Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.12.1984

obiectiv

 

După o experiență de 13 ani în retail, din care 4 ani au fost ca și antreprenor, am conștientizat că rolul meu este să susțin managerii, liderii de echipe în provocările lor. Mi-aș fi dorit în perioada în care am condus o echipă de 30 de oameni să existe persoana care să mă ajute să văd alte perspective, să mă adaptez echipei, să știu să îi motivez. Motivația mea vine din dorința de a facilita drumul tău în a reuși să iti asumi responsabilitate pentru viata ta, să iți maximizezi potențialul, să iți definești obiective clare pe care să le atingi și să evoluezi in toate domeniile vietii. Cred cu tărie că prin training și coaching, se poate schimba calitatea vieții și a relațiilor în mediul de lucru.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: coach&trainer

Responsabilitati:

În ultimul an am implementat training-uri și coaching de grup și în afara echipei mele.
Cheia către succes este să fii tu pasionat de ceea ce faci și să lucrezi cu oameni motivați. Sună bine, însă este nevoie de dorință de a te dezvolta și de a accepta că nu știi tot.
Trainingurile pe care le-am organizat au la bază cele trei teste de personalitate DISC; STRENGTHS FINDER; MYERS BRIGGS.
- Comunicare Organizațională
- Comunicare & Public Speaking
- Inteligență Emoțională
- Strategie și Claritate în business
- Valori pentru o echipă performantă
- Task Management
- Program 360 ( 9 întalniri în workshop și 9 întâlniri 1 la 1).

Aceste sunt câteva dintre organizațiile unde am susținut training-uri.

"Medical Rehma SRL"
"Flori de Lux Brasov"
"Expert Cleaning"
”Cake Time”
"Stolt Norway Recruters"
"Especial Audit"
"Arcad Expert"
Asociația ”Alfa Crescens”
Training-uri și coaching în cadrul programului Lead Impact.

01.07.2018 - 31.07.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: general manager

Responsabilitati:

Am fondat această companie când am adus în Romania, brandul de bijuterii și accesorii, Pilgrim, din Danemarca. În această perioadă, responsabilitățile mele s-au reflectat în multe domenii.
M-am ocupat de recrutarea, dezvoltarea și pregătirea unei echipe pentru vânzări de bijuterii, care să fie dedicați conceptului și business-ului.
Am facilitat training-uri de vânzări, de negociere (Vânzarea în 5 pași cu tehnici din NLP), de comunicare și adaptabilitate.

Am fost implicată în procesul de vânzare, antrenând echipa și implicându-i în procesul de luare a deciziilor; Am creat împreună procedurile, dezvoltând o cultură în compania noastră centrată pe oameni; echipă și clienții.
Am gestionat toate aspectele achiziționării; contactarea furnizorilor și negocierea acordurilor comerciale; Am ales cele mai potrivite accesorii, în funcție de clientul țintă, de zona geografică și de preferințele femeilor; Am analizat rapoartele de vânzări din magazin pentru a determina nevoile afacerii; Am participat la târguri internaționale pentru a îmbunătăți gama de produse.

De asemenea, am administrat site-ul web (adăugând produse, promoții și campanii, scriere de conținut), precum și promovare pe rețelele de socializare; am implementat și creat campanii de marketing, noi modalități de promovare a mărcii.

În domeniul financiar, responsabilitatea mea a fost de a crea P&L -ul, am urmărit fluxul de numerar și cheltuielile; am gestionat bugetelul; am creat planul de afaceri pe termen mediu.

01.07.2016 - 31.08.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: general manager

Responsabilitati:

După experiența pe care am acumulat-o în cadrul magazinelor Bam Boo, am dezvoltat un nou concept home&deco, sub numele de Arkka Home Lovers.
Pasiunea mea pentru frumusețe și design combinate cu dragostea mea de a lucra cu oamenii m-au făcut să creez acest brand, în asociere cu un partener. Împreună am condus o echipă de 30 de oameni.
Responsabilitățile mele au început prin recrutarea personalului, crearea echipei, dezvoltarea și conducerea managerilor de departamente.
Obiectivul meu a fost să susțin echipa, să-și dezvolte abilitățile, să ofere leadership și să găsească soluții pentru creșterea afacerii. Prin coaching și îndrumare, am dezvoltat împreună proceduri; am creat viziunea companiei și fiecare persoană din echipă și-a cunoscut rolul și implicarea în afacere.
Am aplicat workshopul de strategie și claritate împreună cu echipa de conducere (partenerul meu și cei 5 responsabili de departamente). Am lucrat cu testele de personalitate pentru a-ne descoperi tăriile, pentru a învăța să rezolvăm conflictele, să comunicăm și să ne adaptăm unii altora.

