Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.01.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este să devin interpret și traducător în cadrul instituțiilor Uniunii Europene. În acest sens, voi urma Masterul European pentru Formarea Interpreților de Conferință, în cadrul Universității din București. Vreau să ajut firma să își atingă obiective, să contribui cu adevărat la o mai bună comunicare între instituții și cetățeni, între companii și clienți, între colegi, prieteni, culturi din întreaga lume și să câștig experientă prețioasă la job, să mă dezvolt și să învăț cât mai multe de la cei din jur.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Marketing, Publicitate, Internet / e-Commerce, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Jurnalism / Editorial, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2018 - 31.03.2020

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: consultant educațional junior

Responsabilitati:

- asistent in cadrul departamentelor de studii liceale si de tabere de vara in strainatate
- m-am documentat pe website-urile si din documentele primite de la liceele si universitatile partenere, am creat si tradus pe website-ul companiei profile text / pagini descriptive ale serviciilor si produselor oferite
- responsabil back office (CRM - data entry), am creat si actualizat datele de contact ale clientilor si institutiilor partenere, am introdus si actualizat inscrieri
- responsabil pentru training-ul noilor colegi ai departamentelor, in primele luni de activitate, precum si a celor mai vechi, legat de partea tehnica (CRM, website)
- am ajutat la crearea si actualizarea cataloagelor virtuale si printate, lucrand in Adobe InCopy si Adobe InDesign
- am ajutat la organizarea targurilor educationale bianuale (aranjarea salii de conferinte, asistent al reprezentantilor universitatilor din strainatate partenere, intampinarea vizitatorilor)
- apelarea clientilor, inainte si dupa eveniment (pentru le oferi mai multe informatii sau a le cere feedback)
- sustinerea de prezentari in scoli si licee
- asistenta la aeroport inainte de plecarea in taberele de vara

01.07.2017 - 30.09.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: casier restaurant - work & travel

Responsabilitati:

Am lucrat in Parcul National Yosemite, California. Dupa nevoie, am preparat si servit mancare, cafea, m-am asigurat ca stocul este plin.

01.07.2016 - 31.05.2017

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator suport tehnic

Responsabilitati:

Ofeream informatii, in engleza, despre comenzi deja efectuate (timp de livrare, confirmare continut, pret, oferte), plasam comenzi si redirectionam spre departamentele specializate.

01.09.2015 - 29.02.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent servicii clienti

Responsabilitati:

Preluam apeluri in limba engleza si romana, reprezentand compania Bitdefender si oferind clientilor suport comercial si tehnic.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Traducere și Interpretare (engleza, germana, franceza) la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din București. - traducere si retroversiune
- lingvistică si lexicologie
- practica limbii (ascultare, vorbire, citire i scriere)
- cultură si civilizatie
- etică si integritate academică
2016 - 2018 Facultate: Filologie (portugheză, engleză) la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din București. - concepte de lingvistică generală si structura limbii
- practica limbii (ascultare, vorbire, citire si scriere)
- cultură, civilizatie si literatură
2012 - 2015 Colegiu / Studii postliceale: Filologie (bilingv engleza) la Colegiul National „Radu Greceanu” din Slatina. Am participat la activitati de voluntariat si am fost membru al echipei de teatru a liceului, luand parte la festivaluri de teatru nationale.

Premii

Voluntariat
Jan 2019 - Feb 2020: ASLS România
Ca voluntar al Asociației Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, am făcut parte din departamentul Public Relations. În echipa Design, am realizat task-uri precum creare de stickere, afișe / postere și bilete pentru evenimentele organizate, lucrând în Adobe Photoshop și Illustrator, conform termenelor limită date. De-a lungul activității mele de voluntar, am luat parte la ședințele și training-urile de departament, organizate odată la câteva luni (despre public speaking, cum să oferi / primești feedback, creare de proiecte, lucrul în echipă, drepturile și responsabilitățile studenților și voluntarilor) și am ajutat la organizarea de evenimente (Serile Culturale - Britanică, Japoneză), la punerea în scenă a unei piese de teatru; realizarea de filmulețe promoționale.
Feb 2018 - Feb 2018: World Education Fair - Bucharest
Asistent al reprezentantului INTO University Partnerships, am luat notite legate de discutiile avute cu parintii si studentii interesati sa studieze in America si Marea Britanie. De asemenea, am raspuns la intrebari si am ajutat clientii sa se inscrie la eveniment.
Feb 2017 - Feb 2017: World Education Fair - Bucharest
Am ajutat participantii la testarea "Cambridge Occupational Analysts" sa sustina examenul de orientare profesionala, raspunzand la intrebari si oferind suport tehnic.
Sep 2016 - Sep 2016: World Education Fair - Bucharest
Am ajutat la organizarea evenimentului si am intampinat participantii, explicand procesul de inscriere sau confirmare a rezervarii. Organizat de IntegralEdu SRL.
Proiecte
Jun 2014 - Jun 2014: Schimb de Experienta
Sponsorizat de Uniunea Europeana in cadrul programului "Tineretul in Actiune", schimbul de experienta a avut loc in Nevsehir, Turcia. Au participat studenti din Estonia, Lituania, Polonia, Romania si Turcia, cu scopul de a invata despre obiceiurile si traditiile altor tari si de a incuraja cooperarea in mediul turistic.
May 2012 - Sep 2012: Teatru Social Antidiscriminare
Am creat si jucat in piese menite sa previna hartuirea colegilor de scoala. Finantat de Comisia Europeana, prin programul "Tineretul in Actiune".
Hobby-uri
Sportul, Gatitul, Cinematografia, Studiul, Limbile Straine, TeatruPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close