Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.11.1988

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Interest in business analyze, diplomacy, negotiatons, policy and rules making for complex, multisided featured activities.

Salariu: 8.000,00 USD / luna

Beneficii: Program flexibil

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Altele, ONG / Voluntariat, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, IT Software, Banci, Audit / Consultanta, Management, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - 31.03.2019

Departament: functii publice

Titlu Job: negociator rezoluții

Responsabilitati:

Din calitatea de vicepreședinte al grupului de lucru privind Aspectele Globale de Mediu ale Dezvoltării Durabile, considerând multiplele rezoluții, complexitatea și specialitățiile necesare pentru a întelege și interpreta termenii de specialitate (ecologie, toxicologie, protecția mediului, biodiversitate, economie și procese de producție, cât și de diplomație).

Negociator principal la rezoluțiile:
- Soluții inovatoare pentru a contracara presiunile de mediu și problemele consumului și producției durabile.
- Mobilitate durabilă.
- Adresarea problemelor de mediu prin practici de afacere durabile.
- Protecția ecosistemelor marine de efectul activităților de pe uscat.

Negociator cu rol secund, presupune asistarea cu informații sau preluarea negocierii în rol principal pentru scurtă durată de timp, în special pentru clarificarea problematiciilor de specialitate:
- Infrastructură Durabilă
- Inovații pentru combaterea declinului de biodiversitate și degradarea terenurilor
- Managementul și Protecția Biodiversității și a Ecosistemelor

Referință web: http://enb.iisd.org/unep/oecpr4-unea4/5mar.html

01.01.2019 - 30.06.2019

Departament: functii publice

Titlu Job: vicepreședinte grup de lucru internațional

Responsabilitati:

Vicepreședinte al Grupului de Lucru privind Aspectele Globale de Mediu ale Dezvoltării Durabile în timpul Presedinției Române la Consiliului Uniunii Europene.

Principalele ocupații au constat în:
- Coordonarea poziției comune a Statelor Membre a Uniunii Europene, atât în timpul sedinței (formal) cât și informal (online) pe baza căruia se pregătea dezbaterea și adoptarea deciziilor de competență a acestui grup.
- Dezbaterea și adoptarea unei poziții comune în ceea ce au privit rezoluțiile pentru cea de-a 4-a Adunare Generală a miniștriilor mediului la ONU, Programul pentru Mediu (UNEP)
- Dezbaterea poziției comune pentru adoptarea Pactul Global pentru Mediu, implicațiile juridice ale acestuia și armonizarea pozițiilor Statelor Membre asupra acestui subiect, atât în Bruxelles, Belgia, cât și în Nairobi, Kenya, în timpul negocierilor și ședințelor plenare la ONU.
- Reprezentarea României și asistarea Comisiei Europene și Delegației Uniunii Europene de la Nairobi, Kenya, la negocierea Sumarului pentru Politici Publice al celei de-a 6-a Evaluare a Stării Mediului (GEO6 SPM) din Ianuarie 2019.

01.11.2016 - prezent

Departament: functii publice

Titlu Job: consilier dezvoltare durabilă

Responsabilitati:

Sarcinile curente enumeră:
- Expert delegat în grupul de lucru internațional Aspectele Globale de Mediu ale Dezvoltării Durabile - WPIEI Global, organizată de Consiliul Uniunii Europene.
- Interpretarea și restructurarea matricei privind țintele de Dezvoltare Durabilă folosind indicatori locali furnizați de alte structuri centrale sau instituții, conform Organizației Națiunilor Unite.
- Participarea la evenimente și întâlniri tehnice cu referire la Mediul și Sănătatea, Eficiență Energetică, Clădiri Verzi și Orașe Sustenabile, cu participanți din țară și străinătate.
- Membru al Secretariatului Tehnic al Comitetul Interministerial pentru Coordonarea Integrării domeniului Protecției Mediului în Politici Publice și Strategii Sectoriale la nivel Național, precum și a grupului tehnic de lucru privind Raportarea Națională Voluntară a României la Forumul Politic la Nivel Înalt pentru Dezvoltare Durabilă, în concordanță cu strategia Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Durabilă.
- Reprezentantul Minsterului Mediului la Forumul pentru Investiții la Marea Neagră și Agenda Maritimă Comună la Marea Neagră, în colaborare cu Comisia Europeană.
- Elaborarea de răspunsuri și considerente care să sastisfacă cele trei domenii de aplicare a dezvoltării durabile: economic, social și de protecția mediului.
- Membru în echipa Președinției Române la Consiliul Uniunii Europene (ianuarie – iulie 2019), cu frecvente deplasări în scopul reprezentării României, Consililui Uniunii Europene sau a Uniunii Europene.

