Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.09.1965

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Experienta profesionala si contiuna pregatire teoretica in tot ceea ce tine de complexitatea raporturilor juridice ale societatilor comerciale, precum si perfecta stapanire a raporturilor obligational - contractuale, sunt principalele laturi ce definesc activitatea mea. In cadrul experientei profesionale un capitol il constituie colaborarea in domeniul drepturilor de autor si al productiei media audio video cu Art Focus International, domeniul fiind efectiv unul de suflet care a imbinat perfect latura profesionala cu pasiunea.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2020 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.01.2019 - 31.08.2020

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Activitatea in cadrul antreprenoriatului in constructii este o adevarata provocare pentru specialistii dreptului, sub toate aspectele sale, tot mai multe dintre firme realizand rolul avocatului intern - consilierului juridic, in desfasurarea si dezvoltarea afacerilor.

01.05.2018 - 31.01.2019

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

operatiunile de vanzare sau cumparare a imobilelor;
analiza situatiei juridice a proprietatilor si redactarea rapoartelor de due diligence
redactarea antecontractelor, contractelor de vanzare-cumparare, de inchiriere sau ipoteca;
obtinerea de documente sau informatii referitoare la proprietatea in cauza;
obtinerea documentatiei cadastrale, a incheierii de intabulare, deschiderea si/sau modificarea de rol fiscal;
orice alte formalitati in legatura cu incheierea tranzactiilor;
orice aspect sau conflict nascut din raporturi locative sau de urbanism si disciplina in constructii;
dreptul de proprietate si orice alte drepturi reale;
redactarea de cereri, memorii si actiuni in legatura cu imobilele;
drepturi succesorale;
rezolutiunea contractelor de vanzare cumparare.

01.07.2016 - 31.05.2018

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

O parte importanta a consilierii imobiliare este aceea a unei foarte bune consilieri juridice bazata pe temeinice cunostiinte de drept civil, procesual civil si nu in ultimul rand de drept financiar fiscal cu referinta la dreptul de proprietate aspura bunurilor imobile, realizarea intalnirii cererii si a ofertei fiind in cele din urma rezultatul concret al activitatii de consiliere imobiliara

01.08.2010 - 31.12.2015

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Implicarea consilierii juridice in ceea ce priveste managementul oricarei persoane juridice se apreciaza in primul rand prin lipsa de litigii deduse instantelor de judecata, fapt ce denota o buna abordare a situatiilor prelitigioase si o temeinica pregatire juridica in domeniul dreptului civil, procesual civil si nu in ultimul rand al dreptului comercial.
o parte semnificativa a activitatii in cadrul firmei, a constituit-o negocierea si redactarea contractelor comerciale, de prestari servicii in domeniul constructiilor, contracte de aprovizionare cu materiale, subcontractori sau de subantrepriza, a celor de munca si nu in ultumul rand a celor translative de drepturi de proprietate.
De asemanea, reprezentarea firmei in ceea ce priveste relatiile cu institutiile statului, O.N.R.C., Primarii, Directii de taxe ale A,N,A.F si locale, I.S.C., etc. s-au constituit in tot atatea activitati circumscrise job-ului de consilier juridic.

studii

 

Facultati:

2004 - 2005 Masterat: Dreptul afacerilor la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.
2000 - 2004 Facultate: Drept la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.
1983 - 2000 Facultate: inginer mecanic la Universitatea Politehnica Bucuresti Facultatea de Mecanica din Bucuresti.

Premii

Certificari
Aug 2010: Colegiul Consilierilor Juridici Bucuresti
Inscris pe tabloul consilierilor definitivi sub nr. 40D-6630Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close