Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.04.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.12.2007

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: => salariu si bonuri de masa; concediu de odihna; asigurarea medicala.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

04.06.2010 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Managementul clientilor, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii, identificarea de noi clienti si atragerea acestora; realizarea planului de vanzari, a target-ului si a celui de incasari; implementarea campaniilor de promovare si vanzare a produselor caracteristice diverselor perioade ale anului; raportari saptamanale si lunare; studiul concurentei.

30.11.2009 - 21.05.2010

Departament: achizitii

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Deservirea amabila si rapida a clientilor; depozitarea, manipularea si aranjarea produselor la raft; mentinerea ordinii si curateniei la locul de munca; realizarea de controale privind termenele de valabilitate ale produselor; urmarirea respectarii cerintelor la receptia marfii; participarea la realizarea inventarelor.

01.08.2008 - 01.08.2008

Departament: publicitate

Titlu Job: voluntariat/ practica

16.04.2008 - 01.07.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: operator comercial

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele ca sef de magazin au fost: asigurarea respectarii programului de lucru, a unei ambiante placute, satisfacerea dorintelor clientilor, asezarea saptamanala a standurilor de prezentare a marfii, receptionarea marfii, inventarierea acesteia, intocmirea actelor.

01.07.2007 - 01.07.2007

Departament: banci

Titlu Job: voluntariat/ practica

Responsabilitati:

Întocmire și administrare bază de date;
Administrare contracte clienți;
Acordare consultanta clienți și întocmirea dosarului de credit;
Prezentare produse de creditare.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Publicitate și Brand la Universitatea ,,Lucian Blaga” , Facultatea de Jurnalistică , Sibiu din SIBIU. Comunicarea simbolică și fenomenul publicitar (explicarea comunicării prin simboluri, descrierea construcției arhetipologice a publicității, comprehensiunea comunicării publicitare ca fenomen sociocultural.);
Semiotică publicitară;
Structura agenției de publicitate;
Fenomenul publicității actual.
2006 - 2009 Facultate: Comunicare și Relații publice la Universitatea ,,Lucian Blaga” , Facultatea de Jurnalistică , Sibiu din SIBIU. Introducere în științele comunicării;
Teorii și modele ale comunicării;
Campanie de comunicare publică.
Competențele specifice acumulate: familiarizarea cu termenii specifici științelor comunicării, disocierea și definirea diferitelor forme de comunicare, formarea deprinderilor de utilizare conștientă a limbajelor de orice tip. Am învățat să realizez și să promovez un produs de relații publice, o campanie de informare și promovare.

Premii

=>diplomă cunoştinţe limba franceză;
=>certificat de absolvire curs de agent de marketing al fondului de pensii administrat privat organizat de către S.C Brokerpool broker de pensii administrat privat;
=>participare cenaclu literar "Ioan Slavici";
=>diplome absolvire curs "G1", "G2" iniţiere programe şi tehnici de vânzare în domeniul telecomunicaţiilor;
=>diplomă dactilografie;
=>diplomă iniţiere pe calculator;
=>diplomă programare în Turbo Pascal.aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)

franceză(mediu,mediu,mediu)

germană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close