Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.01.1980

obiectiv

 

Consilier juridic, specializat in dreptul societar-comercial si dreptul muncii (consultanta si litigii) cu peste 10 ani de experienta profesionala in 2 companii multinationale (ArcelorMittal si E.ON). Lucru pe proiecte cu consultanti de nivel 1: “Tuca, Zbarcea si Asociatii”, “David si Baias”, “Deloitte”.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2009 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

• Intocmirea de acte (Decizii ale Consiliului de Administratie/ Hotarari ale Adunarii Actionarilor/ Asociatilor) privind operatiuni de guvernanta corporativa, cum ar fi: numirea si revocarea administratorilor/ reprezentantilor autorizati in relatia cu banca, transferul de actiuni/ parti sociale, contractarea de imprumuturi, vanzarea de imobile, retragerea de pe piata bursiera. Inregistrarea acestor acte la Oficiul Registrului Comertului si la autoritatile relevante. Corespondenta cu actionarii - societati de investitii, cum ar fi SIF Moldova.
• Intocmirea de acte privind operatiuni de gestionare a resurselor umane, cum ar fi: negocierea contractului colectiv de munca, concedierea colectiva, cercetarea disciplinara, reorganizarea societatii ca urmare a transferului de activitati. Elaborarea de raspunsuri la cererile fostilor/ actualilor angajati. Obtinerea de vize, premise de munca, premise de sedere pentru angajati straini.
• Reprezentarea in instanta si in negocieri de solutionare a disputelor privind: relatiile de munca, remediile contractuale, recuperarea creantelor, drepturile actionarilor minoritari. O medie de 10 procese pe an.
• Intocmirea/ verificarea de contracte in limba engleza si in limba romana. Completarea formularelor necesare participarii la licitatii organizate prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice.
• Corespondenta cu autoritatile statului, intocmirea de rapoarte pentru auditor, cercetare juridica privind cadrul legal pentru proiecte noi, adaptarea la legislatia din Romania a politicilor de afaceri ale grupului.

01.07.2006 - 31.05.2009

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic si secretar actionariat

Responsabilitati:

• Intocmirea de acte de guvernanta corporativa si formularea de opinii privind cadrul legal pentru operatiuni de afaceri. Corespondenta cu Fondul Proprietatea, in calitate de actionar.
• Intocmirea/ verificarea de contracte in limba engleza si in limba romana. Adaptarea la legislatia din Romania a politicilor de afaceri ale grupului.
• Reprezentare in fata autoritatilor: Oficiul de Imigrari, Inspectoratul de Munca, Administratia Fiscala.

studii

 

Facultati:

1999 - 2003 Facultate: Drept la Universitatea Al I Cuza din Iasi.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close