Tipul și sectorul de activitate: Activitate în Administrație Publică, Dezvoltarea de Politici Publice, Promovarea Dezvoltării Durabile și Protecția Mediului, Reprezentare Tehnică Internațională.

01.02.2015 - 30.09.2015

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: analist date

Responsabilitati:

Firma comercializează la nivel internațional domenii web și diverse servicii asociate acestora. Activitatea se desfășura în contextul analizei aprecierii clientilor vis-a-vis de interfața de gestiune (cumparare, modificare și re-editare) a domeniilor web și a serviciilor necesare funcționării domeniilor web (A record, DNS, domain forwarding)

Activitățiile recurente:
- Analiza și interpretarea recenzilor trimise de clienți și a sondajelor pentru a putea trasa direcția de dezvoltare a interfeței web.
- Prezentare pe bază de grafice a rapoartelor, folositoare procesului de decizie.
- Recenzie și sugestii referitor la interfața web din administrarea departamentului (pentru o interacțiune și funcționalitate facilitată pentru client).
- Raportarea de probleme și urmărirea rezolvării acestora folosind platforma JIRA.
- Sugestii de îmbunătățire (dezvoltare și funcționalități lipsă).

Competențe utilizate:
- Customer insight.
- Capacitatea de analiză și comparație.
- Tehnici comerciale.
- Scriere și interpretare tehnică.
- Marcarea cuvintelor cheie pentru o abordare facilă.
- Statistică, cunoștiințe introductive.

Tipul și sectorul de activitate IT, recenzie a interfețelor web, statistică, funcționalitate și aprecierea clienților, raportare și prezentare powerpoint.

01.09.2009 - 30.09.2013

Departament: it hardware

Titlu Job: tehnician service si activitati comerciale

Responsabilitati:

Daily activities included:
 Computer, computer components and peripheral sales .
 Computer repairs and hardware update.
 Customer advising.
 Printers consumable sales.
 Sale point stock, income, billing and invoicing care.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Diplomație în economia internațională la ASE din București. Ca urmare a exercițiului de negocieri intense în timpul exercitării funcției de Vicepreședinte în Consiliul Uniunii Europene, cât și a abilitățiilor demonstrate și aprecierea partenerilor de negociere a rezoluțiilor la nivelul Organizației Națiunilor Unite am considerat utilă această specializare pentru deschiderea către mai multe domenii a cunoștiințelor acumulate privind ecologia, biologia, toxicologia, procesele de producție și abordarea economică în vânzări.
2013 - 2016 Facultate: Biologie și Protecția Mediului la Universitatea Bucuresti din Bucuresti. Facultatea de Biologie, specializarea Ecologie si protectia mediului. Diploma de licenta in Stiinte.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Comert la Colegiul economic Viilor din Bucuresti. Diploma de Tehnician activitati comerciale.

Premii

Certificari
Dec 2018 - Dec 2018: Considerente culturale folosite în negocieri, ENA
Cursul a fost realizat în perspectiva exercitării Președinției Române la COnsiliul Uniunii Europene. Institutul care a realizat cursul a fost Ecole National d`Administration, cu tutori din Franța,
Hobby-uri
Pescuit

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close