Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.02.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.03.2013

obiectiv

 

Consider ca in viata orice oportunitate trebuie maximizata si nu trebuie ratata pentru a pune baze solide unei cariere de succes. Obiectivul meu profesional este punerea in practica a cunostintelor din domeniul juridic, acumularea de cunostinte variate și dezvoltarea abilităților compatibile cu mediul in care doresc sa activez.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Altele

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic executare silita

Responsabilitati:

1. Monitorizarea executării silite; 2. Menținerea legăturii cu birourile de executori judecătorești; 3. Redactare cereri valoare redusă; 4. Redactare validări de poprire; 5. Monitorizare licitații; 6. Redactare cereri de executare; 7. Plata taxe; 8. Verificare și efectuare restituiri sume către debitori; 9. Stabilire angament de plata cu debitorii; 10. Negociere lichidare dosar; 11. Gestionare vizite ale debitorilor la sediu; 12. Verificare incheierilor de încetare executare silită; 13. Monitorizarea dosarelor garantate; 14. Suport departamentelor Compliance, Court, Asset cu privire la solicitările debitorilor, precum și cu privire la solicitările venite din partea instanțelor de judecată; 15. Asigurarea îndeplinirii targetului individual, dar și pe cel al echipei; 16.Identificare plăti; 17. Monitorizare sentințe de judecată transmise în executare silită; 18. Calcul debit pentru dosarele de telefonie încuviințate de către instanțele de judecată și afle în procedura executării silite. 19.Audit la sediu executorilor judecătorești din București, dar și din țară; 20. Menținerea unei colaborări cat mai productive cu birourile de executare din București, dar și din țară; 21. Transmiterea documentelor aferente cesiunii de creanță; 22. Desfășurarea de proiecte in vederea obținerii de rezultate cat mai bune, într-un timp cât mai scurt cu privire la recuperarea debitelor aflate în gestiune. 23. Redactare răspunsuri către instanțele de judecată. 24. Redactare adrese către instanțele de judecată în vederea soluționării dosarelor de executare silita (exemplu- cerere numire curator garant ipotecar decedat); 25. Înscriere contracte credit in RNPM;

01.10.2018 - 31.07.2019

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: paralegal

Responsabilitati:

Compania pentru care lucrez este specializată în recuperarea creanțelor și executare silită/executarea persoanelor care nu respectă condițiile contractuale privind plata creditelor contractate. În calitate de paralegal, ofer un sprijin juridic avocaților firmei cu privire la documentele necesare desfășurării activității inclusiv stabilirea acordurilor de plată și de asemenea, păstrez legătura cu debitorii, le acord sprijinul juridic necesar pentru a-și acoperi datoria, negociaz termenii și condițiile în care pot efectua plățile. Activitatea de centralizare a documentelor este realizată prin intermediul Excel.

01.04.2016 - 31.10.2016

Departament: juridic

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Activitatea de stagiar a presupus o paletă variată de activități, de la furnizarea tuturor materialelor necesare echipei, menținerea unei relații bune de colaborare cu clienții firmei, desfășurarea de cercetări bazate pe teme diferite ale dreptului, întocmirea actelor juridice, asistarea la procedurile ce se desfășoară în sala de judecată, preluarea apelurilor și a mesajelor din partea clienților, redactarea e-mailuri, note și memorii, pregătirea minutelor, transcrierea, scanarea și copierea documentelor.

01.02.2016 - 31.03.2016

Departament: juridic

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

In perioada 15.02.2016-20.03.2016 am participat la in calitate de stagiar in cadrul Asociatiei „Societatea Europeana pentru Justitie” ( editor al agentiei de presa juridica Eurojust.ro). Activitatile desfasurate in cadrul stagiului de practica sunt dovedite prin certificat si scrisoare de recomandare: - Redactare de articole cu teme din domeniul juridic; - Urmarirea informatiilor despre evenimentele din domeniul stiintelor juridice, diplomatiei ,relatiilor internationale ,politicii; - Implicarea in primirea de informatii prin corespondente; - Monitorizarea stirilor din media; - Sortarea, analiza si prelucrarea informatiilor primite; Printre cele mai importante articole mentionez urmatoarele titluri: 1. „Recurs in interesul legii admis- Prelevarea de probe biologice de la inculpatii minori” 2. „OUG 2/2016 – Suspendarea beneficiului persoanelor condamnate care au elaborat lucrari stiintifice” 3. „Recurs in interesul legii-Obligatia societatilor de asigurare in repararea prejudiciului produs prin infractiune”

01.02.2015 - 31.03.2015

Departament: juridic

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

In perioada 28 februarie 2015 -20 mai 2015 am luat parte la programul de practica juridica ” Practică competitivă pentru viitor în domeniul științelor juridice” inițiat de Universitatea Româno-Americană în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu in cadrul caruia am facut practica la cabinetul domnului avocat Madalin Niculeasa si am participat la diverse conferinte si workshopuri ce abordau diverse ramuri ale dreptului.

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 Masterat: Dreptul muncii la Universitatea București, Facultate de Drept din București. Lucrare disertație: "Protecția salariaților în caz de insolvența angajatorului".
2013 - 2017 Facultate: Drept la Universitatea Titu Maiorescu,Facultatea de Drept din Bucuresti. Forma de invatamant-zi.
Licențiată în drept
Lucrare de licență: "Reorganizare și reinserția debitorului în circuitul comercial. Conversia reorganizării în faliment. Aspecte importante din jurisprudență."
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Filologie-Intensiv engleza la Colegiul National Pedagogic "Stefan cel Mare" Bacau din Bacau.

Premii

Conferinte
Apr 2016 - Apr 2016: Brandul avocatilor si cum influenteaza acesta onorariile si relatia cu instanta

Feb 2016 - Feb 2016: Examenul de Barou
Conferinta pentru studenti cu privire la sustinerea examenului de intrarea in profesia de avocat.
Oct 2015 - Oct 2015: „Integritate in Leadership”
In data de 17 octombrie 2015 am participat la conferinta „Integritate in Leadership” organizata de Fundatia ProCulture
Lucrari publicate
Mar 2016: 3. „Recurs in interesul legii-Obligatia societatilor de asigurare in repararea prejudiciului produs prin infractiune”

Mar 2016: 2. „OUG 2/2016 – Suspendarea beneficiului persoanelor condamnate care au elaborat lucrari stiintifice”

Feb 2016: 1.„Recurs in interesul legii admis- Prelevarea de probe biologice de la inculpatii minori”

Proiecte
Jun 2015 - Oct 2015: Work and Travel
Experienta de lucru ca si fotograf si "sales assistant" , fiind angajata in cadrul companiei PicturePerfect din Wisconsin Dells, Statele Unite ale Americii.
Jun 2014 - Oct 2014: Work and Travel
Experienta de lucru in "customer care" si "sales assistant" in Statele Unite ale Americii, fiind angajata la Mohab's Jewerly- Hampton Beach, New Hampshire.
Certificari
Mar 2013 - Mar 2013: CAMBRIDGE ESOL
Cerificat lingvistic CAMBRIDGE ESOL-Engleza,nivel avansatPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close