Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.10.1990

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Legat de activitatile specifice: - operarea zilnica a facturilor emise, a incasarilor pe facturi si in avans; - operarea zilnica a facturilor de la furnizori pt. prestatii diverse, precum si a platilor catre acestia; - verificarea zilnica a soldurilor din banca, casa si avansuri din trezorerie in lei; - incadrarea corecta a documentelor contabilizate pe venituri si cheltuieli. - intocmeste saptamanal lista facturilor emise si neincasate si lista avansurilor disponibile in lei, corespondenta cu furnizorii cu privire la soldurile restante neachitate, efectuarea platilor, înregistrarea extraselor bancare saptamanal - înregistrarea lunara a statelor de plata, indosarierea documentelor zilnic

01.03.2016 - 30.04.2017

Departament: banci

Titlu Job: referent specialitate - operatiuni- echipa plati aferente popririlor

Responsabilitati:

Administrarea cererilor de înființare a popririi/aplicare sechestru/sechestru asigurator primite de banca si efectuarea platilor aferente acestora.
Urmărirea incasarilor in conturile clienților
Analizarea posibilității recuperarii cu prioritate a datoriilor clienților băncii si luarea legăturii in acest sens cu Direcțiile de Business implicate
Deblocarea conturilor poprite ale clienților băncii,în vederea efectuării diverselor operațiuni de către Unitățile teritoriale / Direcțiile abilitate.
Efectuarea plăților din conturile poprite catre diversele organe de executare
Rularea rapoartelor de verificare si de reconciliere a operațiunilor efectuate.

01.08.2013 - 31.03.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil primar

01.05.2013 - 30.06.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil (practicant)

Responsabilitati:

- Asigurarea evidenţei contabile a stocurilor, relaţiilor cu terţii, a trezoreriei şi evidenţa veniturilor şi cheltuielilor;
- Intocmirea şi verificarea situaţiilor şi rapoartelor financiar-contabile;
- Operarea zilnică a facturilor emise, a încasărilor pe facturi si în avans;
- Verificarea zilnică a soldurilor de bancă, casă şi avansuri din trezorerie în lei;
- Incadrarea corectă a documentelor contabilizate pe venituri şi cheltuieli.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Comunicare economică în afaceri la Academia de Studii Economice București din Bucuresti.
2010 - 2013 Facultate: Facultatea de Economie Generala la Academia de Studii Economice București din Bucuresti.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Filiera teoretica, profil real, specializare matematica-informatica intensiv engleza la Liceul Teoretic Stefan Odobleja din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close