Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 13.05.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.08.2012

obiectiv

 

Obiectivul principal este acela de a continua sa ma dezvolt profesional intr-o companie care sa-mi ofere provocarile necesare pentru a-mi pune in practica experienta.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Juridic, Achizitii

Oras de lucru: Braila, Galati

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2012 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

-Redactarea actiunilor civile, cererilor de executare silita (mobiliara, imobiliara, poprire), cereri de validare a popririi, cereri de investire cu formula executorie etc.
-Intocmirea dosarelor in vederea recuperarii creantelor, initierea procedurilor de executare silita si urmarirea dosarelor de executare silita aflate pe rolul executorului judecatoresc;
-Convocarea si participarea la proceduri de conciliere directa;
-Elaborarea diferitelor contracte civile;
-Intocmirea diverselor adrese, notificari sau somatii;
-Studierea, urmarirea cauzelor preluate in curs de solutionare;
-Redactarea plangerilor penale si constituiri de parte civila, etc.

Dar si activitati de secretariat sau de ordin administrativ, cum sunt:

-pregatirea documentelor anexate cererilor de chemare in judecata;
-primirea si expedierea corespondentei;
-verificarea pe portalul instantelor de judecata a tuturor dosarelor preluate si aflate in curs de solutionare;
-legalizari hotarari;
-expediere fax, etc.

In decursul perioadei de colaborare m-am informat permanent cu privire la modificarile legislative, am participat la negocierea planurilor de recuperare a creantelor, precum si a oricaror altor negocieri in vederea stingerii pe cale amiabila a litigiilor, am urmarit fiecare cauza civila si penala in vederea solutionarii sale favorabile si m-am implicat in toate activitatile desfasurate de cabinet.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Drept la Universitatea ,,Dunarea de Jos din Galati. Dreptul European al Afacerilor
2008 - 2012 Facultate: Drept la Universitatea ,,Titu Maiorescu" din Bucuresti.
2005 - 2008 Liceu / Școală profesională: Contabilitate, Economie la Liceul Economic ,,Costin C. Kiritescu din Bucuresti. Atestat - Tehnician in Activitati Economice, Nivel de Calificare III
2004 - 2005 Liceu / Școală profesională: Contabilitate la Colegiul Economic ,,Ion Ghica" din Braila.

Premii

Atestat, Tehnician in activitati economice, nivel de calificare 3Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close