de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.08.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.03.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu este acela de a contribui la dezvoltarea companiei prin organizare si seriozitate, prin aplicarea abilitatilor mele tehnice si juridice dobandite pana in prezent, prin capacitatea mea de a crea relatii solide, astfel pot realiza obiective si sarcini la un nivel perfomant.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Juridic, Achizitii, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2008 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Realizarea documentației necesare pentru realizarea vânzărilor de bunuri imobile, menținerea relațiilor cu clienții, asistarea clienților în cadrul vânzărilor, menținerea relației cu birourile notariale și alte autorități de drept public sau privat.

Intocmirea actelor pentru Registrul Comertului : modificari in consiliul de administratie, certificate constatatoare, certificate de inmatriculare, radieri, infiintari sucursale, puncte de lucru, autorizarea obiectelor de activitate ale punctelor de lucru si sucursalelor, cesiuni.

Reprezentarea insitutiei in fata instantelor de judecata in dosare avand ca obiect: revendicari, contestatii la Legea nr. 10/2001, pretentii, etc.,

Intocmirea documentelor pentru dosarele care se afla in cursul judecatii.

Redactarea actelor si situatiilor interne si externe.

01.12.2007 - 31.03.2008

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Societatea se ocupa cu promovare imobiliara, construire imobile, vanzare terenuri si imobile. Responsabilitati: Redactare, procesare acte juridice - acestea au fost principalele responsabilitati si sunt in continuare in job description-ul oricarui jurist. Consultanta juridica privind problemele legale specifice - vanzare imobile; Intocmirea actelor ce stau la baza contractelor de vanzare cumparare; incheierea, semnarea actelor de instrainare in numele sociatatii. Depunere si ridicare acte de la institutiile abilitate (judecatorii, notariat, primarii etc); mentinerea legaturii cu acestea din urma.
Bonuri de masa, masina de serviciu, asigurare medicala.

01.06.2007 - 31.12.2007

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Intocmirea sau dupa caz verificarea contractelor societatii, semnarea si avizarea acestora, redactarea tuturor actelor necesare la Registrul Comertului in vederea schimbarii/radierii autorizarii societatii si/sau punctelor de lucru, intocmirea contractelor individuale de munca si a actelor aditionale ale acestora, participarea la negocieri Mentinerea unor relatii bune cu: - Inspectoratul Teritorial de Munca, - Institutii Bancare, - Judecatoria, Curtea de Apel, - Primarii etc..
Bonuri de masa, masina de serviciu, asigurare medicala

01.08.2004 - 30.06.2007

Departament: juridic

Titlu Job: secretar notarial

Responsabilitati:

Responsabilitati: -redacatare, procesare, autentificare acte cu caracter juridic, contracte - vanzare/cumparare, dezmembrare, succesiuni, act constitutiv, cesiune, partaj etc., declaratii, procuri, infiintari societati comerciale, consultanta juridica - specifica unui birou notarial si a intocmirii actelor autentice; -mentinerea legaturii cu judecatoria - birou carte funciara, administratii financiare competente, banci-departament credite ipotecare, I.T.M. etc.. -intocmirea documentatiei necesare depunerii si ridicarii tuturor actelor de la Agentia Nationala de Cadastru si Publcitate Imobiliara - privind extrase C.F. cadastru (lotizare, parcelare, scoatere circuit agricol etc.).
Bonuri de masa, bonusuri in functie de realizari, masina de serviciu.

01.05.2003 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Asigur reprezentarea societatilor comerciale si a persoanelor fizice pe doua zone:
1. Comerciala (infiintare societati, modificari ale actului constitutiv, cesiuni, autorizare obiecte de activitate, infiintari puncte de lucru, radieri, suspendari, hotarari, decizii etc.)
2. Vanzari de imobile, succesiuni, intocmirea tuturor actelor sub semnatura privata etc..

Lucrez cu: Oficiul National al Registrului Comertului, Administratii financiare (depunere declaratii, luare in evidenta ca platitor de TVA, etc.), Birouri notariale.

studii

 

Facultati:

1999 - 2003 Facultate / Colegiu: Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti.

Premii

Certificari
Nov 2014: Curs - Aplicarea programului national de cadastru si carte funciara

Oct 2013: Curs - Noul Cod Civil

Nov 2012: Atestat de Mediator

Hobby-uri
Lectura, Turism, Reconditionari, Ciclism

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close