Asigurarea suportului administrativ pentru serviciile operationale; - Recrutarea angajatilor - Furnizarea suportului tehnic pentru serviciile operationale ; - Inregistrarea incasarilor si platilor conform extraselor ; - Asigurarea comunicarii cu alte organizatii ; - Inventarierea zilnica a marfurilor inspectand calitativ (vizual) si cantitativ marfurile care intra/ ies in/ din depozit; - pregatirea corecta a marfurilor pentru livrare, conform documentelor de insotire a marfii; - Inregistrarea stocurilor in programul de gestiune/excel si transmiterea zilnica a rapoartelor prin email catre Departamentul de Contabilitate; - evidenta salariatilor din societate;

01.06.2014 - 31.05.2015

Departament: banci

Titlu Job: consilier contact center

Responsabilitati:

- Promovarea produselor companiei si realizarea volumului de vanzari - Consilierea si vanzarea directa a produselor financiare destinate persoanelor fizice si persoanelor juridice; - Gestionarea relatiei cu clientul prin canalele de comunicare disponibile conform procedurilor de lucru stabilite. - Atingerea obiectivelor stabilite la nivelul Contact Center si al echipei. - Gestionarea in mod centralizat a apelurilor clientilor BCR/potentialilor clienti catre unitatile BCR.

01.09.2013 - 28.02.2014

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator introducere, validare si prelucrare date

Responsabilitati:

- arhivarea documentelor si evidenta acestora; - rezolvarea problemelor de decont; - operarea ordinelor de plata, a foilor de varsamant si a extraselor de cont; - verificarea si modificarea corectitudinii introducerii datelor in sistemul informatic; - arhivarea atat elecrtronic cat si letrica a politelor,a anularilor de polite si/sau chitante eronate

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: Contabilitate la Academia de Studii Economice/ Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din Bucuresti.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Contabilitate la Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiesti.

Premii

Hobby-uri
Muzica,Tehnologia,InternetPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close