A fost în responsabilitatea mea și departamentul de achiziții.
Am ales furnizorii și am menținut o colaborare foarte bună cu ei, am elaborat o strategie de achiziții, am prognozat prețurilor și tendințele pieței; am stabilit bugetele pentru achizitie; am negociat cu furnizorii și am închis cele mai bune oferte; am participat la târguri internaționale pentru a îmbunătăți gama de produse. Selectam articolele împreună cu directorii de magazine, mă ocupam de evaluarea cantităților pe baza analizelor de vânzări și stocuri.

Am supravegheat și zona logistică; am organizat, monitorizat și repartizat produsele în magazine . Am negociat contractele cu companiile de transport.
În domeniul financiar, responsabilitățile mele au fost să controlez P&L, fluxul de numerar și cheltuielile; gestionarea bugetelor; crearea planurilor de afaceri pe termen mediu și lung.

Am supravegheat și departamentele de marketing, it și tehnic, însă cu o implicare mai mică.

01.09.2012 - 31.07.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: executive manager

Responsabilitati:

Am lucrat în subordinea directorului general, luând parte la crearea viziunii și a obiectivelor pentru companie; Am fost implicat în crearea de politici și proceduri pentru toate departamentele companiei; Stabileam bugete cu directorul general și aprobam plățile zilnice.
Una dintre sarcinile mele a fost și cu privire la deciziile de personal; am fost implicat în procesul de angajare și concediere; în deciziile de salarizare, prime, bonificare.
Facilitam ședințele lunare cu directorii de magazine și cu managerii de departamente.

Eram persoana de contact în relația cu managerii Centrelor Comerciale, negociam contractele și alegeam locațiile pentru deschiderea noilor magazine.
Mențineam relațiile cu avocații firmei, cu persoanele din instituțiile publice, cu instituțiile unde aveam servicii externalizate (psi, ssi, administratorii diverselor firme cu care colaboram).

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Masterat: Marketing la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Premii

Certificari
Oct 2019 - Oct 2019: Master Trainer
Trainerul Secolului 21
Jun 2019 - Jun 2019: Formator
Curs organizat de către SC Ilbah Studio S.R.L, autorizat de Ministerul Educației Naționale.
Jan 2019 - Jan 2019: Inițiere în Photoshop

Nov 2018 - Nov 2018: Practician de Terapie prin Hipnoza
Curs intensiv organizat de NLP Discovery.
Nov 2018 - Nov 2018: Practician de Life&Business Coach
Curs intensiv organizat de NLP Discovery
Nov 2018 - Nov 2018: Practician de Time Line Therapy
Curs intensiv organizat de NLP Discovery.
Nov 2018 - Nov 2018: Practician de Programare Neuro Lingvistică
Curs intensiv organizat de NLP Discovery.
Jun 2018 - Jun 2019: Coach
Acest curs, Focus 2018, din cadrul organizației Coaching Mission International, mă califică pentru a fi coach în contextul meu și îmi dă încrederea și competența de a antrena alte persoane în mod eficient.
Am efectuat 50 de ore de practică în cadrul programului.
Institutul este acrediat de ICF (International Coach Federation).
Proiecte
Oct 2018 - Oct 2018: Proiecte pentru licee
Am participat în proiectul dedicat elevilor, de cunoaștere de sine. Am prezentat testul de personalitate Myers Briggs și cum îi poate ajuta în alegera carieri.
Conferinte
Oct 2017 - Oct 2019: Rolul unui Lider - Program Dezvoltare
Am moderat conferința de două zile adresată liderilor. Am avut rolul de a deschide conferința, de a prezenta temele, vorbitorii, programul și de a încheia conferința.
Voluntariat
Jun 2017: Fundația Romania ProCulture - Departamentul Lead Impact
Parteneriez cu fundația Lead Impact care are ca obiectiv creșterea și dezvoltarea antreprenorilor, managerilor din România.
În cadrul programului lor, țin sesiuni de training de leadership, dezvoltare personală și mentorez oameni care intră în programul lor.
De asemenea, fac parte și din proiectul ”100 de Afaceri Etice în orașul meu”, proiect care încurajează valorile și etica în afaceri. Susțin atât proiectul din București, cât și cel din Brașov.
Traininguri
Oct 2016 - May 2017: Programul Lead 360 "Dezvoltare cu impact".
Program adresat liderilor, împărțit în trei module: Dezvoltare Personală, Conducerea echipei, Formare de alți lideri.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close