Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.10.1956

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.11.1990

obiectiv

 

Sa aplic experienta profesionala in cadrul unei companii de prestigiu!

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

31.10.1992 - 31.10.2003

Departament: juridic

Titlu Job: politist de frontiera

Responsabilitati:

Controlul documentelor si indeplinirea conditiilor pentru trecerea frontierei a persoanelor, mijloacelor de transport, bunurilor, armamentului. Combaterea traficului de stupefiante, de persoane si a contrabandei.

Realizari:

Am condus un colectiv de 10 persoane in calitate de adjunct al sefului Serviciului Juridic si in calitate de sef serviciu Achizitii Publice un colectiv de 13 persoane. Am castigat in instanta aprox. 80 din cauze pe care le-am gestionat personal.

28.08.1992 - 29.04.2009

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic si sef serviciu serviciul marketing achizitii publice

Responsabilitati:

1. Avizarea pentru legalitate a documentelor interne si individuale, emise de conducatorul unitatii, precum si orice acte ce presupun angajarea raspunderii patrimoniale a acestuia.
2. Urmarirea modului de aplicare a legislatiei specifice - propuneri de modificare a actelor normative.
3. Reprezentarea intereselor M.A.I. si I.G.P.F. īn fata instantelor judecătoresti de toate gradele si a altor organe de jurisdictie - formulare de actiuni, intampinari, note si concluzii scrise, exercitare cai de atac, etc.
4. Experienta in drept civil, contencios-administrativ, dreptul muncii, dreptul comercial, raspunderea contractuala, delictuala, litigii privind frontiera de stat straini si migrari
5. Participarea īn comisiile de achizitii publice, īn comisiile de solutionare a contestatiilor si la negocierea proiectelor de contracte.

Realizari:

Castigarea in instanta a aprox. 80% din cauzele ce mi-au fost incredintate. Institutia pentru care am prestat serviciile juridice nu a fost obligata sa plateasca despagubiri banesti sau alte daune, penalitati, cheltuieli de judecata, etc. partilor adverse. Ex. cauza S.C. MED LINES SRL impotriva M.A.I. si I.G.P.F.
In calitate de consilier juridic am participat la elaborarea contractului dintre M.A.I. si E.A.D.S (securizarea frontierei de stat).
IMPORTANT: In nici o speta institutia nu a angajat servicii de avocatura pentru apararea intereselor sale la instantele de judecata toate dosarele ce mi-au fost repartizate le-am gestionat personal.

studii

 

Facultati:

Facultatea de drept din cadrul Universitătii Ecologice - Licentiata a Academiei de Politie Alexandru I. Cuza – Bucuresti – Stiinte Juridice.

Activitati extracurriculare

Membru al Colegiului Consilierilor Juridici din Bucuresti -consilier juridic definitiv.

Premii

Curs postuniversitar de un an -Științe penale in cadrul Academiei de Politie Alexandru I. Cuza. Curs achizitii publice SVASTA Busines Consulting - Expert achizitii publice.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close