Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.09.1985

obiectiv

 

Obiectivul principal este prestarea unor servicii care sa fie in masura atat sa satisfaca nevoile angajatorului cat si cele personale, dorinta de a fi cat ma eficace la locul de munca si nu in ultimul rand acumularea de experienta precum si atingerea de noi performante.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Discutabil/Negociabil

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Slatina

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - 30.09.2014

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Acordarea vizei juridice pentru plata despagubirii in dosarele de dauna;
Stabilirea exercitarii eventualului drept de regres respectiv recuperare a despagubirii acordate;
Analizarea si acordarea vizei juridice in eventualele cazuri de neacordare a despagubirii.

01.02.2013 - 31.05.2014

Departament: asigurari

Titlu Job: asistent specialitate daune

Responsabilitati:

Constituiea si mentinerea in sistem informatic si faptic a evidentei tuturor documentelor adresate respectiv intocmite de catre Directorul Diviziei;
Colaborarea cu organizatii si institutii ( ASF, intermediari, persoane fizice, francizati, asigurati, pagubiti, unitati reparatoare - service;
Centralizarea si evidenta corespondentei;
Verificarea si centralizarea datelor trimise de catre sucursalele Asirom precum si de catre divizii sau departamente din cadrul Sediului Social;
Pastrarea evidentei lucrarilor repartizate de catre Managerul Departamentului.

01.09.2011 - 28.02.2013

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector operare

Responsabilitati:

Primirea, verificarea si inregistrarea, intr-o baza de date interna, a documentelelor respectiv contracte facultative si cele de raspundere civila obligatorie precum si borderourile cu incasarea rateler aferente acestora, emise de unitataile teritoriale.
Activitatea mea aduce un aport in procesarea mult mai rapida a documentelor.

01.10.2008 - 01.09.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector lichidator

Responsabilitati:

Solutionarea dosarelor de dauna: stabilirea valabilitatii si aplicarii raporturilor juridice de asigurare, a existentei elementelor raspunderii civila delictuala auto ori contractuala; stabilirea dreptului la despagubiri si a cuantumului despagubirilor cuvenite urmare a producerii evenimentului asigurat; stabilirea dreptului de regres ori de recuperare al asiguratorului; intocmirea si inaintarea documentelor in vederea efectuarii platii despagubirilor; aplicarea legii privind contractele, contractul de asigurare, contractul de asigurare facultativa ori obligatorie; aplicarea clauzelor contractuale si a conditiilor de asigurare, a normelorsi regulamentelor de aplicare a asigurarilor..

Realizari:

Principalele mele realizari in firma sunt reprezentate de faptul ca activitatea mea ajuta la scaderea ratei daunei auto precum si de prevenirile de la plata dosarelor cu frauda, fapt ce aduce beneficii financiare pentru societate.

studii

 

Facultati:

2004 - 2008 Facultate: Drept la Universitatea de Stat din Pitesti - Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative din Pitesti.

Facultati in straiatate

-

Premii

Calificari
Jun 2008: Modul Psiho - Pedagogic absolvit in cadrul Universitatii de Stat din Pitesti

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close