Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.01.1981

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Intr-o companie din domeniu serviciilor pentru recuperare creante restante de le clienti si furnizori, reprezentare in instanta, intocmire contracte.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Imobiliare, Juridic, Achizitii, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2012 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Recuperare creante de la clientii si furnizorii cu debite restante catre companie, intocmire contracte, reprezentare in instanta de judecata (exp: cereri de valoare redusa, ordonante de plata).

01.05.2012 - 31.12.2012

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Intocmire si verificare contracte de vanzare-cumparare.

01.11.2006 - 31.10.2010

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: referent de specialitate

Responsabilitati:

perioada 1 iunie 2009 – 31 mai 2010 am implementat cu succes proiectul finanțat din
Fondul Social European, POSDRU, titlu proiect "Formare profesională a angajaților la nivel european", id proiect POSDRU/38/3.2/G/11665. În cadrul proiectului am avut funcția de asistent manager, fiind responsabil de : întocmirea tuturor cererilor de rambursare, a documentelor tehnice; coordonare activități privind achizițiile publice; coordonare echipă proiect pentru îndeplinirea sarcinilor; realizare notificări către organismul intermediar OIR POSDRU NV; colaborare cu organismul intermediar OIR POSDRU NV și indeplinirea tuturor cerințelor privind implementarea proiectului. Prin proiect au fost instruite 135 de persoane de la diverse instituții și organizații din județul Cluj, din Regiunea Nord-Vest, participând gratuit la 9 cursuri de specializare profesională. Solicitantul proiectului a fost Camera de Comerț și Industrie Cluj, iar partener SC Comargo SRL, furnizor de formare profesională.
- perioada 14.05 – 17.05.2007, participare la sesiunea de instruire "Horizontal Training for Structural Instruments", în Cluj-Napoca. Sesiunea de instruire s-a desfășurat în cadrul unui proiect implementat pentru Ministerul Economiei și Finanțelor de către E.C.O., B&S Europe, ECORYS. Am obținut certificat de participare.

studii

 

Facultati:

2006 - 2010 Facultate: Stiinte juridice la Universitatea Creștină "Dimitrie Cantemir", București, Facultatea de Drept, Cluj-Napoca din Cluj Napoca.
2005 - 2007 Masterat: Specialist Project Cycle Management la Universitatea "Babeș-Bolyai", Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, Masterat, Afaceri europene și management de programe din Cluj Napoca. Diploma Specialist Management Proiecte Europene
2000 - 2004 Facultate: Specialist în Studii Europene la Universitatea "Babeș-Bolyai", Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene, secția Studii Europene din Cluj Napoca.
1996 - 2000 Liceu / Școală profesională: Industrial la Liceul industrial "Traian Vuia", Cluj-Napoca din Cluj Napoca.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close