Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.02.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.05.2012

obiectiv

 

Anii petrecuți în facultate, în calitate de student, au reprezentat pentru mine o oportunitate de a-mi descoperi şi dezvolta înclinaţiile şi aptitudinile, astfel încât m-am implicat activ în activităţi extracurriculare și de voluntariat, a căror calitate a fost apreciată prin alegerea mea ca student Senator, reprezentant în Senatul Universității al organizațiilor non-guvernamentale din Universitatea Babeș-Bolyai. Această pozitie mi-a dat ocazia să organizez multiple activităţi cu mare impact asupra ONG-urilor din Universitatea Babeș-Bolyai şi asupra comunităţii clujene. Îmi doresc să lucrez oriunde sunt mai multe oportunităţi de dezvoltare, de a avea șansa să fac o diferență în societatea în care trăiesc, fie că această diferență vine din faptul că reușesc să mențin angajații unei companii motivați, fie că ajut la coordonarea unui proiect cu imapct pentru societate, dar toate astea fiind, desigur, conştientă de faptul că oportunităţile se ivesc în urma unor eforturi şi a muncii asidue

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Cercetare - dezvoltare, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - 30.09.2016

Departament: management

Titlu Job: chief analytics officer

Responsabilitati:

- Account Management (Administrare Social Media, Crearea de strategii de comunicare, Menținerea relației cu furnizorii)
- Office Management
- Financial & HR Management
- Supervizare contracte și procese de contabilitate

01.05.2015 - 30.09.2015

Departament: publicitate

Titlu Job: social media specialist

Responsabilitati:

Campanii de promovare pentru evenimentele din cadrul companiei special create pentru Social Media
Administrarea conturilor de social media
Customer Care
Training-uri și workshop-uri pentru angajații și voluntarii noi din cadrul companiei

01.11.2014 - 30.09.2015

Departament: relatii publice

Titlu Job: pr

Responsabilitati:

În cadrul organizației am fost un voluntar activ, am ajutat la preimplementare si implementarea campaniei de recrutări, am interacționat cu viitorii voluntari, am participat direct la interviurile și evaluările necesare intrării lor în organizație.
În noiembrie 2014 am intrat în Biroul de Conducere al OSUBB, pe postul de Coordonator al Departamentului de Imagine și PR. În calitate de coordonator al departamentului, am ținut ședințe cu oamenii din departament, în jur de 30 de persoane prezente la fiecare ședință săptămânală. Am delegat oameni și am împărțit responsabilități fiecărui membru pentru a nu se simți nimeni mai puțin important și astfel să își piardă motivarea. De asemenea, în cadrul organizației am coordonat Campania de
Crăciun pentru studenții UBB, Campania de evaluare a profesorilor din UBB, Campania de sesiune, care prevede înștiințarea tuturor studenților de drepturile pe care le au prevăzute în Statutul Studentului. Am făcut acest lucru prin disemniarea de flyere și articole atât în mediul online, cât și în mediul offline. Am împărțit flyere în săli de lectură și biblioteci, întrucât în acest fel avem acces la un număr foarte mare de studenți, fiind o perioada de sesiune.
Momentan se derulează Campania de Imagine, pentru care am făcut chestionare pentru a afla părerea studenților despre OSUBB și astfel să știm cum și unde trebuie îmbunătățită imaginea organizației. Pentru ca cercetarea să fie reprezentativă am avut nevoie de 500 de respondenți de la toate facultățiile din UBB. După interpretarea rezultatelor, cu ajutorul departamentului am făcut planul de acțiune. Ce facem, unde facem și cărui grup țintă ne adresăm prin activitățile pe care le facem.
De asemenea, în calitate de purtător de cuvânt al organizației, scriu articole pentru online și trimit comunicate de presă, mă ocup de interacțiunea cu studenții, atât în partea de online, cât și offline și promovez proiectele organizației prin toate tipurile de media la care am acces în mod gratuit (ex: interviuri la radio local).

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Facultate: Publicitate la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Premii

Conferinte
May 2014: International Student's Conference on Communication
Conferința Internațională studențească de comunicare s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile, iar studenții au prezentat lucrări de cercetare pe diverse teme, precum "Influența serialelor asupra tinerilor" sau "Relațiile interpersonale intersexe" . Am participat cu două lucrări, iar pentru una dintre ele am primit premiul III.
Proiecte
May 2014: Campanie Publică pe tema acordării primului ajutor
Campania publică „Ce să-i faci, ai ce-i face” a avut ca scop principal creșterea numărului de persoane care știu să acorde corect primul ajutor într-o situație de criză. Am organizat, în parteneriat cu Crucea Roșie, o demonstrație, în Parcul Central, despre cum se acordă corect primul ajutor, iar campania s-a bucurat de un real succes.
Premii si Distinctii
Apr 2014: Premiul I la Festivalul Studentesc de Publicitate (Publifest)

Voluntariat
Sep 2013: Organizația Studenților Universității Babeș-Bolyai
În cadrul organizației am fost un voluntar activ încă de la început, am coordonat Caravana UBB, un proiect care are ca scop prezentarea ofertei educaționale a UBB în orașele din România, am fost coordonator la Junior Summer University și am ajutat în mod direct la Campania de recrutări. În prezent sunt coodonatorul departamentului de Imagine și PR al organizației, coordonez în jur de 30 de voluntari din cadrul departamentului și sunt purtătorul de cuvânt al OSUBB.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close