Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.10.1975

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:30.11.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa ajung prin propriile performante in managementul de top al companiei pentru care lucrez.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Oferirea suportului din partea companiei pentru care lucrez in vederea atingerii obiectivelor propuse.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Import - export, Controlul calitatii, Banci, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Adjud, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Focsani, Iasi, Timisoara, Piatra Neamt, STRAINATATE, Onesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2016 - 31.07.2016

Departament: transport / distributie

Titlu Job: conducator auto ce

Responsabilitati:

Transport bauturi racoritoare, diverse alte produse.

01.08.2015 - 31.12.2015

Departament: transport / distributie

Titlu Job: conducator auto marfa, categoria ce.

Responsabilitati:

Transport componente auto.

01.03.2004 - 31.08.2015

Departament: achizitii

Titlu Job: persoana desemnata in transportul european de marfuri

Responsabilitati:

Ma ocup de organizarea si buna functionare a parcului auto de marfa si autoturisme, detin atestatul de persoana desemnata in transportul rutier. De asemenea, de pregatirea personalului angajat pentru a efectua diferite specializari in vederea bunei desfasurari a activitatii. Cunosc si utilizez programul TachoScan 1.7 si kit-ul de descarcare Optac, pentru gestionarea timpului de lucru si odihna a conducatorilor auto.
La inceput, am fost consilier vanzari in magazine cu materiale pentru amenajari interioare divizia parchet, la scurt timp am fost promovat ca director adjunct in magazinul principal. Apoi, datorita experientei profesionale anterioare, mi-am inceput activitatea in departamentul administrativ.
Bonuri de masa, telefon.

01.11.2003 - 31.03.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Consiliere vanzări magazin tip autoservire electonice şi electrocasnice.
Am facut parte dintr-un colectiv de 8 persoane, unde am contribuit la eficientizarea vanzarilor prin implementarea instruirii colegilor cu detalii despre produsele aflate la vanzare.

01.01.2000 - 30.11.2003

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Negocierea şi incheierea de contracte privind materia primă şi produsul finit. Indatoriri specifice producţiei şi vanzării. Colaborare cu diferite unităţi bancare. Import ~ export. Strategii ~ obiective de vanzări. Crearea ~ intreţinerea reţelei de clienţi, supravegherea celor patru area sales manageri. Promovarea imaginii şi a produselor firmei.Angajări personal.
Din anul 2000 pană in anul 2003 am ocupat funcţia de administrator in cadrul SC MILIV SRL COMANEŞTI, unde am fost in contact permanent cu B.R.D. G.S.G. Bacău, B.Transilvania Bacău, B.C.R. Comăneşti, B.C.R. Bacău, ABN AMRO Bank Bacău, cunoscand operaţiunile bancare (cec, cec barat, bilet la ordin, ordin de plată, deschidere de cont, imprumut cu garanţie imobiliară).
M-am ocupat de efectuarea tuturor actelor necesare in realizarea de importuri (contracte externe de mărfuri, cumpărare valută, plată prin dispoziţie de plată valutară externă, contactat comisionari vamali, recepţia importului), angajarea de personal, Incheierea de contracte privind materia primă şi produsul finit alături de patru area sales manageri din subordine.
Am obtinut doua imprumuturi nerambursabile din partea Guvernului Romaniei in vederea achizitionarii a doua linii performante pentru fabricarea ciocolatei si a produselor de panificatie, marind capacitatea de productie cu 150% si diversificand oferta de produse cu 500%.
In această societate, am lucrat incă de la infiinţarea ei, ocupandu-mă de actele pentru constituire, avand contacte cu Camera de Comerţ şi Industrie Bacău şi diverse birouri notariale.
Am coordonat, alături de ingineri de specialitate, construcţia unei hale de producţie, ocupandu-mă şi de incheierea de contracte, avize şi acorduri pentru punerea in funcţiune şi funcţionarea ulterioară a halei (cumpărarea suprafeţei de pămant, obţinerea certificatului de urbanism, autorizaţia de construire, relatii cu Romtelecom, Electrica, Agenţia de Protecţie a Mediului, Romgaz, RAGC, Pompieri, Protecţia Muncii).
Presedinte, Victor Stefanescu.
Masina, telefon.

01.11.1995 - 01.10.1999

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: merceolog

Responsabilitati:

Achiziţii de mărfuri specifice, elaborare de preţuri, controlul vanzărilor, organizarea/amenajarea restaurantului in funcţie de sezon.

Realizari:

In perioada 1995-1999 am ocupat funcţia de merceolog in cadrul SC ATLANTIC CLUB SRL, unde asiguram aprovizionarea tuturor produselor aflate in vanzare şi asistenţă in merchandising.
Foarte important in activitatea desfăşurată era identificarea de noi distribuitori/comercianţi de produse de lux din domeniul alimentaţiei publice, care nu erau comercializate pe piaţa locală. Astfel, ofeream permanent in meniu produse noi pe piata romaneasca si specialitati exotice, aici fiind si prima locatie din oras unde se puteau consuma diferite specialtati de cocktail, crescand vanzarile cu minimum 20% din sezon in sezon/an si fidelizarea clientelei.

01.03.1994 - 30.10.1995

Departament: marketing

Titlu Job: merchandiser

Responsabilitati:

Prezentări de produse, distribuirea de materiale publicitare, merchandising, extinderea reţelei de clienţi pentru produsul cerut.

Realizari:

In cadrul MERCURY RESEARCH CO. BUCUREŞTI, ca merchandiser, am distribuit materiale publicitare in reţeaua existentă de clienţi şi am identificat noi puncte de desfacere pentru produsul cerut. In cele doua programe de colaborare am promovat marca URSUS, majorand de fiecare data numarul de clienti cu 15-20%.

studii

 

Facultati:

1996 - 2001 Masterat: la din Iasi.

Premii

2003 – “Legislaţia Muncii – Securitate şi Sănătate in Muncă” Centrul de Pregătire şi Perfecţionare Profesională al Inspecţiei Muncii Botoşani.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close