Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.11.1992

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:01.11.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

-o persoană dinamică, cu spirit de observație, -Abilitatea de a analiza diferitele situații care au avut loc în timpul activităților. -cooperare cu echipa în vederea atingerii obiectivelor comune, însă, uneori, pot aborda sarcinile într-un mod competitiv. -realizarea proiectelor în mod automon, totodată fiind deschis la opiniile și sugestiile celorlalți. -am un stil de lucru în general centrat pe precizie și organizare. -abordez sarcinile în conformitate cu procedurile specificate. -prefer să mă încadrez în directivele structurate. -prefer să gestionez situațiile cu răbdare și calm -manifest optimism și îmi exprim ideile cu atenție în relația cu cei din jur. -am încredere în mine și fac alegeri calculate, chiar și atunci când situația pare să fi scăpat de sub control -încurajez planurile care implică idei inovatoare, dar acceptarea ocazională a metodelor tradiționale la locul de muncă nu constituie o problemă. -apreciez diversitatea și inovarea, respectând însă simplitatea și siguranța practicilor profesionale tradiționale. -prefer procesele mai simple și familiare, dar iau în calcul și noi opțiuni dacă îmi sunt prezentate. -sunt eficient în abordarea unei probleme folosindu-mă de logică și raționament deductiv. -consider că toate problemele, poate doar cu excepția celor mai complicate, pot fi rezolvate cu ajutorul raționamentului deductiv. -am siguranță în folosirea propriei logici pentru a înțelege mai bine soluția la o problemă. -apreciez un mediu de lucru în care se recompensează utilizarea datelor numerice. -consider că lucrul cu informațiile numerice nu creează multe dificultăți. -am siguranță în a lucra cu date numerice într-o situație profesională, înțelegând însă și faptul că ajutorul din exterior este uneori necesar.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - 31.12.2019

Departament: asigurari

Titlu Job: consultant financiar asigurări

Responsabilitati:

consultanță financiară in asigurari

01.07.2017 - 31.05.2019

Departament: publicitate

Titlu Job: coordonator proiecte

Responsabilitati:

-intocmirea de acte necesare pentru desfasurarea activitatii companiei
-pregatirea si coordonarea echipei
-recrutarea de personal pentru angajare
-implementarea campaniilor publicitare in teren
-asigurarea bunei desfășurări a activităților
-realizarea de rapoarte -coordonarea, pregatirea si instruirea echipei din teren,
-Realizarea actelor necesare pentru angajarea personalului,
-Training si suport pentru personalul din companie
-Asigurarea unei bune desfășurări al activităților zilnice,
-raportarea situațiilor apărute către superiori
-Implementarea materialelor publicitare, realizarea rapoartelor de vânzări, identificarea si rezolvarea problemelor apărute pe timpul desfășurării activității
-elaborarea documentelor pentru expedierea/recepția logisticii

01.07.2016 - 31.10.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vânzare

Responsabilitati:

Îndrumarea clientului pentru a alege produsul potrivit nevoilor sale.
Verificarea și actualizarea prețurilor.
Verificarea si gestionarea stocurilor
Organizare de documente (garanții, facturi, retururi)
Preluare comenzi

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: it software

Titlu Job: practica de specialitate

Responsabilitati:

-verificarea si organizarea dosarelor de credit,
-promovarea produselor bancii,
-vanzarea de acțiuni si titluri de stat,

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Managementul strategic al organizațiilor. Dezvoltarea spațiului de afaceri. la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara.
2014 - 2017 Facultate: Informatica economică la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din Timisoara.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close