Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.07.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.01.2015

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere. Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor profesionale. Punerea in practica a aptitudinilor si cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care angajatorul si le-a propus. Locul de munca sa reprezinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor.

Salariu: nespecificat

Departament: Juridic

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2014 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Oferirea suportului juridic necesar activității de executare silita.Efectuarea demersurilor necesare privind recuperarea creantelor

10.10.2013 - 01.02.2014

Departament: publicitate

Titlu Job: agent de vanzari

Responsabilitati:

Consilierea clientilor cu privire la publicitatea oferita.Organizarea agendei de clienti,a intalnirilor.Finalizarea tranzactiilor.

Realizari:

Atingerea targheturilor lunare,realizarea obiectivelor urmarite.Ambitia de a ajunge la cel mai inalt nivel,autodepasire.

08.10.2012 - 01.10.2013

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Contactarea pietei de clienti si promovarea serviciilor financiare ale companiei.Urmarirea si analiza stirilor politice,economice internationale.Indeplinirea obiectivelor (tranzactiilor cerute) si atingerea targeturilor lunare (profitul cerut).Seriozitate,capacitate de coordonare,Lucrul in conditii de stres si presiune.Atitudine pozitiva si independenta.

01.04.2010 - 15.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: manager vanzari

Responsabilitati:

Organizarea si coordonarea activitatii in cadrul magazinului.Instruirea si evaluarea personalului din subordine.Analiza indicatorilor si reglarea stocurilor.Organizarea structurii si modului de prezentare a marfii.Organizarea a modului de aranjare marfa in depozit.Participarea la inventare periodice si asigurarea bunei desfasurari a acestora .Controlul si respectarea procedurilor de receptie,retur marfa.Urmarirea retur marfa,produse deteriorate si cauza acestora.Verificarea termenului de expirare a produselor comparativ cu perioada maxima.Depozitarea in conditii optime a marfurilor. Supervizarea,inregistrarea tranzactiilor derulate in contabilitatea primara a magazinului .Urmarirea si gestionarea reclamatiilor clientilor si rezolvarea acestora.

Realizari:

Datorita capacitatii de comunicare si atitudinii orientata catre client si a bunei coordonari si colaborari cu echipa de vanzare ,am reusit ca deschiderea magazinul sa fie un succes si magazinul sa atinga obiectivele stabilite .

01.10.2009 - 01.01.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier project

Responsabilitati:

Vanzari prin telefon,promovare de produse si servicii.Angajamentul de a prelua comenzile si cerintele clientului,rezolva problemele si plangerile aparute,de asemenea raspunde la intrebarile clientilor telefonic.

Realizari:

Formare profesionala,oportunitati de promovare

01.05.2009 - 20.09.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Primirea clientilor,identificarea cerintelor,oferirea informatiilor necesare,verificarea documentelor prezentate de clienti si completarea registrelor de evidenta,evidenta computerizata a clientilor,inregistrarea,programarea si repartizarea clinetilor,eliberarea notelor de plata,incasarea contravalorilor serviciilor si organizarea plecarii clientilor.

Realizari:

Seriozitate mai mare

studii

 

Activitati extracurriculare

-Abilitati de vanzare si negociere
-Capacitate de luare a deciziilor
-Responsabilitate si initiativa
-Abilitate de asumare a riscului
-Capacitate de analiza in evaluarea informatiilor
-Capacitate de asimilare a noilor cunostinte
-Spirit de observatie
-Gandire logica, rapiditate
-Abilitati de comunicare si relationare
-Abilitatea de a lucra in echipa
-Spirit analitic şi sinteticPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close