Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.09.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.02.2007

obiectiv

 

Încrezătoare în abilitățile mele de a crea campanii creative de PR și comunicare. Sunt un expert în comunicare și PR, în căutarea unei poziții provocatoare și dinamice din industriile comunicării și marketingului, care să-mi ofere oportunități de dezvoltare profesională.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Publicitate, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: relatii publice

Titlu Job: consultant în comunicare

Responsabilitati:

Rolul meu este de a identifica, implementa și dezvolta strategii de comunicare internă şi externă, agreate cu managementul organizației, iar în final, de a măsura eficienţa activităţilor de comunicare.

Elaborez şi coordonez campanii de promovare a imaginii publice a companiei, monitorizez şi actualizez site-ul companiei, precum şi alte canale de comunicare externă (rețele social media). Zilnic, monitorizez noutăţile din industria energetică şi realizez revista presei, redactez şi editez texte informative, interne şi externe: comunicate de presă, materiale de prezentare, discursuri, interviuri, invitaţii, rapoarte de presă, proceduri, broşuri etc.

Totodată, dezvolt şi menţin relaţii favorabile cu jurnaliştii în vederea unei comunicări cât mai eficiente şi promovării unei imagini profesioniste a companiei, organizez conferinţe de presă şi mă ocup de buna desfăşurare a acestor evenimente.

Menţin şi dezvolt legături cu partenerii de afaceri, partenerii sociali, autorităţile publice şi locale, diverse instituţii şi organisme guvernamentale şi non-guvernamentale, interne şi internaţionale.

01.01.2014 - 30.11.2016

Departament: relatii publice

Titlu Job: specialist pr

Responsabilitati:

Colaborarea part-time cu firma de relații publice Tagline constă în desfășurarea de proiecte de comunicare și PR, administrând conturile de comunicare pentru mai multe companii cu notorietate, prezente pe piața românească, precum: Monsson Group, Bittnet Systems și Bocancea Law Firm.

Rolul este de a identifica, implementa și dezvolta strategii de comunicare internă și externă, agreate cu managementul companiilor în cauză, iar, în final, de a măsura eficiența activităților de comunicare. Mă implic în dezvoltarea serviciilor de PR oferite clienților agenției, acoperind redactarea de comunicate de presă și de discursuri, gestionarea imaginii firmelor pe rețelele de socializare, organizarea de evenimente de presă, coordonarea campaniilor de promovare, precum și menținerea relației cu jurnaliștii.

01.01.2011 - 31.05.2014

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: editor

Responsabilitati:

Lucrul într-o companie media presupune să fii familiar cu deadline-uri stricte și eficiență. Să te adaptezi în orice moment, să fii flexibil, deoarece lucrurile și echipele se schimbă tot timpul, iar tehnologiile cu care lucrăm avansează rapid.

În ultimii trei ani petrecuți lucrând pentru departamentul de știri al ProTV și pentru platforma economică www.incont.ro, am scris și editat știri, am realizat reportaje și interviuri despre subiecte legate de bănci, companii, antreprenori, retail și turism. Documentarea minuțioasă, deplasările pe teren și conferințele fac parte din munca unui jurnalist, iar aici am învățat să gândesc ca un profesionist.

In 2013 am coordonat o importantă campanie telecom. Am fost responsabilă cu producția și distribuția sa pe mai multe canale (televiziune si Internet). A fost o experiență interesantă, care s-a desfășurat pe parcursul a patru luni; a trebuit să concep și să aplic strategii de marketing pentru mai multe canale de distribuție, să găsesc și să promovez cele mai reușite povești pentru fiecare episod al campaniei, iar în final să ating cele mai bune performanțe pentru noi și clientul nostru. Nu a fost prima campanie de acest fel de care m-am ocupat, dar a fost cea mai dificilă și provocatoare în același timp.

În prezent, știu ce și cum să comunic un mesaj astfel încât el să ajungă la publicul meu, cum să creez și să coordonez o campanie media, cum să stabilesc relații profesionale bune și de lungă durată cu sursele și potentialii clienți, cum să redactez și să editez știri, interviuri și reportaje interesante pentru publicul țintă. Datorită acestui job, am dobândit excelente abilități de comunicare și de documentare.

01.07.2009 - 31.08.2009

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Timp de o lună, am fost intern în departamentul de știri al Antenei 1, în timpul vacanței universitare. Sarcinile mele erau să caut și să redactez știri pe teme sociale, iar cele mai bune dintre acestea erau împachetate pentru jurnalele postului. Experiența într-o companie media din presa centrală din România, cu reguli și restricții dure a cântărit mult în debutul meu profesional.

01.07.2009 - 31.03.2010

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: asistent producție evenimente

Responsabilitati:

Am învățat cum se organizează un eveniment, cum se concep bugetele și cum se promovează fiecare tip de reuniune, fie că vorbim despre o intâlnire de afaceri, o conferință sau o petrecere. Am lucrat cu firme naționale și internaționale pentru diverse evenimente.

01.10.2008 - 31.07.2009

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: editor

Responsabilitati:

Aserțiunea, revista universitară a Academiei de Studii Economice (ASE), a fost modul perfect de a combina pasiunea pentru scris cu studiile economice. M-am alăturat unei echipe de studenți tineri, ambițiosi și inteligenți, care voiau să scrie povești interesante despre viața studențească, oportunitățile de angajare, studii în străinătate, călătorii și alumni de succes.

01.07.2008 - 31.08.2008

Departament: relatii publice

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Prima interacțiune cu o organizație media și prima interacțiune cu televiziunea. Am învățat să redactez știri și să le împachetez în formatul de televiziune, să mă documentez, să caut și să mențin relația cu sursele (purtători de cuvânt, specialiști de relații publice, specialiști din diverse domenii, oameni care să-mi ofere informații despre diverse aria mea de interes). O bună oportunitate pentru un student aflat în primul an la Jurnalism.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea Bucuresti din Bucharest. Jurnalism Tematic
2007 - 2010 Facultate: Facultatea de Management la Academia de Studii Economice din Bucharest. Management Economic
2007 - 2010 Facultate: Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării la Universitatea Bucuresti din Bucharest. Jurnalism
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Liceul Teoretic Alexandru Ioan-Cuza la Informatică din Bucharest. Matematică-Informatică, intensiv Limba Engleză

Premii

Traininguri
Oct 2014 - Oct 2014: Marketing Online

Premii si Distinctii
Apr 2008: Sesiunea de Cercetare și Comunicare Științifică din cadrul ASE, (locul 2)

Certificari
Oct 2007 - Mar 2010: Atestat de Limbă Engleză
Obținut în martie 2010, acordat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (Universitatea București), în conformitate cu Ministerul Educației.
Oct 2006 - Oct 2006: Permisul European de Conducere a Computerului (ECDL)
Nivel mediu, acordat în octombrie 2006 de ECDL România, după absolvirea a 7 module în scopul utilizării cu succes a calculatorului: Concepte de bază ale Tehnologiei Informaţiei, Utilizarea calculatorului şi organizarea fişierelor, Procesare de Text – Microsoft Word, Calcul tabelar – Microsoft Excel, Baze de date – Microsoft Access, Prezentări – Microsoft Power Point, Informaţie şi comunicare (internet şi posta electronică).Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close