Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.04.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.07.1997

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Bistrita, Beclean

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: contabil

01.02.2015 - 28.02.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Evidenta contabila primara, inregistrarea corecta si la zi in programul utilizat a tuturor datelor de contabilitate primara si gestiune contabila: facturi de intrare de marfa, facturi de cheltuieli, incasari si plati prin orice instrument de plata/incasare, inregistrarea extraselor bancare in lei si in valuta, evidenta liniilor de credit, deconturi de cheltuieli, colectarea si inregistrarea chitantelor, dispozitiilor de plata sau de incasare, deconturi si documente aferente platilor efectuate de firma, completarea si inchiderea zilnica a Registrului de casa, tinerea la zi a evidentelor pe furnizori si efectuarea platilor la scadenta.
Declaratie intrastat: achizitii si expeditii.
Verificarea lunara a fiselor de magazie si inventar.
Repartizarea cheltuielilor pe centre de cost.
Colaborarea stransa cu celelalte departamente.

01.09.2005 - 31.10.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Evidenta contabila primara: intocmirea si pastrarea documentelor care stau la baza inregistrarilor contabile, inregistrarea la zi a facturilor de achizitii, emiterea si evidenta cronologica a documentelor emise, intocmirea zilnica a registrului de casa, deconturi de cheltuieli, emiterea de documente bancare, inregistrarea extraselor de cont in lei si in valuta, inventarierea furnizorilor si clientilor, evidenta intrarilor si iesirilor, bonuri de consum
Resurse umane: intocmirea pontajului, calcularea salariilor, intocmirea si inchiderea contractelor de munca, acte aditionale, tichete de masa, concedii medicale si alte documente referitoare la personalul angajat.
Secretariat: evidenta intrari iesiri, programare intalniri, rezervari cazari si zboruri pentru delegatii, verificarea contractelor cu furnizorii si clientii companiei.

studii

 

Facultati:

2001 - 2003 Colegiu / Studii postliceale: Asistent gestiune- Contabilitate la Colegiul National Petru Rares din Beclean.
1997 - 2001 Facultate: Controlul calitatii si tehnologia de prelucrare a carnii si a laptelui la Facultatea de Medicina veterinara si zootehnie din Cluj Napoca.
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Tehnician veterinar la Liceul Agroindustrial din Beclean.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close