Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.10.2000

obiectiv

 

Sunt o persoană activă, dornică de noi experinețe și noi cunoștințe. Atunci când iubesc ceea ce fac mă dedic cu multă pasiune acestei activități. Îmi place să petrec timpul util, într-un cerc de persoane interesante și multilateral dezvoltate, pentru ca la rându-mi să pot evolua personal. Sunt flexibilă în acțiuni și mă pot adapta relativ ușor într-un mediu nou. De asemenea mă identific o persoană calmă și cumpătată. Îmi plac dicuțiile diplomatice și compromisurile de la final. Iubesc planeta pe care trăiesc, de aceea sunt foarte preocupată de mediul înconjurător, acesta fiind unul dintre principiile mele de bază - protecția mediului, proiecte de dezvoltare durabilă și în general principiile vieții ecologice. Salut pașii mici către schimbări mari, deviza mea fiind : „Gândește global, acționează local!”.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time

Nivel Cariera: Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - 31.12.2020

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Crearea unei structuri în cadrul companiei ce activează în cadrul marketigului de rețea și vânzări directe.

01.09.2018 - 31.10.2018

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call centru

01.08.2017 - 31.01.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barista

Responsabilitati:

Preparea bauturilor racoritoare (suc fres, limonada) si bauturi fierbinti (ceai, cafea).

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Facultate: Facultatea de Biologie- Ecologie si protectia mediului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi din Iasi.
2017 - 2019 Liceu / Școală profesională: Umanist la Liceul Teoretic Waldorf din Chisinau.
2016 - 2017 Liceu / Școală profesională: Umanist la Liceul Academiei de Științe a Moldovei din Chisinau.
2011 - 2016 Școală generală: Umanist la Liceul Teoretic „Gaudeamus” din Chisinau.

