Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.02.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.02.2017

obiectiv

 

Sunt o fire creativă, punctuală, serioasă și cu simț de răspundere, atentă la detalii, dornică de a învăţa şi de a se implica tot timpul în activităţi noi, încrezătoare în forţele proprii. Am capacitatea de a lucra în echipă, de a-mi îndeplini sarcinile într-un mod cât mai rapid şi eficient. Sunt un bun mediator al conflictelor, cu rezistență la stres și flexibilitate, un om care merge pe principiul că utilul trebuie îmbinat cu plăcutul și că în cadrul echipei trebuie să predomine o atmosferă amicală, relaxată, pentru a fi propice realizării eficiente a proiectelor. Imi doresc o carieră în domeniul juridic și sper ca prin dorința de muncă, perseverența, capacitatea de adaptabilitate, precum și prin cunoștintele dobândite în decursul anilor de facultate, la care se adaugă practica și experiența profesională, să reușesc să ating acest obiectiv.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 31.01.2019

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

*13.01.2019-27.07.2020- CIM suspendat urmare a intrării în concediu de creștere copil Am gestionat dosarele atribuite în sarcina noastră de către instanța de judecată potrivit Legii nr. 85/2006 privind procedura insolvenței și Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență. Am reprezentat societatea în fața instanței de judecată și a altor instituții ale statului (A.J.O.F.M., A.J.F.P., O.N.R.C., O.C.P.I.) Am redactat și susținut acțiuni pentru chemarea în justiție a debitorilor. Am întocmit rapoarte de activitate, notificări și acte procedurale specifice în dosarele de insolvență pe care le-am gestionat. Am avut o colaborare strânsă cu avocații, notarii publici și executorii judecătorești cu care am lucrat în vederea recuperării creanțelor într-un termen scurt. Am efectuat deplasări în două județe în vederea identificării bunurilor debitorilor, inventarierii acestora și preluarea arhivei debitorilor. Am întocmit contracte individuale de muncă, contracte de închirieire, contracte de vânzare, acte adiționale, pe care le-am adaptat în funcție de necesități.

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: juridic

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

Am efectuat stagiu de practică în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub îndrumarea domnului procuror Silviu Neagu, acumulând astfel cunoștințe temeinice în domeniul juridic.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Drept European la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
2012 - 2016 Facultate: Drept la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Premii

Hobby-uri
Lectura, DrumetiiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close