Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.04.1971

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.04.1997

obiectiv

 

Obiectivul meu este sa lucrez intr-o companie care valorizeaza atat clientul cat si angajatul si in care exista un mediu de lucru competitiv si in acelasi timp placut. Doresc sa impartasesc din experienta dobandita in management, marketing, vanzari si comunicare dar si sa invat incontinuu de la cei mai buni.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Beneficii: asigurare medicala (servicii pe card), asigurare stomatologica, bonuri cadou, telefon, masina

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Telecomunicatii

Oras de lucru: Constanta

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Vanzari auto catre persoane juridice.

01.05.2018 - 28.02.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: account manager - large account

Responsabilitati:

Actualul loc de munca presupune:
Gestionarea relatieiei tip win-win cu clientii corporate, cu scopul de a creste vanzarile companiei si profitabilitatea clientilor.
Oferirea solutiilor de afaceri potrivite conditiilor de piata si obiectivelor companiei prin abordare de vanzare consultativa.
Protejarea si cresterea profitabilitatii clientilor prin angajamente pe termen lung in cadrul segmentului deservit.
Identificarea oportunitatilor de business prin invatarea si intelegerea nevoilor de afaceri ale clientilor
Generarea lead-uri de vanzari altor segmente/arii/canale de vanzare din companie
Cresterea valorii portofoliului si asigurarea profitabilitatii clientului
Retentia serviciilor Telekom ale clientilor existenti.

01.01.2013 - 31.05.2018

Departament: management

Titlu Job: adjunct sef serviciu productie/monitorizare/scada

Responsabilitati:

Am in subordine 4 birouri - respectiv Biroul Productie, Monitorizare apa, Dispecerat Energetic, Dispecerat Avarii, SCADA. Impreuna cu cei 25 de colegi din birourile respective urmarim scaderea pierderilor de apa cauzate de avarii, concepem planul de productie a apei, analizam lunar realizarea acestuia si raportam in sedintele de productie stadiul de indeplinire, transmitem si urmarim realizarea masurilor de imbunatatire a productiei respectiv de reducere a consumului de energie prin reducerea avariilor dar si cresterea satisfactiei clientilor prin preluarea/dispecerizarea si prioritizarea interventiilor la avarii urmare a apelurilor utilizatorilor. Rolul meu este de coordonare a activitatii birourilor din subordine si de analiza a datelor solicitate.

01.03.2010 - 31.12.2012

Departament: management

Titlu Job: director vinzari

Responsabilitati:

Stabilirea targetelor lunare pe locatie si per agent turism; stabilirea produselor si a metodelor de promovare functie de publicul tinta, implementarea acestora la nivelul fiecarei locatii; negocierea contractelor cu furnizorii; reprezentarea agentiei la targurile de profil. Facilitarea perfectionarii profesionale pentru colegii din toate cele 4 agentii prin inscriere la cursuri si participare a acestora la info-trips.

01.03.2007 - 31.03.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: team leader

Responsabilitati:

Asigurarea bunei functionari a magazinului, a conditiilor optime de lucru pentru angajati, motivarea echipei pentru atingerea performantelor impuse prin targete in conditiile respectarii politicii de firma si a viziunii companiei. Implicarea in procesele din magazin, linga oamenii din echipa, rezolvarea situatiilor conflictuale existente in magazin, asigurarea unei bune relatii cu autoritatile si reprezentantii OPC, SU, PSI, ITM.
Am condus o echipa de 6 oameni si am marit profitabilitatea magazinului cu 20%.
Niculae Marilena, Store Manager VF Store Constanta 1; supervizor

01.06.2003 - 31.03.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vinzari si relatii clienti

Responsabilitati:

Atingerea targetelor lunare in materie de vinzari si calitate a vinzarilor si a interactiunilor cu clientii.
Mi-am indeplinit si depasit targetele lunare in conditiile respectarii politicilor si procedurilor companiei. Am ocupat functie de backup manager si am ajutat colegii noi sa se integreze in echipa si sa asimileze cunostintele necesare indeplinirii job-ului.
Gabriel Radu - Store Manager

01.12.2001 - 31.01.2012

Departament: management

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Societatea a avut ca obiect de activitate oferirea de consultanta in management si afaceri. A fost activa timp de 10 ani, timp in care a derulat mai multe proiecte. Clienti principali: 2x1 Holding, Icar Tours, Tv Neptun.

01.07.1999 - 30.04.2001

Departament: relatii publice

Titlu Job: reprezentant relatii publice

Responsabilitati:

Activitatea de PR rep. din cadrul departamentului de comunicare al SC Mobifon SA (CONNEX) a presupus acoperirea unei arii de 7 judete - Constanta, Calarasi, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Buzau. Activitatea principala a fost aceea de a reprezenta compania in relatia cu mass-media locala din fiecare judet si in relatia cu autoritatile locale, pentru a facilita organizarea evenimentelor organizate de CONNEX si a asigura prezenta mass-media la evenimentele organizate astfel incat sa se atinga obiectivele de mediatizare folosind instrumente specifice de PR.

01.09.1995 - 31.07.1999

Departament: relatii publice

Titlu Job: inginer

studii

 

Facultati:

1990 - 1995 Facultate / Colegiu: Facultate de Inginerie Mecanica. Utilaj pentru Industria Alimentara. la Universiatatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.

Premii

Hobby-uri
Dezvoltare personala, Calatorii, Fotografie

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close