Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.10.1992

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.12.2011

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este de a lucra intr-un mediu profesional, dinamic care sa imi permita folosirea cunostintelor acumulate, dobandirea de noi cunostinte si oportunitati de avansare in cadrul companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Controlul calitatii, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2016 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: conceptor montaj

Responsabilitati:

Pilotarea, definirea, realizarea, integrarea si evolutia procesului de fabricatie, cu respectarea obiectivelor QCDP ale proiectului prin:
- studiul fezabilitatii industriale Produs/Proces si pregatirea produsului in vederea fabricarii (documentare lista Ki-uri in urma validarii numerice; verificare lista de FPR-uri si documentarea aplicatibilatii lor in ProSpr - FOP);
- definirea procesului de fabricatie (modul de operare si utilajul specific - FOP, FEB; dimesionarea si decuparea fluxului de fabricatie - Graful RIMS; secventa operatiilor - Angajament operator; obiective de timp - DST/TPR);
- elaborarea documentatiei tehnice si pilotarea aplicarii ei de catre fabricant;
- validarea procesului prin realizarea machetelor numerice si fizice;
- realizarea punerii in aplicare a procesului prin acompanierea fabricantului in asumarea procesului si participarea la rezolvarea problemelor de fabricatie;
- ameliorarea performatei prin dezvoltarea standardelor si automatizarea sarcinilor repetitive.

01.08.2015 - 31.05.2016

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: asistent analist calitate

Responsabilitati:

Controlul componentelor la receptie, analizarea defectelor zilnice si monitorizarea lor, masurarea componentelor si a pieselor finale (3D, rugozitate, etc), teste (forta de extractie), analizarea reclamatiilor (8D, QRQC, Ishikawa, etc), actualizarea documentelor de calitate (plan de control, sinoptica de fabricatie, raport de inspectie receptie - final, etc). Participarea la auditul ASES - Rank Up (rezultat B din partea Renault - pregatirea documentelor) si la auditul de aprobare a furnizorului nou (pregatirea documentelor necesare si revizuirea acestora).

01.01.2015 - 30.06.2015

Departament: management

Titlu Job: pilot proiecte

Responsabilitati:

Dobadirea si aprofundarea cunostintelor din cadrul departamentului managementul proiectelor.

01.07.2014 - 01.01.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inginer stagiar logistica

Responsabilitati:

Procesare facturi, avize insotire marfa, comenzi la furnizori, Expeditii interne si externe.

01.05.2014 - 30.06.2014

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Am acumulat cunostinte despre fluxul de logistica ( intrari si iesiri ), despre standardele si directivele departamentului de logistica si despre activitatile logistice din cadrul companiei.

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Masterat: Ingineria si Managementul Fabricatiei Produselor la Universitatea din Pitesti din Pitesti.
2011 - 2015 Facultate: Inginerie Economica Industriala la Univerisitatea din Pitesti din Pitesti.

Premii

Premii si Distinctii
Jun 2013: Premiul doi la Consortiul International de Marketing si Management, organizat in cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, cu lucrarea " Aplicarea conceptului de antreprenoriat in elaborarea planului de afaceri pentru SC Albinuta SRL"

May 2013: Locul intai la Sesiunea de Comunicari din cadrul Universitatii din Pitesti, sectia Organe de Masini, cu lucrarea " Bariera auto. Studiu dinamic si solutii de antrenare"

Certificari
May 2010 - Sep 2010: Solaris Pitesti
Am urmat cursuri de operator calculatoare, unde am acumulat cunostinte despre pachetul Microsoft Office, cursuri terminate cu un examen promovat, recunoscute si certificate chiar si in strainatate.
Hobby-uri
Muzica,Sportul,Plimbarile in aer liber,fotografiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close