Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.09.1989

obiectiv

 

Aspir către o poziţie, care să îmi ofere posibilitatea de a pune în aplicare cunoştinţele pe care le deţin la momentul actual, şi nu numai, cu scopul de a contribui la dezvoltarea mediului de muncă. În acelaşi timp sunt dispusă să aprofundez şi să dobândesc un pachet de cunoştinţe noi, în vederea perfecţionării şi autodepaşirii profesionale.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Altele, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Functii publice, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2014 - prezent

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: consultant wellness herbalife, supervizor

Responsabilitati:

Am devenit supervizor în 2 luni în cadrul companiei, am participat la numeroase traininguri de nutriţie şi vânzări , printre care şi un training internaţional de nutriţie în Praga. În prezent întocmesc evaluari de nutriţie şi stil de viaţă, sesiuni de înfrumuseţare pentru ten, consultanţă pentru cei care doresc să adopte un stil de viaţă activ şi sănatos, consiliere pentru cei care sunt în program de nutriţie

01.10.2013 - 30.04.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator introducere date contabile, arhivare şi gestiune

Responsabilitati:

Am înregistrat documentele primare ale societăţii;
Am întocmit şi contabilizat facturile fiscale emise;
Am verificat încasările si provenienţa acestora;
Am utilizat programul Saga:
Am grupat documentele în dosare;

01.09.2013 - 31.12.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări

Responsabilitati:

-Întâmpinăm clienţii în mod corespunzător.
-Relaţionam cu aceştia şi identificăm metoda potrivită de prezentare a produselor.
-Promovam corespunzător produsele, oferind într-un mod profesionist toate informaţiile necesare.
-Urmăream targhetul zilnic şi lunar împreună cu echipa şi acţionăm în scopul atingerii obiectivelor de vânzare.
-Asigurăm recepţionarea articolelor vestimentare din punct de vedere calitativ şi cantitativ.
-Asigurăm aprovizionarea şi reaprovizionarea suprafatei de vânzare cu marfă.
-Menţineam un mediu de lucru curat

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: : Prevenirea si combaterea consumului ilicit de droguri la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie şi Asistentă Socială din Bucuresti. Am ales acest master, deoarece imi place sa ajut oamenii in rezolvarea problemelor legate de situatia lor sociala sau legata de viata personala .
2010 - 2013 Facultate / Colegiu: Specializare:Asistentă Socială Modul: Probaţiune la Universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie şi Asistentă Socială din Bucuresti. In aceasta facultate am invatat de ce este imporatanta asistenta sociala si care este rolul asistentului social pe piata. Obiectivul principal al asistentei sociale fiind acela de a veni in ajutorul persoanelor aflate in dificultate.
Principalele discipline studiate
- etică şi valori în asistenţă socială;
- management de caz;
- criminologie aplicată;
2006 - 2010 Liceu: Contabilitate la Grupul şcolar de meserii şi servicii Buzău, nr.8, Specializare Contabilitate. din Buzau. Am invatat extrem de multe lucruri pe specializarea aleasa, cum ar fi : despre planul de conturi, documentele folosite in institutii , cum sa le intocmesc si la ce ajuta , programele folosite , efectuarea unor calcule specifice , precum si planificarea activitatii.

Premii

Traininguri
Sep 2014 - Sep 2014: Extravaganta Praga
Am participat la un training international de nutritie in Praga, am invatat despre nutritie , vanzari si ledearship.
Calificari
Jun 2014: Herbalife România, Companie Multinatională, lider de piaţă în domeniul wellness- calificare supervizor in doua luni consecutive de la semnarea licentei.

Premii si Distinctii
Oct 2011: Am obţinut diverse diplome de merit în urma participării la activităţi extracurriculare şi proiecte: -diplomă pentru activitatea depusă în cursul de formare, „ Metode de educaţie non-formală în lucrul cu copiii -diplomă pentru absolvirea programului de practică pentru studenţi , „ Protecţia copilului- de la teorie la practică.” -diplomă pentru activitatea depusă în cadrul proiectului, „ Fii tu însuţi ! „ -diplomă pentru activitatea depusă în cadrul proiectului: „ Sensibilizare şi informare HIV/SIDA

Voluntariat
Mar 2011 - Jun 2012: Chance for Life
Am contribuit in "Atelierul Viitoruli" un proiect in cadrul programului Speranta pentru azi, un atelier protejat , unde beneficiarii vin in fiecare zi dupa ore si confectioneaza manual diferite obiecte de decor sub indrumarea unei echipe de specialisti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close