Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.04.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.08.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, IT Software, IT Hardware, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Buzau, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - 01.01.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Monitorizarea activităților desfasurate în punctul de lucru, colectarea și îndosarierea avizelor de însoțire a mărfii și a declarațiilor de conformitate sosite în punctul de lucru, întocmirea rapoartelor zilnice și a cărții tehnice a construcției din cadrul proiectului de reabilitare a rețelei de canalizare din mun. Râmnicu-Sărat, jud. Buzău.

01.12.2011 - 01.10.2012

Departament: altele

Titlu Job: functionar administrativ

Responsabilitati:

Asistarea agenților de vânzări de pe teren cu măsuratori și elaborarea devizelor/ofertelor, monitorizarea comenzilor:execuție, calitate și livrare, întocmirea rapoartelor de activitate, asistență in procesul de fabricație al comenzilor, supervizarea fluxului de lucru, gestionarea resurselor și semnalizarea problemelor catre furnizori, agenți de vânzare și conducerea firmei.

01.02.2011 - 01.12.2011

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Asistență la elaborarea de devize/oferte specifice pentru proiectele de construcții, supervizarea fluxul de lucru pe șantier, gestionarea resurselor, întocmirea rapoartelor zilnice cu privire la evoluția șantierului și semnalizarea problemelor către contractori, managerul de proiect și conducerea firmei.

studii

 

Facultati:

2004 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: Inginerie Civilă în limba engleză la Universitatea Tehnică de Construcții București din Bucharest. Studii nefinalizate
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Matematică-Informatică la Liceul teoretic Alexandru Marghiloman din Buzău.

Premii

Proiecte
Sep 2013 - Jan 2014: Reabilitarea rețelei de canalizare din mun. Râmnicu-Sărat, jud. Buzău.
Executarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare din Mun. Râmnicu-Sărat, jud. Buzău: săpătura mecanizată și manuală a tronsoanelor de canalizare, executare pat din balast, montare conducte și cămine de canalizare, reabilitarea carosabilului. Poziție ocupată: Responsabil întocmire carți tehnice ale construcției.
May 2012 - Aug 2012: Parcul eolian Schela, Galați
Executarea a 4 fundații din beton armat pentru turbine eoliene de 2MW: așezarea barelor de armatură fasonate conform planului, montarea și demontarea elementelor de cofraj, turnare beton, acoperire cu sol a fundației în limita cotelor date și plantare gazon. Poziție ocupată: Responsabil punct de lucru.
May 2011 - Jul 2011: Rețeaua NetCity, București
Executare canalizație și camerete din beton armat pentru rețeaua municipală de fibră-optică: execuție săpătură manuală/mecanică, montarea conductelor principale, secundare și conectarea lor în cameretele din beton armat și refacerea porțiunilor din trotuar/carosabil/spațiu verde afectate de lucrări. Poziție ocupată: Responsabil punct de lucru.
Calificari
May 2004: Competențe de operare pe calculator

Hobby-uri
Airsoft,Automodelism,Navomodelism,Jocuri PC,Ciclism,Muzică,IT și tehnologie

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close