Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.11.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.08.1991

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Farmacie, Educatie / Training / Arte, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Petrol / Gaze

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: chimist specialist

Responsabilitati:

Analize :biochimia serului si urinara, hemoglobina glicozilata, electroforeza proteinelor serice, electroforeza hemoglobinei. Lucrat probe respectand termenul de executie pentru eliberare rezultate, validare rezultate analize, realizarea cosumului de reactivi si materiale de referinta, lucrare control extern si raportarea rezultatelor obtinute in formularele de raspuns, executie mentenanta a echipamentelor de lucru.

01.03.2013 - 31.03.2016

Departament: medicina umana

Titlu Job: chimist

Responsabilitati:

- Pregatire probe, esantionare, executie analize biochimice - Analize de biochimia serului, hematologie, coagulare, analize de biochimie urinara, electroforeza proteinelor serice, analize teste rapide - Calibrari, control intern si extern al calitatii analizelor biochimice - Gestiune/conservare probe biologice, reactivi, materiale de referinta - Intretinere, verificare aparatura de laborator - Elaborare buletine de analiza pentru produse testate si interpretare

01.09.2012 - 31.03.2013

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

- Executare analize/incercari de laborator
- Elaborare proceduri si instructiuni de lucru
- Validarea rezultatului incercarii prin semnarea buletinului de analiza/raport de incercare

01.06.1996 - 31.08.2012

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

Activitatea s-a desfasurat in Laborator Petrochemicals in schimburi (ture) si consta in principal:
- Responsabila de prelevarea corecta si in timp a probelor conform programului de inspectii si incercari sau la cerere, supervizarea formarii esantioanelor de referinta, stabilirea traseului probelor in laborator si distribuirea acestora catre laborantii care efectueaza incercarile.
- Verificarea si monitorizarea modului de executie a incercarilor efectuate in laborator in vederea asigurarii calitatii, validarea rezultatelor prin semnatura aplicata, transferarea rezultatelor incercarilor in programul On-line Analysis si transmiterea lor operativa in sectiile productive pentru a se asigura functionarea instalatiilor in conditii de siguranta, incadrarea produselor finite in clase/sorturi de produs functie de rezultatele incercarilor intermediare, relatii de colaborare cu sectiile productive.
- Analize de materii prime si analize de produse finite cu centralizarea rezultatelor in scopul verificarii parametrilor calitativi ai produselor testate.
- Generarea si semnarea documentelor de calitate (raport de incercare/declaratie de conformitate) ale produselor testate cat si a produselor livrate catre clientii interni si externi.
- In perioada sarbatorilor legale sau in absenta sefului de laborator preiau responsabilitatea acestuia.
- Dupa absolvirea cursurilor DuPont aveam responsabilitatea de a efectua lunar un audit safety intern.
Inainte de aceasta am lucrat in Laborator Rafinarie din cadrul aceleiasi companii, avand aceleasi responsabilitati, produsele testate fiind titeiul, motorina, benzina, gaze de rafinarie.

01.09.1991 - 01.06.1996

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor suplinitor

Responsabilitati:

-sustinerea orelor de curs respectand programa scolara

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Facultate: chimie la 1986 – 1991 Calificarea/Diploma obtinuta – inginer chimist Numele institutiei de invatamant – Institutul Politehnic Bucuresti – Facultatea Chimie Industriala din Bucuresti. 2013 - Calificarea/Diploma obtinuta – Autorizatie de libera practica pentru gradul de chimist in domeniul medical
- Membru al Ordinului Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania(OBBCSSR

Premii

Cursuri safety DuPont, Rompetrol Constanta, 2011

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close