Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.05.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.04.2000

obiectiv

 

Sunt o persoană jovială, care caută să se dezvolte profesional și personal, în cadrul unei echipe profesioniste.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Pitesti

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - 30.11.2018

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: consilier forță de muncă și somaj

Responsabilitati:

Informarea și consilierea profesională consta în furnizarea de informații privind piața muncii și evoluția ocupațiilor, profilarea și încadrarea în nivelul de ocupabilitate (ușor ocupabil, mediu ocupabil, greu ocupabil și foarte greu ocupabil), dezvoltarea abilității și încrederii în sine a personalului, în vederea luării celor mai bune decizii privind propria carieră, îndrumarea pe parcursul procesului de integrare socioprofesională a noilor angajați.

01.03.2012 - 31.12.2015

Departament: marketing

Titlu Job: director marketing

Responsabilitati:

Ca principal obiectiv am avut creșterea veniturilor companiei prin aducerea de noi clienți prin campanii de promovare (site personal, rețele de socializare, mailing, publicitate on-line, anunțuri publicitare în ziarele locale, mape publicitare, materiale promoționale și târguri specializate).
Am reușit în 2 luni să actualizez o bază de date a clientilor existenți dar și a potențialilor clienți, cât și cresterea cu 50% a veniturilor prin obținerea de contracte provenite în principal din promovare și promoții. De asemenea, o mai bună abordare și un mai bun randament al echipei în ceea ce privește oportunitățile de identificare a potențialilor clienți și stabilirea de noi contacte.

*Mașină de serviciu/laptop+telefon mobil/bonuri de masă/decont transport/prime.

01.03.2011 - 29.02.2012

Departament: personal calificat

Titlu Job: metrolog

Responsabilitati:

Executarea verificărilor lunare ale aparatelor utilizate în instalațiile tehnologice/laboratoare conform planului. Identificarea măsurătorilor neconforme și actualizarea bazei de date cu informațiile obținute în urma verificărilor. Urmărirea evidenței aparatelor și măsurătorilor prin fișe de evidență. Am condus o echipă de 10 persoane din cadrul departamentului metrologic.

*Bonuri de masă/Decont transport/Consumabile/Prime de vacanță/Prime de competență/Prime de sărbători.

01.02.2001 - 31.03.2011

Departament: personal calificat

Titlu Job: metrolog

Responsabilitati:

Verificări lunare ale aparatelor utilizate în instalațiile tehnologice/laboratoare conform planului. Identificarea măsurătorilor neconforme și actualizarea bazei de date cu informațiile obținute în urma verificărilor. Urmărirea evidenței aparatelor și măsurătorilor prin fișe de evidență.

*Cursuri de calificare și policalificare în cadrul firmei.
*Bonuri de masă/Decont transport/Consumabile/Prime de vacanță/Prime de competență/Prime de sărbători.

01.08.1986 - 28.02.2001

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: electrician a.m.a.

Responsabilitati:

Am lucrat într-un colectiv de aproxima15 persoane în cadrul departamentului "Aparate de măsură și automatizări" unde efectuam operații de întreținere/mentenanță a mijloacelor de măsurare; citirea, înregistrarea și interpretarea informațiilor furnizate de mijloacele de măsurare a instalațiilor tehnologice de procesare a petrolului.
Verificarea periodică a funcționării instalațiilor de semnalizare/control.
Asigurarea service-ului aparatelor de măsură și control din instalațiile tehnologice.

*Cursuri de calificare și policalificare în cadrul firmei.
*Bonuri de masă/Decont transport/Consumabile/Prime de vacanță/Prime de competență/Prime de sărbători.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Comunicare Managerială și Relații Publice la Universitatea "Constantin Brâncoveanu" - Facultatea de Științe Juridice Administrative și ale Comunicării din Pitești.
2006 - 2009 Facultate: Comunicare și Relații Publice la Universitatea "Constantin Brâncoveanu" - Facultatea de Științe Juridice Administrative și ale Comunicării din Pitești.
1982 - 1986 Liceu / Școală profesională: Electrotehnică la Liceul de Chimie Industrială nr.4 din Pitești. * "Certificat de calificare" profil electrotehnică

Premii

Certificari
Nov 2015 - Jan 2016: Formator
*Specialist în formare care proiecteazã, deruleazã, evalueazã şi revizuieşte activitãţi teoretice/practice şi/sau programe de formare, organizare şi dezvoltare a competenţelor profesionale și a stadiilor de formare, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncã.
May 2015 - Jul 2015: Inspector Resurse Umane
*Întocmirea și gestionarea documentelor de evidență a personalului, organizarea recrutării și selecției personalului, întocmirea și gestionarea datelor personalului angajat, întocmirea dosarului de pensionare, întocmirea ștatului de plată pentru personalul încadrat, întocmirea și depunerea declarațiilor privind contribuțiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de șomaj și pentru asigurările de sănătate, oferirea informațiilor privind problemele de personal, administrarea bazei de date de evidență a personalului utilizând software-ul Revisal.
Jan 2013 - Mar 2013: Mediator
Soluționarea pe cale amiabilă a litigiilor între terți.

*Autorizație de mediator.
*Legitimație.
*Noțiuni juridice, comunicare-negociere, psihologie, abilități de evaluare a conflictelor, imparțiabilitate și neutralitate.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close