Premii

Voluntariat
Apr 2019 - Jan 2020: AO "Gradina Moldovei"
Gradina moldovei este o asociatie obsteasca din R. Moldova ce are ca si activitate principala cresterea si inmultirea semintelor vii, acestea avand parte de un mediu ecologic de crestere prin principiile permaculturii, astfel fiind pasionata de acest domeniu am decis sa aduc un aport acestuia prin ajutorul acordat la activitatile desfasurate in gospodarie, astfel acumuland o multime de cunostinte practice din domeniul agriculturii ecologice si nu doar, interactiunea cu lumea vegetala si animala, interactiunea cu tarani versati ai domeniului.
Sep 2018 - Sep 2018: IarmarEco 2018
Diplomă de voluntar în cadrul organizării Iarmarocului Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social.
Apr 2018 - Apr 2018: Campania de Paști „Masa Bucuriei„, Misiunea Socială „Diaconia”.
Diplomă pentru activitatea de voluntar.
Sep 2017 - Sep 2017: Coke Live 2017, NRG events
Diplomă pentru activitatea de voluntar desfășurată la organizarea eveniemtului de divertisment ”Coke Live 2017”.
Sep 2017 - Oct 2017: IarmarEco 2017
Certificat pentru activitatea de voluntar în organizarea ”IarmarEco” - Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social ediția V, 2017.
Jun 2017 - Jun 2017: descOperă, NRG events
Diplomă pentru activitatea de voluntar în cadrul evenimentului cultural ”descOperă” desfășrat în satul Butuceni, Moldova.
Jun 2017 - Jun 2017: Triathlon Triumph 2017, Sporter
Diplomă de voluntar în cadrul evenimentului sportiv Triathlon Triumph 2017.
Dec 2016 - Dec 2016: Târgul Național al Covorului ”Covorul Dorului”
Diplomă cu prilejul celei de-a III-a ediții a Târgului Național al Covorului ”Covorul Dorului”, pentru activitatea de voluntariat în desfășurarea proiectelor organizate de Ministerul Culturii.
Dec 2016 - Dec 2016: Campania ”Încălzește o inimă”, Fundația Regina Pacis
Certificat de participare în calitate de voluntar în cadrul Campaniei ”Încălzește o inimă” de colectare a ăproduselor alimentare pentru Cantina Socială ”Regina Pacis”.
Sep 2016 - May 2017: Liga Tineretului din Republica Moldova
Am realizat proiecte sociale împreună cu echipa din cadrul Departamentului Social, Cultură și Sport: Vizită la Școala Auxiliară nr. 7 din Chișinău, Concert de Caritate, Colectări de fonduri pentru azilul de câini, Campania de caritate „O haină pentru un boschetar„ etc.
Certificari
Sep 2018 - Sep 2018: „Ziua Globală a Curățeniei”, Hai Moldova
Certificat de apreciere de la echipa Hai Molvova (Powered by Let's do it!), pentru contribuție în cadrul Zilei Globale a Curățeniei în Republica Moldova, pentru spiritul civic admirabil și pentru promovarea educației ecologice în rândul cetățenilor.
Am fost în funcția de coordonator de zonă, având rolul de a coordona un grup de cetățeni care au ieșit voluntar la acțiunea de salubrizare în zona pe care au ales-o la fel individual, am informat grupul cu privire la regulile de sortare a deșeurilor colectate, importanța acestei sortări și desigur și tehnicile de securitate. Ulterior am raportat informația cu privire la datele statistice colectate. Am participat în cadrul sesiunilor de anilize post-activitate cu rezultatele, concluziile și recomandările de rigoare pentru următoarele ediții.
Sep 2017 - Sep 2017: Școala de limbă engleză AcordPlus, Cursuri de limbă engleză.
Curs intensiv de limbă engleză, nivel Elementary (B1)
Sep 2017 - Dec 2017: Lucrare anuală (teză anuală/proiect anual)- „Tur pietonal de oraș - Chișinău, centru istoric”
Elaborarea unei ”lucrări de curs” în care am cercetat și prezentat obiectivele de importanță istorică din orașul Chișinău, capitala Republicii Moldova. Aceasta este o lucrare pe care trebuie să o realizeze fiecare elev din cadrul cursului clasei a XI-a din Liceul Teoretic Waldorf, aceasta fiind parte a principiilor pedagogiei Waldorf, care presupune și o afinitate artistică, de plăcere a persoanei ce o realizează (adică nu presupune neapărat o temă de cercetare științifică, dar se bazează mai mult pe partea afectică/ emoțională din procesul realizării). Am realizat această lucrare cu o mare plăcere și atenție, deoarece am o pasiune aparte pentru istoria neamului meu și ofer o mare valoare edificiilor, dar și altor obiecte ce poartă în esență timpurile de demult. Am muncit asiduu la această lucrare și o consider o realizare importantă în procesul meu de dezvoltare personală, dar și de aptitudini profesionale, ceea ce va reprezenta un punct forte pentru studiile de mai târziu.
Proiecte
Jun 2018 - Jun 2018: Proiect ActiveEco
Organizarea unei exursii ”Eco-active” ghidate în satul Saharna pe parcursul căreia am prezentat zonele verzi, am colectat deșeuri în stil Plagging (Swedish fitness) și am instruit interactiv un grup de tineri despre industrie și alți factori nocivi care poluează mediul înconjurător și ne pun sănătatea în pericol cu efecte de lungă durată.Acest lucru a avut loc prin organizarea unui workshop pe tema „Responsabilitatea Socială”, unde tinerii și-au exprimat ideile și au fost încurajați în tentativele de îmbunătățire a situației ecologice.
Traininguri
Apr 2018 - Apr 2018: ActiveEco2018 - „Impulse Seminar”, programul organizației Eco Visio
Seminar cu traininguri pe teme ecologice ce a durat o săptămână și a avut loc într-un centru de instruire dedicată educației ecologice și nu numai.
Conferinte
Oct 2016 - Mar 2017: Conferința Științifico-practică ”Spre viitor”
Diplomă de gradul III pentru rezultate demonstrate în cadrul Conferinței Științifico-practice a elevilor ”Spre viitor” ediția a V-a, anul 2017, în cadrul secției geografie și ecologie, cu tema „Cutremurile de pământ”.
Hobby-uri
Dans popular, Crafting (Hand made), Gătit, Brodat, Croșetat, Muzică (voce), Rolle, Mers pe jos, Teatru (vizionare), Muzică de cameră/clasică (vizionare), CălătoriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close