Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.01.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.09.2014

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este acela de a avea satisfacție după munca depusă și de a acumula cât mai multe cunoștințe. Este important pentru mine să îmi găsesc locul în echipa din care fac parte și ceea ce fac, să fac cu plăcere.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Cercetare - dezvoltare, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Am acumulat cunostinte foarte repede, acest lucru reflectand ambitia mea.
Detin un portofoliu de 68 de firme.
Operez documentele contabile, intocmesc declaratii si transmit informatiile la clienti.

01.11.2017 - 31.03.2018

Departament: asigurari

Titlu Job: agent de asigurari

01.07.2016 - 31.07.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Stagiu de practica

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Management contabil, audit si control la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj-napoca.
2014 - 2017 Facultate: Contabilitate și informatică de gestiune la Facultatea de Ştiințe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.

Premii

Voluntariat
Oct 2016 - Feb 2018: O.S.T. Organizația Studenților pentru Turismul Românesc
În aceasta asociație sunt membru activ în cadrul departamentului de marketing, unde contribui cu idei la realizarea materialelor publicitare, dar și răspândirea acestora. Am fost membru și în cadrul departamentului de resurse umane, unde am ajutat la motivarea celorlalți membrii, organizarea de proiecte, teambuilding-uri, recrutarea membrilor noi și menținerea unei atmosfere calde și prietenoase în asociație.
May 2015 - Feb 2017: RATIO Asociația studenților contabili
În cadrul acestei asociații fac parte din departamentul de marketing. Una dintre atributiile principale ale departamentului este de a crea imaginea asociației și de a o menține. Și de a face publicitate tuturor proiectelor.
Feb 2013 - Oct 2018: FireDream
Aceasta este o trupă de spectacole de jonglerii cu foc, unde am o mare contribuție prin ideilor avute în coregrafiile din spectacole și munca depusă pentru perfecționarea spectacolelor. Spectacolele au avut loc în mai multe localități din țară (Cluj-napoca, Mediaș, Feldioara, Sibiu, Sighișoara, Carei, Iași, Caransebeș, Bistrița), dar și din străinatate (Ungaria).
Jun 2012 - Oct 2018: Paladinii de Terra Medies
Paladinii de Terra Medies este o asociatie medievala. În cadrul acestei asociații dețin funcția de vicepreședinte. Mă implic prin crearea dansurilor, cu efectuarea de spectacole împreună cu colegii mei de trupă, in care dansăm și jucăm în scenete medievale, în diferite localități din țară cum ar fi: Cluj-Napoca, Suceava, Bistrița, Brașov, Oradea, Mediaș, Sibiu, Sighișoara, Iași, Feldioara, Bran, Sighetu Marmației, Carei etc. Alte responsabilități pe care le am în cadrul asociației sunt de a menține contactul cu celelalte organizații medievale și cu organizatorii, dar și de a păstra legătura cu mass media.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close