Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.11.1965

obiectiv

 

imi doresc să lucrez într-un loc care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2011 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil gestiune

Responsabilitati:

FACTURARE, EFECTUARE INVENTARE PARTIALE SAPTAMANALE SI REGLAREA STOCURILOR, INREGISTRARE FACTURI MARFA, PARTICIPAREA LA RECEPTIA MARFII, PRELUAREA SI INREGISTRAREA DECONTURILOR AGENTILOR PLECATI SAPTAMANAL IN DELEGATIE, INREGISTRARE INCASARI, REGISTRU CASA, REGISTRU BANCA, ARHIVARE DOCUMENTE. PROGRAMUL DE CONTABILITATE FOLOSIT ESTE NEXUS.
DIRECTOR ECONOMIC: SOROCEANU FLOAREA
SEDIUL FIRMEI SITUAT FOARTE APROAPE DE LOCUINTA.

01.10.2010 - 31.01.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

FACTURARE IN PROGRAM WINMENTOR, INREGISTRARE FACTURI MARFA, INREGISTRARE DECONTURI AGENTI, EFECTUAREA SI REGLAREA INVENTARELOR LUNARE, REGISTRU BANCA, REGITRU DE CASA, INEGISTRAREA INCASARILOR SI PLATILOR.
ADMINISTRATOR: VASILACHE GHEORGHE

01.07.2005 - 30.09.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator pc- contabilitate primara

Responsabilitati:

FACTURARE INTRARI MARFA (INTOCMIRE NOTE DE RECEPTIE) SI CHELTUIELI - IESIRI: FACTURI, AVIZE DE EXPEDITIE, NOTE DE PREDARE ; REGISTRUL DE CASA - INREGISTRAREA INCASARILOR DE LA CLIENTI, PLATILOR LA FURNIZORI SI ALTE CHELTUIELI NUMERAR; DECONTURI; EXTRASE DE BANCA, URMARIRE SOLDURI CLIENTI, TERMENE DE PLATA FURNIZORI; URMARIRE STOCURI DE MARFA CANTITATIV SI VALORIC (INVENTARE LUNARE); SALARII; DECLARATII LUNARE ITM, SOMAJ, SANATATE, CAS; EVIDENTA PERSONAL (REGISTRUL REVISAL): INTOCMIRE CONTRACTE DE MUNCA, ACTE ADITIONALE, FISE DE POST; FAZ-URI CU URMARIREA CONSUMURILOR DE COMBUSTIBIL SI CHELTUIELI PENTRU REPARATII
REALIZAREA LA TIMP SI CORECT A TUTUROR SARCINILOR PRIMITE;
ADMINISTRATOR: MAXIM MADALINA
ORICARE ALT COLEG
TRANSPORT

01.09.1984 - 31.05.2005

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

SECTIA MECANO ENERGETIC: INTRETINERE REPARATII INSTALATII ELECTRICE, PODURI RULANTE, ELECTROCARE ( 4 ATELIERE DE REPARATII); RESPONSABIL TEHNICA NUCLEARA
URMAREAM EXECUAREA COMENZILOR DE REPARATI DE LA CELELALTE 5 SECTII DE PRODUCTIE FUNCTIE DE URGENTA ACESTORA, CALCUL PRET DE COST AL REPARATIILOR FUNCTIE DE MATERIALE CONSUMATE SI MANOPERA; PARTICIPAM LA PREDAREA, VERIFICAREA SI PROBAREA UTILAJELOR REPARATE; URMARIRE PRODUCTIE NETERMINATA LA FINALUL FIECAREI LUNI
REALIZAREA LA TIMP SI CORECT
SEF SECTIE ING.IGNIA COSTICA
ORICARE DIN CEI 250 DE ANGAJATI DIN CELE 4 ATELIERE DE REPARATII
BONURI DE MASA

studii

 

Facultati:

1984 - 1990 Facultate: ELECTRONICA SI TELECOMUNICATII la INSTITUTUL POLITEHNIC GH. ASACHI din IASI.

Facultati in straiatate

NU

Premii

Certificari
Aug 2005 - Sep 2005: International Computer Schools
Curs de contabilitate primara in program Ciel, Saga, XecutiveSQL
Jul 1995 - Aug 1995: Institutul Tehnica Nucleara Turnu Magurele
responsabil tehnica nucleara - verificarea functionarii si gestionarea detectoarelor de fum cu elementul radioactiv Americiu existente in societate - cca. 1000 buc.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close