Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.08.1995

obiectiv

 

Principalul meu obiectiv este de a ma dezvolta pe plan profesional, prin intermediul unui job competitiv care sa ma ajute sa-mi imbunatatesc abilitatile si cunostintele dobandite in timpul facultatii. Consider ca sunt o persoana sociabila, ambitioasa, care se poate adapta usor la situatiile neprevazute, care invata repede si careia ii place sa lucreze in echipa. Consider ca in traseul profesional pe care l-am parcurs pana in prezent, am dobandit experienta profesionala prin intermediul celor 3 ani de activitate la o firma de contabilitate pe postul de Junior Accountant dar si prin cunostiintele acumulate pe durata celor 5 ani de facultate. Consider ca pe langa experinta profesionala, este importanta si experienta personala pe care am acumulat-o vara aceasta prin participarea la programul Work and Travel unde am avut posibilitatea sa lucrez si sa calatoresc in Statele Unite ale Americii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2016 - 30.06.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil junior

Responsabilitati:

-inregistrarea documentelor justificative in programele de contabilitate: Saga, Magister;
-intocmirea de declaratii lunare si trimestriale precum si a situatiilor financiare anuale sub supravegherea unui expert contabil;
-realizarea de rapoarte si centralizari lunare catre clienti;
-mentinerea unei comunicari active cu clientii;
-respectarea si punerea in practica a legislatiei fiscale in vigoare

01.01.2014 - 31.12.2014

Departament: marketing

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

-Promovarea produselor companiei prin intermediul materialelor publicitare;
-Mentinerea unei comunicari active cu clientii precum si intelegerea nevoilor acestora si a modului in care produsele companiei le pot satisface;
-Solutionarea problemelor;
-Cresterea vanzarilor companiei prin atragerea unui numar mare de clienti;

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Management financiar si investitii la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, A.S.E. din Bucuresti. In cadrul celor 2 ani de master, am avut ocazia de a intelege principiile esentiale de analiza si planificare financiara precum si aspectelor de gestionare a centrelor de venit si cost.
2014 - 2017 Facultate: Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori la Academia de Studii Economice, Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din Bucuresti. Pe parcurusl celor 3 ani de studii am dobandit cunostinte fundamentale in domenii de activitate cum ar fi: finante, contabilitate, fiscalitate, audit, asigurari si banci.

Premii

Proiecte
Jul 2019 - Oct 2019: Work and Travel Statele Unite ale Americii
In perioada 05 iulie-30 septembrie 2019 am participat la programul Work and Travel unde am avut posibilitatea sa lucrez si sa calatoresc in Statele Unite ale Americii. Aceasta experienta m-a ajutat sa imi dezvolt capacitatea de comunicare in limba engleza, sa ma adaptez usor la situatiile neprevazute si sa lucrez in echipa cu oameni de diferite nationalitati si culturi.
Traininguri
May 2016 - Jun 2016: Practica la BCR Asigurari de Viata
In timpul efectuarii stagiului de practica am facut parte din departamentul de Audit al companiei BCR Asigurari de Viata, unde am avut oportunitatea de a intelege aspectele fundamentale ale auditului cum ar fi reconcilierea situatiei scriptice cu cele faptice.
Feb 2015 - Aug 2015: Practica la o firma de contabilitate
Pe parcursul celor 6 luni de practica am realizat urmatoarele activitati:
-Am ordonat cronologic documentele contabile;
-Am inregistrat in programul de contabilitate Saga documentele justificative: facturi, extrase bancare, registre de casa;
Hobby-uri
Cititul, Calatoriile, Activitatile fizicePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close